Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ספה למסירה.

פרסמתי בקבוצות שונות בפייס, באתר אגורה, שלחתי פניות לעמותות, אבל כרגע אין דרישה (ספה בצורת ר׳, ביקוש נמוך) .

לפני שזה הולך לפח, מנסיון בלבד (כי בגוגל כבר חיפשתי), האם אתם מכירים עמותות שמבצעות איסוף מהבית (ת״א) של ריהוט יד 2?

פורסם

ספה? פה בפורום פירסמתי לול + מזרן במצב כמעט חדש למסירה. שניים פנו בפרטי ונעלמו. וזה לול, לא משהו מסובך להוביל.

בסוף אני פשוט אוריד לרחוב והאלטע-זאכן ירוויח.

פורסם (נערך)

אני עושה לפעמים הליכות בערב.

כמות הרהיטים יד שניה שזרוקים ברחובות רק מראים כמה אין ביקוש ליד שניה.

מצטער לאכזב אותך 

אבל לא נראה לי שתמצא

עריכה אחרונה על ידי om2

.

פורסם
לפני 24 דקות, yohai71 כתב:

לול + מזרן

לזה לדעתי דווקא יש לא מעט דרישה בקבוצות פייסבוק של תרומות לנזקקים, אם תרצה אשלח לך כמה.

לפני 20 דקות, shimta כתב:

מופיעים בחיפוש גוגל, כבר נשלחה פניה, טרם חזרו אלי.

פורסם

זו תצורה שלא מתאימה לכל אחד, ומצריכה סלון די גדול שלרוב אין לאנשים שלא יכולים להרשות לעצמם ספה חדשה, אבל קיויתי שלפחות אחד.

היו כמה שהתעניינו ונעלמו או מצאו משהו אחר.

בנתיים פנה אלי מישהו שמשתמש בגוויות של ספות ליצירת כריות, אז אולי לפחות הוא יהנה...

פורסם

אנחנו חיים בחברת שפע, שבה לשבת על ספה שמישהו אחר כבר ישב עליה זה איכסה. שלא לדבר על לישון על מזרון שמישהו כבר ישן עליו - את זה אנחנו מוכנים לעשות רק תמורת אלף שקל ללילה בבית מלון.

תגידו תודה שאין לכם בארץ את תופעת האחים המוסלמים שבאים אליך הביתה, עושים פרצופים, ולא משנה באיזה מחיר נמוך פרסמת את מרכולתך - מנסים להוריד אותך עוד קצת כי יש שם שריטה או כתם. 🤦‍♂️

לפחות פה יש שירות של העירייה שתבוא לאסוף ריהוט ישן בתיאום מראש, למרות שעדיין צריך להוריד אותו עצמאית למטה. נשמע כמו משהו שאמור להיות קיים גם בישראל.

• מצחיק 1
פורסם

קיים גם בישראל לכל פסולת שרק תרצה. 

כל הקטע שהיא רוצה לחסוך לעצמה את ההורדה ועל הדרך שמישהו יהנה מזה.

אני מכרתי\מסרתי ריהוט בפשפשוק וקבוצות פייסבוק של "למסירה בתל אביב" וכאלו. חלק מהפריטים היו ממש מבוקשים וחלקם לא רצו אותם. לבסוף קבעתי עם איזה אדון שהגיע ולקח הכל עבור שתי חיילות בודדות. זה עניין של מזל וסבלנות.

ספה אחת מאוד ישנה אף אחד לא רצה, אז הורדתי אותה למטה עם חבר והעירייה אספה אותה. אפשר לתאם פינוי פסולת באפליקציה. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

דווקא ראיתי הרבה פעילות בקבוצות המסירה השונות, גם אצל אנשים שמתקשים לקנות חדש וגם כאלה שאצלם זה חלק מטרנד הקיומיות (או איך שלא יקראו לזה).

אבל זה מוצר קצת נישתי ולא מתאים לכל סלון.

ניתן לזה עוד יום, מחר בבוקר זה יפונה לרחוב, כבר תואם עם העיריה.

פורסם

באזור מגורי יש ביקוש מאוד גבוה לחפצים או ריהוט למסירה. יש אנשים שמעדיפים להוציא את הכסף שלהם על דברים אחרים, אם ניתן לקבל בחינם ציוד מסויים.

אני מתאר לעצמי שבמרכז [תלוי איפה] הדברים קצת שונים.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פירסמת בקבוצות פייסבוק, השאלה אם במרקט של פייסבוק פרסמת.

כל דבר שפרסמתי שם, נמכר. כולל דברים איזוטריים כמו מיטת יחיד במידות משונות או מתלה מעל מכונת כביסה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, Derish כתב:

תגידו תודה שאין לכם בארץ את תופעת האחים המוסלמים שבאים אליך הביתה, עושים פרצופים, ולא משנה באיזה מחיר נמוך פרסמת את מרכולתך - מנסים להוריד אותך עוד קצת כי יש שם שריטה או כתם.

קרה לקרובי משפחה שלי

פרסמו פריט ריהוט וינטג' מאוד שמור מעץ מלא (בן כמעט 40 שנה)

פירסמו ב300-500 ש"ח, מחיר סמלי, הם לא רצו שסתם יקחו את זה ויזרקו לרחוב, רהיט שהיה יקר לליבם

התקשר אדם בעל מבטא ערבי

הגיעו 5 חבר'ה וטענו שהגיעו מרחוק וחבל שלא ידעו שזה מצב כזה גרוע (מצב מאוד שמור, סתם סיפורים)

מפה לשם הקרובי המשפחה עוד היו צריכים לו עוד 200-300 על ה"דלק" ועל זה ש"עושה להם טובה שמפנה את זה"

אם היו יודעים ככה מראש היו כנראה זורקים לזבל

• מבאס 1

.

פורסם
לפני 3 שעות, Be roo כתב:

לזה לדעתי דווקא יש לא מעט דרישה בקבוצות פייסבוק של תרומות לנזקקים, אם תרצה אשלח לך כמה.

תודה, אבל מעבר לזה שאני לא בפייסבוק, נגמרה לי הסבלנות להתעסק בזה - ואני כבר צריך את המקום שזה תופס במחסן. 

לא נורא, יש מרכז פחי מחזור + בגדים, נעליים ומה לא בערך חצי קילומטר ממני. מחר בדרך לעבודה אני מוריד את זה שם וחלאס. שיהנה מזה מי שרוצה. 

• תוכן חדש...