Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חברים, אשמח לעצה לשמן מנוע סינטטי למאזדה שבכותרת. עד כה השתמשתי בשמן חצי סינטטי של מוטורקראפט, בטיפול הקרוב אני רוצה להחליף לסינטטי. אני אוסיף צילום מסך מהספר רכב ככה שגם מי שאין לו ניסיון עם הרכב הנ״ל יוכל לראות איזה שמן צריך ולתת המלצה.

תודה!

7EA3E1D5-C60B-47EA-9E2B-E3FA0BA4E6F4.jpeg

עריכה אחרונה על ידי Low.and.slow
פורסם

קסטרול סטופ סטרט 5w30 A5
ובכל חנות יוכלו להמליץ לך על עוד חלופות
אגב, המוטורקראפט אמנם חצי סנטטי אבל עובד דיי טוב עם המנועים של מאזדה ופורד ולא מייצר בוצה. 
פורסם
לפני 5 דקות, Karnaf053 כתב:

מה רע במוטורקראפט

שנים אני משתמש איתו במאזדה שלי.

הוא לא בהכרח רע, הרכב אצלי במצב די חדש (60k קילומטראז׳) ונוסע פעמים בודדות בחודש. אני משער שעל שמן סינטטי המנוע ״ישמר״ יותר טוב. 

פורסם (נערך)

בוקר טוב.

חושב שרצוי לציין כמה ק"מ הרכב עבר (אם צריך - אז גם למנוע במידה והוא אינו המקורי) ואם ישנה צריכת שמן כלשהי (בשמן שבו השתמשת עד כה).

זה יכול להשפיע על ההמלצה לגבי הצמיגות.

עריכה - הנה צויין הקמ'.

עריכה אחרונה על ידי חולגי
תוספת.

alfa 156 2.5.

פורסם
לפני 10 דקות, חולגי כתב:

בוקר טוב.

חושב שרצוי לציין כמה ק"מ הרכב עבר (אם צריך - אז גם למנוע במידה והוא אינו המקורי) ואם ישנה צריכת שמן כלשהי (בשמן שבו השתמשת עד כה).

זה יכול להשפיע על ההמלצה לגבי הצמיגות.

עריכה - הנה צויין הקמ'.

בוקר טוב, הרכב עבר 60k, מנוע מקורי. לא צורך שמן בכלל. תודה.

• תוכן חדש...