Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב, בדקתי לגבי היונדאי, נראה שהגיר הפלנטרי הוחלף כבר ב-2020, מה שאמר ששנתון 2019 ואחורה הם רלוונטים. תודה!

פורסם

היי, אני החברה של @Be rooתודה על העיצות. טווינגו ואייגו קטנות מדי, אפילו לי.

לגבי פיקנטו, ראיתי התנגדות אחת והיא בנושא צריכת דלק. נכון לעכשיו, האוטו רוב היום לא בשימוש (עבודה מהבית), מן הסתם עלול להשתנות.

מה לגבי אופל קורסה? הספארק גם קבלה כאן המלצות טובות, אבל יש פחות ספארק למכירה (לא יודעת מה שה אומר)

פורסם

אישית אני חלוק לגבי אופל בכללי

מצד אחד הרבה רכב בפחות כסף כי שוק יד שניה שלו על הפנים

מצד שני יש הצדקות לשוק על הפנים בגלל כל מיני בעיות למיניהם ומעט מידי מוסכים שיודעים באמת לטפל בהם

אישית לא הייתי נוגע

פורסם

אייגו וטווינגו באותה הקטגוריה כמו הפיקנטו.

אם צריכת דלק פחות חשובה, הפיקנטו יכולה להיות אופציה טובה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

השוק של הספארק לא משהו לעומת פיקנטו או בלנו ודומיהם למרות שהוא אחלה רכב 

שיקול שלך 

למרות שביד שנייה חוסר שוק בא לטובתך גם בקניה ככה שזה win win

פורסם
לפני 59 דקות, אברקדברה כתב:

היי, אני החברה של @Be rooתודה על העיצות. טווינגו ואייגו קטנות מדי, אפילו לי.

לגבי פיקנטו, ראיתי התנגדות אחת והיא בנושא צריכת דלק. נכון לעכשיו, האוטו רוב היום לא בשימוש (עבודה מהבית), מן הסתם עלול להשתנות.

מה לגבי אופל קורסה? הספארק גם קבלה כאן המלצות טובות, אבל יש פחות ספארק למכירה (לא יודעת מה שה אומר)

מה הנסועה הצפויה? כמה משקל כבר יהיה לצריכת דלק?

אם את נוסעת 30 אלף קמ בשנה, זה הבדל רציני לעומת 10 אלף בשנה. 

ואם את נוסעת 10 אלף בשנה, לא יהיה הבדל רציני בסוף בשנה אם בחרת בפיקנטו לעומת מתחרה אחרת. 

הסיפור פה מזכיר לי את קרובת משפחה שלי - נסיעות עירוניות בגוש דן, בעיקר בית עבודה וסידורים קטנים. 

לדעתי פיקנטו יושבת בול לתקציב ולדרישות שלך. עדיף לחפש אחת אחרי מתיחת הפנים (2017) ואם אני זוכר נכון יש גם דגם מפואר שמגיע עם תוספות חמודות (לא מדבר על GT LINE). 

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם
לפני 42 דקות, אברקדברה כתב:

אז לא קורסה. וכן פיקנטו. שווה להתאמץ לחפש ספארק? 

למה להתאמץ?

מה זה "אין הרבה ספארק בלוחות"? את צריכה רק אחד, לא יותר :)

מחיפוש זריז (הזנתי ספארק, יד ראשונה), עולה בין הראשוניהראשונים:

נהריה, 2019, ראשונה, 18.5 אלף קמ, 61 מחיר מבוקש. שחור.

יד ראשונה עם 20 אלף? מה צריך יותר מזה?

הערת שוליים: לחפש רכב טוב זו עבודה. לפעמים זו עבודה קלה ולפעמים קצת קשה. זה דורש זמן ולהזיז ת'תחת. משמע- נגיד הרכב שציינתי פה (שעודכן/פורסם היום) זה רכב שאם הנתונים שלו אמיתיים וטובים הוא ייחטף מהר מאוד. צריך להרים טלפון, לדבר, לברר ובמידת הצורך והאפשרות לקבוע מחר בבוקר עם הבנאדם. נכון- יש עבודה, נכון- הוא בנהריה, נכון- יש מצב שהוא חרטטן, אבל הכי נכון שצריך להרים טלפונים ולנסוע לראות/לבדוק. 

פורסם
לפני שעה, yulianx כתב:

אייגו וטווינגו באותה הקטגוריה כמו הפיקנטו.

לא יודע למה נראה לך אם אני לא טוענ הפיקנטו היא בקטגוריה של איביזה וגם היא קצת יותר קטנה היא וודאי לא כמו אייגו וטווינגו שהם כמו פיאט 500 

(כותב את זה מנסיון נסיעה בכל סוגי הרכבים שלעיל)

פורסם
לפני 10 דקות, אש ברכב כתב:

לא יודע למה נראה לך אם אני לא טוענ הפיקנטו היא בקטגוריה של איביזה וגם היא קצת יותר קטנה היא וודאי לא כמו אייגו וטווינגו שהם כמו פיאט 500 

(כותב את זה מנסיון נסיעה בכל סוגי הרכבים שלעיל)

לא יודע איזה נסיון, אך תבדוק גם ברשת לאיזה קטגוריה שייכים הפיקנטו והאייגו.

אתה תיראה שהם אותו דבר- מיני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 12 דקות, אש ברכב כתב:

אם אני לא טוענ הפיקנטו היא בקטגוריה של איביזה

הדגשתי שאני לא בטוח בזה אבל אני כן בטוח שהפיקנטו יותר גדולה מהאייגו והטווינגו

לפני 1 דקה, yulianx כתב:

לא יודע איזה נסיון, אך תבדוק גם ברשת לאיזה קטגוריה שייכים הפיקנטו והאייגו.

אתה תיראה שהם אותו דבר- מיני.

לא משנה לי מה רושמים ומגדירים היבואנים ברשת אני יודע שנסעתי בהם והפיקנטו יותר גדולה גם במרווח מקדימה מאחורה וודאי שבתא המטען

• תוכן חדש...