Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, יש ברשותי סקודה פאביה 2013 שתפקדה עם מערכת מולטימדיה מקורית עד לאחרונה, וכעת המסך הפסיק לעבוד לחלוטין וכמעט כל הכפתורים אינם מגיבים . ניסיתי לפרק לשחק בחיבורים וכו' אבל עושה רושם שהמערכת עשתה את שלה ויש להחליפה.

ראיתי שמערכת מקורית יכולה לעלות כ-2,000 שקלים ואני לא לא מעוניין להוציא עליה יותר מ500 ש"ח. ראיתי שרשורים בנושא מלפני מספר שנים אבל מערכות חלופיות שהציעו שם כבר לא קיימות, אשמח להמלצה למערכת סינית בתקציב שתעשה את העבודה.

• מעניין 1
פורסם

במחיר הזה ישנם דגמים סיניים בקניה ישירה מעלי-אקספרס ברמת חומרה הנמוכה ביותר

שהיא באופן כללי לא ממולצת.בארץ מן הסתם המחיר יהיה לא פחות זול.

אם אתה רוצה מכשיר טוב אתה צריך לכל הפחות תקציב של 800 שח,כמובן 

שתהיה לך בנוסף גם עלות התקנה לאחר מכן.

• אהבתי 1
פורסם

היי תודה על התגובה, התרשמתי שהמערכות ב800 ש"ח בארץ זה אותם מערכות סיניות שאני רואה באליאקספרס רק ששם הן עולות 200-300 שח פחות. מערכות ממותגים שאני מכיר את שמן ראיתי פה באיזור 1500 ומעלה.

יש המלצה על יצרן שמוכר במחיר שפוי ? בנוסף, מלבד המימדים הפיסים של המערכת איזה עוד פרמטרים אני צריך לוודא שהמערכת תואמת לרכב ?

פורסם (נערך)

אם אתה מחפש מערכת חלופית זולה אז עליאקספרס זה הכתובת 

יש מערכות בגודל סטנדרטי יש גם מערכות עם מסך גדול יותר\מסך צף

בנושא החומרה או הדרישות זה סובייקטיבי 

ככלל אצבע 

מעבד עם יותר ליבות 

זיכרון כמה שיותר 

נפח אחסון כמה שיותר 

בדרך כלל מכשירים הטובים ביותר הם כאלו עם מעבד 8 ליבות ,זיכרון 8GB,נפח אחסון 128GB.

מסך ברזולוציה גבוהה עם פאנל IPS ,שכוללים אנדרואיד אוטו\אפל קארפליי\DSP 

תלוי מה הדרישות ,ברמת המינימום מומלץ מכשיר 4\64 שקרובים לתקציב שלך.

עריכה אחרונה על ידי AUDIO KING
  • תוכן חדש...