Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסרטון הזה מארה"ב בגרסה ספציפית שבכלל לא נמכרת בישראל ומגיעה ממפעל הרכבה שונה ולא מזה שמספק את הרכבים הישראלים.

ומעבר לזה, בכל כלל יש יוצא מן הכלל. יש גם כאלה שנסעו עם מנועי 1.4 טווין טורבו 160 כ"ס של וואג בלי שהם התפרקו, כאלה שלא טיפלו כמו שצריך במנועי 1.2 טורבו פיור טק בלי שתיקרע החגורה, וכאלה שסיימו את יום העצמאות בלי להתגלגל על הספה ולהתחרט על החצי פיתה עם קבב שהם דחפו כשכבר הרגישו מלאים.

הטויוטה עונה על דרישות פותח השרשור. מנוע 3 עם 3 צילינדרים הוא עובדה שאין לה משקל מבחינתי. תא המטען של הסיוויק לא גדול במיוחד, ואגב מוזר איך גרסת ה-1.5 התחילה את דרכה עם תא מטען בנפח 350 ליטר ועכשיו במפרט שלה מופיע נתון של 420 ליטר.

מחיר מופקע זה עניין של השקפה, ואגב אם כבר מגיעים לשורת המחיר אז ההונדה שאתה מציע חורגת ב-10,000 ש"ח מהתקציב העליון שהוא קבע וזה עוד לפני אגרת רישוי ותוספות.

פורסם
לפני 2 דקות, Mike808 כתב:

הסרטון הזה מארה"ב בגרסה ספציפית שבכלל לא נמכרת בישראל ומגיעה ממפעל הרכבה שונה ולא מזה שמספק את הרכבים הישראלים.

ומעבר לזה, בכל כלל יש יוצא מן הכלל. יש גם כאלה שנסעו עם מנועי 1.4 טווין טורבו 160 כ"ס של וואג בלי שהם התפרקו, כאלה שלא טיפלו כמו שצריך במנועי 1.2 טורבו פיור טק בלי שתיקרע החגורה, וכאלה שסיימו את יום העצמאות בלי להתגלגל על הספה ולהתחרט על החצי פיתה עם קבב שהם דחפו כשכבר הרגישו מלאים.

הטויוטה עונה על דרישות פותח השרשור. מנוע 3 עם 3 צילינדרים הוא עובדה שאין לה משקל מבחינתי. תא המטען של הסיוויק לא גדול במיוחד, ואגב מוזר איך גרסת ה-1.5 התחילה את דרכה עם תא מטען בנפח 350 ליטר ועכשיו במפרט שלה מופיע נתון של 420 ליטר.

מחיר מופקע זה עניין של השקפה, ואגב אם כבר מגיעים לשורת המחיר אז ההונדה שאתה מציע חורגת ב-10,000 ש"ח מהתקציב העליון שהוא קבע וזה עוד לפני אגרת רישוי ותוספות.

הדגמים שמיוצרים בבריטניה ובארהב זהים ומדובר כאן באותו מנוע 1.5T ואפילו בדורו הראשון 2016 "הבעייתי".

3 צילינידר=מכסחת דשא אין מנוס תמיד יהיה עדיף 4 צילינדר ובשביל זה שווה להשקיע עוד 10K כשאתה גם ככה מוציא 130K והרכב עומד ללוות אותך שנים רבות.

לא הנתי מה הקשר עכשיו מנועי וואג? הם באמת לא אמינים ואיך אתה יכול להשוות אותם להונדה חברה עם מוניטין ושם של אמינות לאורך שנים שלא מוציאים מוצר לא אמין לשוק.

פורסם

אתה מפזר פה ססמאות חסרות בסיס.

אני אומר שגם במנועים הבעיתיים ביותר היו כאלה שחרגו מהבעיות.

גם להונדה היו כשלונות והמנוע הזה הוא עובדה שהם שחררו מוצר לא אמין ולא בשל לשוק.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, Mike808 כתב:

אתה מפזר פה ססמאות חסרות בסיס.

אני אומר שגם במנועים הבעיתיים ביותר היו כאלה שחרגו מהבעיות.

גם להונדה היו כשלונות והמנוע הזה הוא עובדה שהם שחררו מוצר לא אמין ולא בשל לשוק.

צר לי לבשר לך אבל בפלטפורמה חדשה במקרה הזה 1.5T בכל חברה יש מחלות ילדות וריקולים (מזכיר לך את הבוצ'ה במנוע של קורולה 04 ואת הברקסים בקורולה 08)

והנה עובדה שהונדה לא הזניחו את זה ופתרו את הבעיות שהיו בהתחלה וזה אפילו לא בעיות דרסטיות אני עוד לא שמעתי על טורבו/מנוע 1.5T שהלך לעולמו.

המנוע מקורי על טורבו מקורי הגיע ל280 אלף קמ ללא בעיות אתה יכול להסביר לי איפה החוסר אמינות שאתה מדבר עליו מופיע פה?

שאני מאמין שמנוע 3 צילינדר ב280 אלף קמ יתחיל לרקוד ולאכול שמן שים לב שאין מכוניות בנות 20 על הכביש עם קמ גבוהה ומנועי 3 צילינדר.

עריכה אחרונה על ידי אור מלך ההונדה
פורסם
לפני שעתיים, אור מלך ההונדה כתב:

צר לי לבשר לך אבל בפלטפורמה חדשה במקרה הזה 1.5T בכל חברה יש מחלות ילדות וריקולים (מזכיר לך את הבוצ'ה במנוע של קורולה 04 ואת הברקסים בקורולה 08)

והנה עובדה שהונדה לא הזניחו את זה ופתרו את הבעיות שהיו בהתחלה וזה אפילו לא בעיות דרסטיות אני עוד לא שמעתי על טורבו/מנוע 1.5T שהלך לעולמו.

המנוע מקורי על טורבו מקורי הגיע ל280 אלף קמ ללא בעיות אתה יכול להסביר לי איפה החוסר אמינות שאתה מדבר עליו מופיע פה?

שאני מאמין שמנוע 3 צילינדר ב280 אלף קמ יתחיל לרקוד ולאכול שמן שים לב שאין מכוניות בנות 20 על הכביש עם קמ גבוהה ומנועי 3 צילינדר.

ניסאן מיקרה 3 צילנדרים עובר את ה 400000 ק'מ.

פורסם

תבדוק את היונדאי אלנטרה החדשה, קורולה דווקא נוחה לרוב - שווה לנסות שוב

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, אור מלך ההונדה כתב:

והCVT במיקרה יעשה לך טובה אם יעבור את ה120K 

הגיר של מיקרה מגיע לאיזור ה 200K, בקילומטראז' כזה עם גיר רובוטי אתה תיכנס מספר פעמים למוסך להחליף מודול קלאצ'ים באלפי שקלים.

לפני 10 שעות, אור מלך ההונדה כתב:

ברגע שהונדה שילבו טורבו ונוצר לחץ גבוה בתא שריפה הם הורידו את האמינות ולכן טויוטה עדיפה.

עריכה אחרונה על ידי levy
פורסם (נערך)

הסיוויק עולה 150 אלף שח. לא קשורה לדרישות פותח השירשור ולא חסכונית לא בדלק ולא בתחזוקה (מתנת מאיר שירותי רכב). בבקשה להתייחס למה שאנשים רוצים. אין שום סיבה שפותח השרשור שמנסה לחסוך בהוצאות רכב ולא מעניינן אותו איך הוא נוסע יקנה רכב בגלל שיש לו מנוע 1.5 טורבו שתמיד ידרוש תחזוקה גבוהה יותר איך שלא מסתכלים על זה.

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
פורסם
לפני 10 שעות, אור מלך ההונדה כתב:

לא הנתי מה הקשר עכשיו מנועי וואג? הם באמת לא אמינים ואיך אתה יכול להשוות אותם להונדה חברה עם מוניטין ושם של אמינות לאורך שנים שלא מוציאים מוצר לא אמין לשוק.

אהמ *הונדה אינסייט* אהמ.

• תוכן חדש...