Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, קרוב לוודאי שחלק מכם יצחקו עלי אבל אשמח לתשובה עינינית. אני עם רכב שכור בגרמניה. פורד קוגה היברידית פלאג אין. האם ואם כן איך, ניתן לברור אם הנסיעה תהיה חשמלית או על בנזין, או שלא ניתן  לנהג לשלוט על זה? מצער שבחברת ההשכרה נותנים לך את המפתח, אומרים לך היכן חונה הרכב ותשבור לבד את הראש.

פורסם

יש לך שליטה חלקית בלבד על זה. או כמעט שלא.

הדבר היחידי שאפשר לעשות, זה לבחור במצב "ECO".

במצב הזה הרכב "ינסה" לנסוע כמה שיותר על המנוע החשמלי. אבל בלחיצה קצת יותר חזקה על הגז, מנוע הבנזין יצטרף אליו.

 

 כל זה תלוי כמובן במצב הטעינה של הסוללה . כשזרם הסוללה ייחלש, הרכב ייסע בכל מקרה על בנזין בלבד, וזה לא יעזור שום דבר שתעשה עם מצבי הנהיגה שבחרת.

 

  • אהבתי 1
×
×
  • תוכן חדש...