Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

רכשתי רכב יש שניה. יש לו מערכת שמע מקורית של רדיו FM, עם מסך שחוק שלא רואים כלום. אז אני חושב לשדרג אותה למולטימדיה חדשה.

חשמלאי-מוסכניק אומר שאם אני מביא מערכת, הוא מתקין אותו ב-500 שקל.

עלי אקפרס מציע כמה אופציות במחירים בין 300 שקל ל-800 שקל. באתי לשאול: האם באמת יש הבדל משמעותי?

ההבדל בין מצבי קיצון הוא מאוד משמועתי-  אילו היה מדובר במחשב שנועד להרצת משחקים... אבל איזה משימות יש למערכת מולטימדיה שדורשות CPU וזיכרון?

ההבדל בולט שאני רואה זה "אנדרואיד אוטו": מה זה אומר שהוא לא מותקן? שהמכשיר למעשה לא יכול לתקשר עם הטלפון הנייד?

אמשח לתשובות מנהגים מנוסים (שלא כמוני) האם א) יש חשיבות למפרט הטכני ברמת המעבד והזיכרון ב) האם יש חשיבות לאותה תוכנה שהם מזכירים בפירוט.

multimedia.jpg

פורסם

יש הבדל ענק בין המפרטים 

רזולוציה גבוהה יותר

מעבד חזק יותר עם הרבה יותר זיכרון מה שמתבטא בפעולה מהירה הרבה יותר

נפח אחסון משמעותית גדול יותר.

יש סים 4G כך שאתה יכול לקנות DATA SIM והמכשיר יעבוד על הסים הזה עצמאי 

יש לך DSP מובנה פרוססור למיטוב הסאונד

אפל קאר פליי או אנדרואיד אוטו - שמאפשרים לך להציג את האפליקציות בטלפון על מסך המולטימדיה

לסיכום ,לך רק על מכשיר עם מפרט חזק.

בנוסף 500 שח התקנה למערכת מולטימדיה תואם מקור בלבד 

זה מחיר גבוהה לטעמי , תעשה סקר שוק.

• אהבתי 3
פורסם (נערך)

כבר פירטו לך לגבי המפרט.

אם במידה ואתה מחליט לרכוש מערכת מאלי אקספרס תקנה ממוכר אמין בעל הרבה הזמנות והרבה ביקורות.

לדעתי 4ram/64gb יספיק.

אפילו 3gb.

עריכה אחרונה על ידי Sqwaden
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)

בוקר טוב

הזמנתי מעלי אקספרס בשישי האחרון מערכת תואמת מקור לרכב שלי ( פאסאט 2018 ) אחרי לא מעט חששות ולבטים . מצאתי מערכת תואמת מקור עם מפרט חזק 8 core 1.8Ghz 6GB+128GB מסך 10.2״ QLED 1280X720 במחיר מצחיק וקפצתי על המציאה . 

הייתי ממליץ לך קודם כל לבדוק מבחינת גודל מסך מה יכול להכנס אצלך ברכב . לבדוק האם חייב תואם מקור ( אם יש פונקציות של הרכב הניתנות לשינוי רק דרך המולטימדיה או שהמולטימדיה היא רק דיבורית ונגן ) . משם להתגלגל ולחפש מסך בגודל ובמפרט שתחליט , אם צריך מסגרת פלסטיק אז כמובן גם . אני מצאתי את המולטימדיה שהזמנתי אבל עקבתי אחריה כמה שבועות . שמתי אותה בעגלה וחיכיתי לדיל . באיזשהו שלב קיבלתי מהמוכר הודעה על קופון של 90 דולר בקנייה מעל 91 דולר . אז גם לשים את המוצר בעגלה כנראה שהמוכר מקבל התראה על כך ואולי ישלח לך גם קופון חנות . בלי קשר לקופון של המוכר , בעלי אקספרס תמיד יש קופונים ואפשר למצוא בכל מיני קבוצות פייסבוק עוד קופונים . 

זו המערכת שהזמנתי מערכת

במחיר של 740 שקל כולל משלוח . מקווה שזה שווה את המחיר

עריכה אחרונה על ידי V*I*P
  • אהבתי 1
פורסם

אכן מומלץ בחום לקנות 3 גיגה או 4 גיגה

עם 8 ליבות

התקנה צריכה לעלןת 200-250+ מעמ בגג

• אהבתי 1

דוקטור קארלד-מתקין מערכות שמע ומסכים לרכב (גילוי נאות ! )

פורסם

תודה רבה על התגובות!
שני הדגמים ששמתי הם מקרי "קיצון" (כלומר הזול והיקר ביותר בחנות). בכל מקרי הביניים יש הבדלים יותר קלים בזיכרון ומעבד. אתם אומרים שזה כן יכול להיות משמעותי מבחינת חווית נהיגה? אני לא מתכוון לשחק GTA תוך כדי נסיעה. אני צריך בעיקר נגן מוזיקה, דרך נוחה לראות ולשמוע את הוויז, ואולי מדי פעם רדיו FM. אתם אומרים שכבר בדרישות כאלה יהיה הבדל בין 128G לבין 16G זיכרון?

אני חייב לציין שהמערכת שאני מחפש כוללת מצלמה אחורית. זה מה שהמוסכניק שאל אותי לפני שאמר מחיר. אולי זה מה שגרם למחיר גבוה יותר.

אתם אומרים שאפשר למצוא התקנה יותר זול?

נ.ב.:

אותו חשמלאי גם תיקן לי צופר ב-250 שקל. לא יודע עד כמה זה "דפק אותי", כי העבודה בפועל היתה לחבר שני חוטים. אבל מצד שני, הוא צריך לפרק פגוש קדמי שלא היה מחובר תקין: הבריגו אותו מהצדדים ושימו שפכטל מעל. דבר שאני לא הייתי מבין לבד בחיים, ככה שהגיוני לשלם על זה.
250 זה לא סוף העולם כמובן, אבל אם הבחור דופק במחירים, אז הוא לא החשמלאי האחרון בקריות. אפשר לחפש חבר חדש לחיים.

פורסם

סליחה אם אני משגע בשאלות. עוד דבר לגבי "תואם מקור":

ברישיון רכב שלי כתוב "דגם: AM51B", "רמת גימור: GL". הרכב משנת 2010.

בעלי-אקספרס בשני חנויות התמונות נראות קצת שונה (אבל יתכן וזה סתם אילוסטרציה). הם מציינים בכותרת שאחד מהם הוא לGrand i10.

איך אני יודע אם זה יתאים את הדגם שלי ספציפית? מצרף צילום של הרדיו הישן.

מישהו במקרה יודע אם זה משנה איזה דגם i10 ספציפי? נראה על פניו שזה אותו דבר בהקשר המדובר.

multimedia2.jpg

multimedia3.jpg

• תוכן חדש...