Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים. אשמח לייעוץ. יש לי מגאן דיזל 2013 ואבחנתי חופש בגלגלים שנובע מהבוקסות במשולשים ובולג'וינט באחד המשולשים שהגומיה שלו מתחילה להקרע.

אני כמובן מעדיף לשפץ את המשולשים מאשר לשים משולש לא איכותי. איפה אפשר להשיג בוקסות ובולגוינט איכותיים OEM  למשולשים שלי.

יצרתי קשר עם מספר חנויות ח"ח והם משכו אותי לקניית משולש מושלם חליפי טורקי/ספרדי/טיוואני.

אעדיף לרכוש את החלקים האלו OEM בארץ - מכירים מקום שמוכר את החלקים הללו של למפורדר, קורטקו או חברה טובה אחרת?

בדקתי גם באתרי חו"ל ויש בוקסות ובולגוינט מחברות OEM, השאלה אם לא יעשו בעיות במכס?

בבקשה עזרתכם.

RN6049.jpg

SKODA ROOMSTER 1.6L AUTOMATIC 2009 :evil:

CHEVROLET CAVALIER CS 2.2L AUTOMATIC 1998 - R.I.P :shock:

פורסם

שאלה בשביל הידע הכללי. 

ברנו למינהם הבול ג'וינט (תפוח משולש) הוא חלק פריק אבל מחובר למשולש עם ניטים. אפשר לקדוח את הניטים ולהתקין את התפוח החדש עם ברגים. 

האם בארץ מקובל לעשות החלפה כזאת? 

פורסם

גם ב-C3 picasso זה כך.

יש גם הוראת תיקון של היצרן וכלים איך בדיוק לקדוח את המסמרות.

אני לקחתי זוג משולשים פסולים כאלה למקום העבודה שלי לניסוי (מצויד בכלי עבודה שמתאימים לעבודה) - וזה לא קל. אני בהחלט מבין למה מחליפים משולש קומפלט ולא בחלקים.

בנוסף, בדגמים המאוחרים יותר (3008 לדוגמא) כבר אין מקט לכל הבוקסות במשולש והם מדברים מראש על החלפת משולש קומפלט.

אותו דבר בגומיות של מוט מייצב (לא מתכוון למוט קישור למוט מייצב), שם כדי להחליף גומיה נדרשים לרכוש את כל המוט חדש

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

להבנתי יש כרגע בעיה מסויימת עם חבילות מחו"ל, יכול להיות שהיא לא משפיעה על חלקים כגון משולשים אבל אני לא בטוח שזה נכון לקחת סיכון עם חלקים שצריך לצורך החלפה מיידית.

https://www.ynet.co.il/economy/article/hybxcio7c

אם גם תפוח המשולש הלך, הייתי שוקל להחליף כבר את כל המשולש קומפלט. הייתי בודק מול מוסך גבע אם הוא יכול להשיג משולשים מהשורה הראשונה כגון TRW, למפורדר וכדומה. לי הם הצליחו בזמנו למצוא Sasic לפלואנס. אם אין ברירה הייתי שוקל אפילו מקוריים.

חזיר דיזל

פורסם

הזמנתי לפני חודש תפוחים ומוטות מייצב כל מיני חלקים והגיעו לפני כמה ימים בלי בעיות.

במקרה לפני יומיים גם הזמנתי בושינגים ובול גוינטים למשולשים מcars245.com הכל כולל משלוח על פחות מ60 דולר.

ממליץ לך להזמין גם רק שתדע שההחלפה היא קשה ומומלץ מאוד מכבש/סט מחלצי בושינגים או מקוריות עם צנרת כיבוי אש מאתר בנייה וc clamp

פורסם (נערך)
בתאריך 9.5.2022 בשעה 08:34, קורן בן אשר כתב:

להבנתי יש כרגע בעיה מסויימת עם חבילות מחו"ל, יכול להיות שהיא לא משפיעה על חלקים כגון משולשים אבל אני לא בטוח שזה נכון לקחת סיכון עם חלקים שצריך לצורך החלפה מיידית.

https://www.ynet.co.il/economy/article/hybxcio7c

אם גם תפוח המשולש הלך, הייתי שוקל להחליף כבר את כל המשולש קומפלט. הייתי בודק מול מוסך גבע אם הוא יכול להשיג משולשים מהשורה הראשונה כגון TRW, למפורדר וכדומה. לי הם הצליחו בזמנו למצוא Sasic לפלואנס. אם אין ברירה הייתי שוקל אפילו מקוריים.

היי קורן, תודה על העיצות. מעניין - איך המשולשים של SASIC מתפקדים? כמה זמן / ק"מ בערך עברו מאז ההחלפה?

עריכה אחרונה על ידי D driver

SKODA ROOMSTER 1.6L AUTOMATIC 2009 :evil:

CHEVROLET CAVALIER CS 2.2L AUTOMATIC 1998 - R.I.P :shock:

פורסם

ומהיכן אתה כל כך בטוח שהחלק המזויף מאליאקספרס מקורי ככל שהוא נראה לא מגיע גם לחנות החלפים שממנה אתה רוכש?

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם
לפני 4 שעות, D driver כתב:

היי קורן, תודה על העיצות. מעניין - איך המשולשים של SASIC מתפקדים? כמה זמן / ק"מ בערך עברו מאז ההחלפה?

החלפתי לפני כארבע שנים ו-40K (הרכב לא נסע הרבה בשנים האחרונות) כך שבינתיים הכל בסדר גמור אבל זה לא אומר הרבה לגבי אורך החיים. אני מקווה שיחזיקו כמו המקוריים. המקוריים הוחלפו בגיל שש אחרי כ-135K, אחד התותבים כבר היה די קרוע. יחד איתם הוחלפו כל הבולמים, כריות בולמים ועוד כמה דברים מסביב.

חזיר דיזל

• תוכן חדש...