Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט 500L ידנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מתעניין ברכישת פיאט 500L ידנית. 

היתרון הגדול של הרכב הוא המחיר. לא מכיר עוד רכב משפחתי משנת 2014-5 שנמכר ב 25-30K.

אני יודע שהרכב נמכר בכמויות מזעריות בארץ מה שמקשה עלי למצוא מידע. 

האם לדעתכם הרכב בגרסה הידנית מספיק אמין? יש מחלות ידועות כלשהן? המכלולים פשוטים או שיש כל מיני מוזריות?

האם העובדה שהוא נמכר בכמויות מזעריות תקשה עלי באחזקת הרכב? חלקי החילוף זמינים? 

מוסך רגיל יוכל לטפל ברכב בהצלחה?

האם לרכב יש רצועת טיימינג או שרשרת? לא מצליח למצוא תשובה באינטרנט.

אשמח לכל מידע..

פורסם

המנועים שירתו גם את ה-500 הרגילה, ולא צריכה להיות בעיה עם חלקים מכניים. הבעיה גדולה תהיה עם חלקי פח, פנסים וחלקים קוסמטיים.

79 500L ידניות נוסעות על כבישי ישראל, 75 מהן עם מנוע בנזין 1.4 עם רצועת טיימינג, ועוד 4 עם מנוע דיזל 1.3  (עם שרשרת טיימינג) שניהם מנועים שקיימים גם בדגמים אחרים של פיאט.

כל הידניות הן עם 5 מקומות בלבד.

יש עוד 151 מכוניות דיזל אוטומטיות עם 7 מקומות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ה 500L הן למעשה פונטו בתחפושת. המנוע נחשב די אמין (זה לא המולטיאייר וכו, זה המנוע האטמוספרי) ועם גיר ידני לדעתי לא צפויות יותר מדי בעיות. סה״כ תמורה נאה למחיר.

פורסם

אני מדבר על המנוע האטמוספרי 1.4 95כס בשילוב גיר ידני.

אני מחזיק כבר 5 שנים פונטו גרנדה ידנית עם מנוע 1.4 75כ"ס. ונהנה מאמינות מצוינת. 

0 תקלות משביתות. טיפולים שוטפים ועוד כמה פיצ'יפקעס כמו ידיות חיצוניות שנשברו ורמקולים שחרקו. ופנים הרכב שפשוט מתחיל להתפורר. הרכב כרגע בן 15.

המנוע 1.4 ב500l זה מנוע אחר, נכון? 16 שסתומים ולא 8?

אני מבין מכם שטיפול מכני ברכב, כמו החלפת בולמים/ משולשים/ חלקי היגוי/ טיימינג/ רדיאטור/ מערכת המיזוג וכו'  לא יהיה בעיה כי המרכיבים האלה זמינים ונמצאים בדגמים אחרים של פיאט.

עשיתי בדיקה מדגמית באתר אוטו365 ודקא יש שם פנסים וידיות וכו' הבעיה תהיה יותר אם אצטרך פגוש או דלת.מפירוק וכו'

לפני 44 דקות, dr6633 כתב:

ה 500L הן למעשה פונטו בתחפושת. המנוע נחשב די אמין (זה לא המולטיאייר וכו, זה המנוע האטמוספרי) ועם גיר ידני לדעתי לא צפויות יותר מדי בעיות. סה״כ תמורה נאה למחיר.

למה פונטו בתחפושת? 

מה היא חולקת עם הפונטו?

שלדה?? מנוע??

אגב אם יש למישהו הצעה לרכב ידני מרווח יותר מסופר מיני בתקציב של עד 30k  אשמח לשמוע

פורסם

שלדה של פונטו, מכלולים זהים להרבה מאד דגמי פיאט אחרים. רכב מאד משעמם לנסיעה, אבל מרווח וחסכוני. עושה את העבודה יופי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...