Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי כולם,

אשמח ממש לעזרה.

אני נהג חדש. מתלבטת על איזה רכב ללכת. מבחינת תקציב 20-30 מקסימום 40.

חשוב לי רכב אמין, לא גדול, לא יקר לתחזוקה. אני סטודנטית. כמובן כמובן חסכון בדלק, נוחות בנסיעה, ללא רעשים מיותרים, מערכת מולטימידה, מצלמת רוורס מובנת..

אשמח ממש לשמע המלצות!!

תודה לכל העונים!!

עריכה אחרונה על ידי חגית צ
פורסם

הייתי בודק מיצובישי ספייס סטאר שתענה על רוב  הדרישות, אך רועשת בהאצה/מאמץ.

יונדאי i10 עם מנוע 1.2 שקטה יותר, סלון נעים יותר משוחב שני צבעים, אך פחות חסכונית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתי רוכש מסוף 2014 ומעלה, כיוון שהספייס קיבלה תוספות אבזור , למשל בקרת אקלים,בקרת שיוט, שליטה מההגה חיישני לחץ ועוד כמה דברים.

יונדאי מהדור לפני האחרון החל משנת 2014.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

תודה רבה יוליאן!!

שאלה אחרונה אני מקווה..

אני נוסעת המון מחוץ לעיר. הרכבים הללו מתאימים למסע כזה?

עריכה אחרונה על ידי חגית צ
פורסם

ועוד נקודה חשובה..

מתגוררת בירושלים. נוסעת כמה פעמים בשבוע מחוץ לעיר. הרכב מתאים לעליות של ירושלים??

תודה רבה!!

פורסם

לספייס אין בעיה עם זה, בעליות היא רועשת, וכמו הרכבים בקטגוריה היא לא זריזה בעליות, אך גם לא נוסעת 60 קמ"ש.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...