Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מחפש המלצה ליום מסלול, עם הרכב שלי. ניסיון יש, לא זקוק להדרכה מעבר לבסיסי שיש בכל יום מסלול (היכרות ראשונית עם התוואי וסלמאת).  

שיהיה כמה שיותר זמן נהיגה. שיהיה מסודר ולא 57 אנשים על מסלול קצר + מי שמארגן שידאג לציוד רלוונטי (קסדה אני מניח וסדר וארגון) ולהסביר על כללי התנהגות לכלל המשתתפים (הייתי במסלולון פעם שלא הסבירו לאנשים כיצד לאפשר לעקוף וזה היה מבאס שהקצב שלי נתקע בכלל אחרים). 

יש המלצות?

לא משנה לי היוקרה או היכולת של המדריך. רוצה כמה שיותר זמן נהיגה, סדר וארגון בתמורה לכסף.  כלומר אם יש שני מארגנים שאחד לוקח 400 אבל מאוד מסודר והאחר 300 ולא מסודר אז אעדיף 400. אם יש 300 ו-400 כששניהם אותו דבר, למעט היוקרה או הניסיון של המדריך, אז פחות קריטי לי. 

המחירים שכתבתי זה מה שהיה בערך לפני כמה שנים כשהייתי פעם אחרונה. אשמח לשמוע מה המצב היום. 

לגבי המסלול, הייתי בב"ש כשרק נפתח, זוכר שהוא יחסית מאפשר מהירות וגם מאוד רחב וסלול היטב. מה בדבר ערד? יותר\פחות טכני? סלול טוב?

ראיתי סרטונים ביוטיוב ונראה קצת פחות נעים מב"ש, זה נכון?

פצאל פיצקלה מדי לטעמי. 

אודה לכל המלצה\קישור\טלפון.  

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

יש כמה שמארגנים ימי מסלול.

לאון דרייב וגם flat-out אהובים עלי.

בקשר למסלולים--עניין של טעם. נסה יום מסלול בכל אחד ותראה מה יותר כיף לך. בגדול ערד יותר טכני ואיטי.

אגב, בקרוב פצאל יפתח מחדש, משודרג וארוך יותר.

אגב2, באיזה רכב אתה נוהג?

• אהבתי 1

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
לפני 10 שעות, ניקו פ. כתב:

פצאל פיצקלה מדי לטעמי. 

המסלול עובר כרגע סלילה מחדש + הרחבה משמעותית, להבנתי הוא אמור להיפתח מחדש בקרוב מאוד - שווה לעקוב בעמוד הפייסבוק של המסלול.

אני הולך לימי מסלול של flat-out ומרוצה, אבל לא ניסיתי מארגנים אחרים.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

באר שבע פחות מתאים לרכב רגיל ואפילו ספורטיבי שהוא לא חזק, ערד לטעמי הרבה יותר טכני ומעניין. אם פצאל החדש יהיה גדול ומעניין אז ייתכן שהוא יהיה עדיף, נפתח בקרוב.

שים לב ללכת ליום מסלול שהנהיגה בו מתחילה ב 6-6.30, אחרת חם בטירוף.

לגבי מארגנים, גם ימי מסלול של פיליפ (Flat Out) וגם של לאון Leon drive מעולים. תשריין מראש השכרת קסדה.

אם אתה לא זקוק להדרכה קבועה, תבקש שאחד המדריכים יעלה איתך למקצה אחד, זה ללא עלות והוא יוכל לתת לך כמה דגשים שישפרו אותך...

עריכה אחרונה על ידי Or05230
  • אהבתי 1

Miata ND2

פורסם

תודה רבה לכם. 

@אליה סיויק 1.8 אטמ' ידנית. 

בבאר שבע הייתי עם ליסינגומטית 1.6 פשוטה והיה לי סבבה, המסלול השתנה שם? עקפתי הרבה רכבים משמעותית מהירים ממני (קופרות וכו') וגם עקפו אותי רכבים חלשים (בחור עם 106 ישנה שנהג מצוין). זה יהיה לי מבאס שם? 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ערד יותר צפוף מפצאל, אז אם פצאל הרגיש לך קטן..

לגבי מוטורסיטי - שמע, מסלול כיפי גם למי שיש רכב חלש יחסית, אבל אם אתה לא מרחם על האוטו אתה תסיים בלי צמיגים.

אם היה לך סבבה פעם, כנראה יהיה לך סבבה גם עכשיו.

• אהבתי 1
פורסם

אתה יכול לבוא למוטור סיטי לבד ושעת נהיגה תעלה לך 450 שח.

היתרון שאתה יכול למצוא זמן שאין רכבים חוץ מימך.

אני עושה את זה אחת לחודש .

• אהבתי 2

HONDA JAZZ 2016

2017 סיטרואן קקטוס אדומה-נמכרה

2020 308 גיטי 😎

פורסם

אם אתה לבד, כנראה תספיק לא פחות מ 3 שעות בהזנקות של מספר קבוצות.

יש לך יותר גמישות מבחינת קירור צמיגים. ממילא כאשר במוטורסיטי אתה מקיף 5-6 פעמים רצוף עם קבוצה, אתה רוצח את הצמיגים ב 2 ההקפות האחרונות. ככה אתה יכול לשלוט בנושא.

• תוכן חדש...