Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לעשות למישהו הפתעה בנושא.

אני מחפש מידע כמו קטלוג שהיה פעם על רמות הגימור שהגיעו בפיגו 405 אחרי מתיחת הפנים (נראה לי אחרי 93) לארץ.

אם יש למישהו אשמח אם יחלוק

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

למיטב זכרוני היו לא מעט שינויים בתקופה שלאחר מתיחת הפנים, כמעט ברמה שנתית.

זה אכן התחיל מ- GL, GR ו- SRI בדומה ללפני מתיחת הפנים, לאחר מכן צצו GLX ו- GTX (כמדומני) שהיו סוג של GR. בשנתיים האחרונות (96-97) שתי רמות הגימור העליונות הוחלפו בכינויים סטייל וסיגנצ'ר, יחד עם עדכון לפגושים. ה- GL נשארה לאורך כל הדרך.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
לפני 9 שעות, שי כתב:

זה אכן התחיל מ- GL, GR ו- SRI בדומה ללפני מתיחת הפנים, לאחר מכן צצו GLX ו- GTX 

אם אני זוכר נכון, לפני המתיחת פנים זה היה SR ואחרי המתיחה SRI, כשהראשונה הגיעה עם מנוע 1.9 מאייד, והאחרונה 2.0 הזרקה. 

פורסם (נערך)

לי הייתה 1989 SR 1.6 מאייד, אוטומט. 4 חלונות חשמל.

לחמי הייתה 1997 (דגם אחרון בהחלט אחרי שכבר יצאה 406, כנהוג בפג'ו) GL 1.6. ידנית, עם כרית אויר בהגה.

חלונות ידניים מאחור, לא זוכר מה מקדימה.

הדשבורד בין שני הדגמים היה שונה לחלוטין.

עריכה אחרונה על ידי amosbmw

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 9 שעות, robertf כתב:

אם אני זוכר נכון, לפני המתיחת פנים זה היה SR ואחרי המתיחה SRI, כשהראשונה הגיעה עם מנוע 1.9 מאייד, והאחרונה 2.0 הזרקה. 

לפני מתיחת הפנים שהגיעה לישראל עם דגמי מודל 1993, הוצעו דגמי SR (עם מנועי 1.6 או 1.9) וגם SRi, כאשר האחרונות היו כמובן 1.9 מוזרקות. מניח שמדובר במנוע דומה או זהה ל- 205 GTI 1.9 ול- BX19GTI.

במתיחת הפנים מנוע 1.9 בלוק אלומיניום הוחלף במנוע 1.8 בלוק אלומיניום וב- 2.0 בלוק ברזל.

לפני 7 שעות, amosbmw כתב:

אכן, זה היה השינוי המהותי במתיחת הפנים, כאשר מבחינה חיצונית עיקר ההבדל התבטא בעדכון לחלק האחורי (ביטול משטח הפלסטיק בין הפנסים האחוריים ושינוי צבעם).

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
בתאריך 31.8.2022 בשעה 08:49, amosbmw כתב:

לי הייתה 1989 SR 1.6 מאייד, אוטומט. 4 חלונות חשמל.

לחמי הייתה 1997 (דגם אחרון בהחלט אחרי שכבר יצאה 406, כנהוג בפג'ו) GL 1.6. ידנית, עם כרית אויר בהגה.

חלונות ידניים מאחור, לא זוכר מה מקדימה.

בשנה האחרונה שהיא שווקה, בעיקר בגרסא 1.6 GL הידנית, היא שווקה בהנחה דרך "המכרז של המדינה" (זוכרים שהיה אחד כזה ?!)

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

• תוכן חדש...