Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, SlowRide כתב:

פירסמת בקבוצות פייסבוק, השאלה אם במרקט של פייסבוק פרסמת.

כל דבר שפרסמתי שם, נמכר. כולל דברים איזוטריים כמו מיטת יחיד במידות משונות או מתלה מעל מכונת כביסה.

לא פירסמת שם, חברים סיפרו שמקבלים כל מיני פניות הזויות.

אבל אם אתה אומר ששוה לנסות, ניתן לזה הזדמנות

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, Derish כתב:

לפחות פה יש שירות של העירייה שתבוא לאסוף ריהוט ישן בתיאום מראש, למרות שעדיין צריך להוריד אותו עצמאית למטה. נשמע כמו משהו שאמור להיות קיים גם בישראל.

קיים בירושלים, אז מן הסתם גם בעיריות אחרות.

אצלנו בשכונה יש ווצאפ מאוד פעיל של קח ותן, ובדרך כלל אין בעיה למסור ולאתר רהיטים כלליים/מיטות/שידות/וכיו"ב. ספות זאת בעיה בגלל הגודל (בניגוד לשאר הרהיטים לא ניתן לפרק להובלה) ובגלל הריפוד - לך תפרק, אם בכלל אפשר, או לך תנקה כל מיני כתמים בני עשור. כאב ראש.

לפני 7 שעות, Derish כתב:

לפני 7 שעות, Derish כתב:

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לבת שלי (שלוש) יש ארון מפוצץ בגדים באיכות מצויינת, שאפילו הגננות אומרות שהיא כל יום באה לגן באאוטפיט אחר. בדיוק אתמול הזוגה ציינה שהקיץ היא לא קנתה בגד. אחד.

יש קצת בגדים מדודות ומתנות וכל השאר זה העברות ממשפחה/חברות, קבוצות וואזאפ וכל מיני כאלו שפעם היו בקשר בענייני מסירה ונשארו, ואפילו בגדים שמגיעים מחו"ל (אחות של חבר שחוזר מביקורים עם מזוודה של בגדים).

שקים של דברים באים והולכים, בגדים, צעצועים, אביזרים לתינוקות... מה שלא תרצו (הכלל הוא שמה שמקבלים לא מוכרים). זה לא שכל מה שמגיע עובר את בחינת ה-QA, אבל העובדה היא שהילדה לבושה כמו טופ מודל, וזה לא עולה. מה שכן, זו התעסקות, אבל זה הופך לסוגשל תחביב.

ברור שהשוק של הילדים הוא ער, כי בגד מחזיק חצי שנה בערך לפני שהוא קטן מדי, אבל עדיין יפה לראות איך הכלכלה הזו עובדת. עם זאת, כמו שאמרתי, זה לא בחינם, מבחינת זה שצריך "לעבוד" בזה. זה לא קורה מעצמו.

כמו כל דבר.

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כבר הרמתי ידיים ואז הבוקר בטיול עם הכלב נתקלתי באחד מהחבר׳ה שמסתובבים בשכונות עם עגלת סופר ואוספים גרוטאות מחדרי זבל.
הצלחנו להוריד את שני החלקים למטה (הגדול לא נכנס במעלית, מזל שרק קומה אחת), ובערב יגיע הרכב של הבוס הגדול ויאסוף אותה.

אין לי מושג אם הם תורמים, או מוכרים, עם או בלי שיפוץ, אבל זה עדיף מחיריה.

תודה לכולם. נהיה בקשר עוד כמה שנים עם הספה החדשה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 21 שעות, om2 כתב:

קרה לקרובי משפחה שלי

פרסמו פריט ריהוט וינטג' מאוד שמור מעץ מלא (בן כמעט 40 שנה)

פירסמו ב300-500 ש"ח, מחיר סמלי, הם לא רצו שסתם יקחו את זה ויזרקו לרחוב, רהיט שהיה יקר לליבם

התקשר אדם בעל מבטא ערבי

הגיעו 5 חבר'ה וטענו שהגיעו מרחוק וחבל שלא ידעו שזה מצב כזה גרוע (מצב מאוד שמור, סתם סיפורים)

מפה לשם הקרובי המשפחה עוד היו צריכים לו עוד 200-300 על ה"דלק" ועל זה ש"עושה להם טובה שמפנה את זה"

אם היו יודעים ככה מראש היו כנראה זורקים לזבל

לא הבנתי, הגיעו 5 חבר'ה וקרובי המשפחה נתנו להם כסף כדי לקחת את הרהיט?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

אז איך התופעה הזאת תיגמר אם הם יודעים שאפשר לבוא ליהודים אשכנזים ולהפחיד אותם לתת פריט לא רק בחינם, אלא גם לשלם להם על הזמן? מי מכניס בכלל הביתה 5 חבר'ה? רק מי שיש לו מזומן בכיס נכנס.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תוכן חדש...