Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה היא לא גודל המנוע וההספק שלו, אלה בוודאי לכשעצמם בסדר גמור, כל עוד מפיקים מהמנוע ביצועים שהוא תוכנן לספק. אממה, יש כאלה שנקרא להם מתחכמים ככלל וכאלה עם הפיזיקה והמטלורגיה ורוכשים רכבים 900-1000 סמק  חלקם עם טורבו, וסוחטתים מהם  "ביצועי חלום", ואז מתחילות הבעיות והקריסות. היו בעבר הרחוק רכבים עם מנועים קטנים דלי הספק ושרדו יפה המון שנים, כי השתמשו בהם כפי שהכתיב היצרן, כל כך פשוט.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ניגשתי למוסך שקיבלתי עליו מספר המלצות. בדק את הרכב ואישר שמדובר בדליפת נוזל קירור לחלל הבוכנה. אמר שאין מצב שטיפול בראש המנוע יפתור בעיה כזאת- מדובר בהחלפת מנוע, ושזה ברור גם להונדה והם סתם משחקים מִשחקים. הוא אמר שמנוע לרכב כזה עולה כמו אוטו. עכשיו באמת אין לי מושג מה לעשות.

פורסם
בתאריך 18.6.2022 בשעה 18:35, m&t כתב:

אני חושב שאין לך שום בעיה ברכב, פשוט תעקוב אחרי זה וזהו, אם מגמגם לך בבוקר וזה מפריע לך, תחליף פלאגים ותנקה חיישן MAF תשים תוסף דלק

אתה מציע שרותי דיאגנוזה באמצעות המקלדת וטלפתיה, רק להונדה או גם לעוד רכבים?

כי זה ממש יכול לעזור לי ולאחרים.

פורסם

קשה לי להציע לך מה לעשות. בדוק את הנושא גם בפורומים בחו"ל, והמשך לעשות זאת בשנים הבאות. יכול להיות שבעתיד תצוץ תביעה ייצוגית שאולי תפצה אותך.

• תוכן חדש...