Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מחפש לקנות רכב ראשון וראיתי כמה אופציות עד 30,000 באתר של אוטו סנטר, מה שהופתעתי שבטופס בדיקה של כמה רכבים שבדקתי כולם עם תקלות חמורות כמו תקלות במנוע בגיר , שמנים ומכות פח ומה לא, ממש כמו טופס בטוטו הכל איקסים ולא תקין. 

השאלה הם באמת מוכרים רכבים לא תקינים בעליל במחיר מלא וחושבים שהלקוחות יוסיפו עוד אלפי שקלים לטיפול של הרכב? , מה ככה הם מוכרים רכבים תקולים ? או שיש משהו שאני מפספס? יש מישהו שקנה מהם ויכול לספר על זה ?

פורסם

זה רכבים עד 30 אלף 

דהיינו בני 8-10 תלוי בדגם אז ברור שיהיה בהם תקלות 

עוד עניין זה הכס"תח של המכון שלוקח אחריות בד"כ על הבדיקות 

בכל מקרה אין רכבים בגיל הזה שיצאו בסדר בבדיקות גם הכי שמורים בעולם הייתי ממליץ לך לקחת את הרכב למוסך שחבר/קרוב משפחה מטפלים בו שיבדוק את הרכב ויאמר לך אם הוא שווה קניה או לא 

בהצלחה ברכישה 

שמואל

פורסם
לפני שעתיים, ירון דורפמן כתב:

נסה לבדוק ביד 2 כנראה תמצא אותם רכבים בהרבה פחות כסף.

מאיפה הבטחון הגדול? אתה יודע מה מציעים לו?

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 4 שעות, באזז שנות אור כתב:

שלום לכולם.

אני מחפש לקנות רכב ראשון וראיתי כמה אופציות עד 30,000 באתר של אוטו סנטר, מה שהופתעתי שבטופס בדיקה של כמה רכבים שבדקתי כולם עם תקלות חמורות כמו תקלות במנוע בגיר , שמנים ומכות פח ומה לא, ממש כמו טופס בטוטו הכל איקסים ולא תקין. 

השאלה הם באמת מוכרים רכבים לא תקינים בעליל במחיר מלא וחושבים שהלקוחות יוסיפו עוד אלפי שקלים לטיפול של הרכב? , מה ככה הם מוכרים רכבים תקולים ? או שיש משהו שאני מפספס? יש מישהו שקנה מהם ויכול לספר על זה ?

תעלה טופס לדוגמה, יש כסתחים מפה עד תאילנד בבדיקות, תמיד יהיה איקס במנוע ובגיר, עכשיו הכל תלוי במה שכתוב שם.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
לפני כשעה, zvit כתב:

מאיפה הבטחון הגדול? אתה יודע מה מציעים לו?

האמת שלא.

אני כן יודע שכשחיפשתי רכבים במגרשים, ביד 2 הכל היה יותר זול, וגם ההגיון אומר כך, כיוון שמגרשים צריכים להוסיף על עלות הרכב הבסיסית, עלות עובדים מגרש מיסים וגם להרוויח בסוף.

פורסם

רכב ב-30000 ש"ח באוטו סנטר הוא כמעט בוודאות רכב שנתקבל בטרייד-אין - נמכר ברווח מינימלי כשירות ללקוח שרכש רכב חדש ויקר. לא בהכרח יקר יותר מיד 2, ולבטח נוח יותר מלכתת רגליים ברחבי הארץ ולגלות שהמרחק בין מה שפורסם למציאות - מקרי בהחלט.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...