Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזרני סוהם - מכירים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ימי הניסיון מתחילים מהיום

מרגיש קשיח יחסית שזה מה שרציתי, נראה איך הנוחות בלילה

הגיעו בשעה שציינו, מובילים נעימים ויעילים

בינתיים היה אחלה

• אהבתי 2

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

סוהם מיוצרים על ידי קינג דיוויד בישראל. חירבאווי בחברון הוא מפעל שמשווק תחת מותגי מדבקה שונים (אולימפיה הוא המוכר יותר).

לזכותם (סוהם) יאמר שהם שירותיים להפליא. וגם

היחידים שמוסרים מידע על מפרט המזרן באופן חופשי (נסו לשאול כל חברה אחרת שאלות טכניות כמו - מה צפיפות הספוג הבסיס במזרן, כמה קפיצים וכו', ותגלו שאו שאין להם מושג).

הכותב בעלים של סוהם ''הייבריד" מזה כשנה וחצי

• אהבתי 1

Insane things comes from insanely people.

פורסם

איך אחרי שנה וחצי? הלילה הראשון היה אחלה :) קשיח במידה הנכונה, התזוזות של הגופה השניה פחות מורגשות מהמזרן הקודם שלי

פורסם

במקרה שלי הספוגים עצמם מחזיקים בינתיים מעמד (100+ ק"ג), לצערי המזרן היה כבר פעמיים בתיקון במסגרת האחריות בגלל תפירה של החלק העליון, לזכותם יאמר שהתיקון היה זריז וקיבלנו אישור מבחינתם לישון בלי ניילונים על המזרן החלופי שסופק. בכל מקרה, סוהם כבר החליפו את הדגם הנ"ל ושלך כבר מגיע שונה, אז אין לי באמת דרך להחיל עליו את החוויות שלי, חוץ מעניין השירות והיעילות שבחברות מזרנים "קלאסיות" כנראה שלא הייתי טורח אפילו לבקש תיקון.

• אהבתי 1

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מעדכן לטובת הכלל:

המזרן לאחר שנה וחצי + ממשיך להראות סימני בלאי והבד מתנתק כתוצה מהספוג ששקע. לא פעם ראשונה, לא פעם שניה, פעם שלישית שהתקלה חוזרת. שכל אחד יסיק את המסקנות שלו...

IMG-20210830-WA0003.jpg

• מבאס 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם

באסה.

אני עם איזשהו מזרן של פולירון עם שכבת לטקס (בלי קפיצים, קפיצים זה פיכסה!). מאוד מרוצה. מחזיק יופי לאורך שנים.

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם (נערך)
לפני 14 שעות, S^M כתב:

מעדכן לטובת הכלל:

המזרן לאחר שנה וחצי + ממשיך להראות סימני בלאי והבד מתנתק כתוצה מהספוג ששקע. לא פעם ראשונה, לא פעם שניה, פעם שלישית שהתקלה חוזרת. שכל אחד יסיק את המסקנות שלו...

IMG-20210830-WA0003.jpg

אצלי מחזיק יפה ועדיין נוח, אמנם הרבה פחות זמן מאצלך אבל גם לי יש את ההייבריד והמזרן שלי לא נראה אותו דבר בכלל:

IMG_9583.jpeg

IMG_9584.jpeg

עריכה: רק עכשיו ראיתי שכתבת שהדגם הוחלף, למה לא מחליפים לך לחדש באחריות?

עריכה אחרונה על ידי Mech Morphix

פורסם

אין לי מה לתרום על סוהם, אבל אתרום טיפה לדורות הבאים לגבי Sealy.

בדיוק אני ואישתי חיפשנו להחליף מזרן מזדקן שהחל לשקוע (נטו ספוג, רשום עליו Romaflex made in italy, בטח..) . בגלל שעוד שנה וחצי עתידים להיכנס לבית חדש ולרכוש מיטה חדשה וגדולה יותר חשבנו על משהו זול זמני כמו פנדה/סוהם ואז בדיוק יצאו מבצעי סוף שנה בכל מיני מקומות והצטרף לאופציות גם מזגן Sealy שזה מותג מוכר שידוע באיכות גבוהה.

קצת חושבים, והחלטנו ללכת על הסילי.

הדגם המדובר הוא Harmony Visco שנמכר רק אונליין ולא קיים בסניפים. מחיר מבצע (הייטק זון) 2200 ו99 לילות נסיון.

המזרן הגיע מהר, והוא מזעזע בכל קנה מידה אפשרי. זה מזרן שמגיע מגולגל, הוא נפתח והשארנו אותו מ9 בבוקר עד 12 בלילה לנשום ולגדול. הוא תפח באופן די מעוות וישיבה בכל אזור במסגרת שלו הוא קורס עד לקרש של המיטה. בשכיבה עליו מרגיש שהוא מנסה לדחוף החוצה ממרכז המזרן. להערכתי, בשלב הזה כבר הערכתי שנפלנו על מזרן פגום כי לא יתכן שזה מצב תקין. אחרי לילה אחד חזרנו למזרן הישן.

דיברתי עם שירות הלקוחות שענו מהר ונתנו מענה מעולה, בעקבות מבצעי סוף שנה נוספים שפורסמו בכל מקום החלטנו לקפוץ לסניף שלהם שקרוב אלי לראות דגמים אחרים ולבחון אפשרות לשדרג לדגם אחר (בידיעה שיעלה כפול) או מקסימום לטפל כבר מולם בביטול העסקה והחזרה. בסוף יצאנו משם עם שדרוג למזרן Haytt שבחנו פיזית בסניף והרגיש ממש מעולה. ואני חייב להגיד, אין טיפה של קשר בין איכות המזרן שקיבלנו לבין שום מזרן שקיים בסניפים שלהם. אין טיפה של דמיון באיכות וחבל שבכלל הם משווקים אותו ופוגעים בשמם. במקום 2200 יצא ששילמנו בדיוק כפול פלוס מגן מזרן וסדין (מחיר נמוך לדגם הזה במסגרת המבצעים). יצאנו מנקודת הנחה שגם אם עוד שנה וחצי אנחנו מחליפים את כל החדר שינה, המזרן הזה ישמש לשנים טובות את אחד החדרים האחרים ולכן "השתלם" להשקיע יותר.

החלפה בפועל תתבצע בראשון הקרוב ואוכל לתת רשמים טובים יותר אחרי כמה לילות.

בינתים המזרן המזעזע עומד בצד וגידל שלפוחית ענקית לכל לכל רוחבו (ממש בליטה לכל האורך). מה שרק מוכיח שקיבלנו מוצר פגום, אך אני בספק שגם אם הוא היה תקין הוא היה נוח.

• אהבתי 2

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם
לפני 2 דקות, dalet11 כתב:

זול זמני כמו פנדה/סוהם

באמת שאני לא מוצא משהו זול/זמני במזרן שקניתי בינתיים, לא באיכות ולא בתג המחיר. מבסוט על הרכישה, וזה אחרי 3 מזרנים ברצף שהתאכזבתי

פורסם
לפני 2 דקות, Mech Morphix כתב:

באמת שאני לא מוצא משהו זול/זמני במזרן שקניתי בינתיים, לא באיכות ולא בתג המחיר. מבסוט על הרכישה, וזה אחרי 3 מזרנים ברצף שהתאכזבתי

יכול להיות שהסוהם מעולים, אין לי מושג כי לא ניסיתי. שיתפתי בהליך קבלת ההחלטות שלנו ומההתרשמות שלנו מסילי.

בשורה תחתונה, פנדה והמזרן הפשוט שקניתי בסילי תחילה עולים מחצית מסוהם. הסוהם עולה בערך כמו שעלה המזרן Hyatt שקנינו בסילי במבצע לבסוף אז אני מניח שהוא יהיה ברמה דומה לפחות. במזרן הבא אולי נבחן אותם :)

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, dalet11 כתב:

אין טיפה של קשר בין איכות המזרן שקיבלנו לבין שום מזרן שקיים בסניפים שלהם

יכול להיות שמגיע מגולגל מחו"ל? קצת מוזר שלהובלה פנימית יגלגלו מזרון. סילי מיוצר ברשיון בשדרות, באותו מפעל עם הולנדיה ואירופלקס.

עריכה אחרונה על ידי shake
פורסם
לפני 51 דקות, shake כתב:

יכול להיות שמגיע מגולגל מחו"ל? קצת מוזר שלהובלה פנימית יגלגלו מזרון. סילי מיוצר ברשיון בשדרות, באותו מפעל עם הולנדיה ואירופלקס.

מגיע מחול, מאמין שמסין. הנציגה בסניף טענה שיש דגמים שמיובאים מארהב וחלק בייצור ישראלי. אם זכרוני אינו מטעני אותי הדגם שרכשנו Hyatt מיוצר בארהב.

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, Mech Morphix כתב:

עריכה: רק עכשיו ראיתי שכתבת שהדגם הוחלף, למה לא מחליפים לך לחדש באחריות?

הם מוכנים לעשות הנחה 40% למזרן חדש.  בעיני זו חוצפה וסיבה מספיק טובה להתרחק מהם גם אם היצרן של המוצר הוחלף. אין לי שום הבטחה מה יהיה הטיפול בתלונות דומות בעתיד (הם יכולים לכסות רק את מה שנהלי היצרן מכסים באחריות).

הדגם החדש מיוצר אצל פולירון.

עריכה אחרונה על ידי S^M

• תוכן חדש...