Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ ראש מנוע - קיה פיקנטו

oriko30
שימו לב! השרשור הזה בן 882 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

חברים שלום.

שבוע עבר הרכב נכבה במהלך נסיעה. לאחר גרירה למוסך המוסכניק אומר שהלך ראש מנוע. הוא אמר שהוא לא מתעסק בזה יותר מידי אבל יכול להחליף מנוע. הנורות האדומות נדלקו והתחלתי לחפש מקום שמשפץ ראש מנוע. אף אחד לא מוכן לנדב מידע בטלפון, ולא הבסיסי ביותר לכולם רוצים שאגרור אליהם את הרכב. מה גם, שרוב המקומות שמפורסמים באינטרנט, נראה שבעיקר מתעסקים עם החלפות מנועים. 

לתחושתי, עדיף לעשות שיפוץ של המנוע גם אם יעלה לי 1000-2000 יותר מאשר להחליף, כי כך אני יודע בוודאות שיש לי מנוע תקין, ולא שקנו איזה מנוע מפירוקיה והאחריות 3 חודשים שווה לתחת.. וכמובן הבירוקרטיה של החלפת מנוע ברישיון וכו'. 

יש עוד מוסכים באזור המרכז שאשכרה מתעסקים בשיפוץ ראש מנוע? זה רק לנסוע למוסכים במשולש ולהמר בכיוון הנגדי?

בנוסף, מישהו יודע להעריך פלוס מינוס לאיזה הוצאה לצפות במקרה של החלפה? 5000 זה סביר? 10000 זה סביר? שאדע מול מה אני עומד.

תודה רבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אל תשפץ ראש מנוע עדיף להחליף  מנוע  שלם  לא חסר מנועים ,  מה שקורה שהראש מתחמם 

הוא מקבל  צורה של  בננה כך שגם אם תיישר את החלק התחתון התושבות שסתומים קמשפט 

נשארות  מעוותות המנוע לא יעבוד טוב ואף יתחמם , בגלל זה רוב המוסכים מעדיפים להחליף מנוע

,  לחילופין אתה יכול לשים ראש מנוע חדש זה הפתרון הכי טוב .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לך מה לשפץ לא בגלל שזה לא ניתן לשיפוץ זה בגלל שרוב המוסכים לא יודעים לעשות ראש מנוע כמו שצריך וזה לא יחזיק להם
עדיף מנוע קומפלט מפירוק עם אחריות 3 חודש זה מספיק לדעת אם המנוע תקין או לא

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 882 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...