Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפיקנטו מעט ארוכה יותר, תא מטען מעט גדול יותר, אך שניהם באותה קטגוריה.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצד שני היה הכי זריז לאותה תקופה, סלון מעניין אך נסועה נוקשה.

לי הרגיש יציב.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 19 שעות, iEminem כתב:

מה הנסועה הצפויה? כמה משקל כבר יהיה לצריכת דלק?

אם את נוסעת 30 אלף קמ בשנה, זה הבדל רציני לעומת 10 אלף בשנה. 

ואם את נוסעת 10 אלף בשנה, לא יהיה הבדל רציני בסוף בשנה אם בחרת בפיקנטו לעומת מתחרה אחרת. 

הסיפור פה מזכיר לי את קרובת משפחה שלי - נסיעות עירוניות בגוש דן, בעיקר בית עבודה וסידורים קטנים. 

לדעתי פיקנטו יושבת בול לתקציב ולדרישות שלך. עדיף לחפש אחת אחרי מתיחת הפנים (2017) ואם אני זוכר נכון יש גם דגם מפואר שמגיע עם תוספות חמודות (לא מדבר על GT LINE). 

נכון להיום, כמעט לא נוסעים באוטו. מניחה שאם ישתנה, זה יהיה לכיוון ה 10K. בטח לא 30K.

לפני 18 שעות, אורח לרגע כתב:

למה להתאמץ?

מה זה "אין הרבה ספארק בלוחות"? את צריכה רק אחד, לא יותר :)

מחיפוש זריז (הזנתי ספארק, יד ראשונה), עולה בין הראשוניהראשונים:

נהריה, 2019, ראשונה, 18.5 אלף קמ, 61 מחיר מבוקש. שחור.

יד ראשונה עם 20 אלף? מה צריך יותר מזה?

הערת שוליים: לחפש רכב טוב זו עבודה. לפעמים זו עבודה קלה ולפעמים קצת קשה. זה דורש זמן ולהזיז ת'תחת. משמע- נגיד הרכב שציינתי פה (שעודכן/פורסם היום) זה רכב שאם הנתונים שלו אמיתיים וטובים הוא ייחטף מהר מאוד. צריך להרים טלפון, לדבר, לברר ובמידת הצורך והאפשרות לקבוע מחר בבוקר עם הבנאדם. נכון- יש עבודה, נכון- הוא בנהריה, נכון- יש מצב שהוא חרטטן, אבל הכי נכון שצריך להרים טלפונים ולנסוע לראות/לבדוק. 

נשמע מעולה :) רק אצטרך להגיע לנהריה. ואני, ובכן, בלי אוטו כרגע. אבל תודה.

בכל מקרה, אתרכז באחת משלושת האפשרויות. תודה

פורסם

אם את גרה רחוק מאזור מסוים, כמו נהריה, מציע באותו אזור לחפש עוד כמה אופציות על הדרך. לחפש רכב בלי רכב לא פשוט, לכן אם מצאת כמה רכבים לבדיקה הייתי לוקח רכב להורים/ משפחה.

אם לא ניתן, הייתי משכיר רכב קטן ליום.

פורסם
לפני 21 שעות, _-? כתב:

השוק של הספארק לא משהו לעומת פיקנטו או בלנו ודומיהם למרות שהוא אחלה רכב 

שיקול שלך 

למרות שביד שנייה חוסר שוק בא לטובתך גם בקניה ככה שזה win win

השוק של הספארק בסדר גמור.

דרך אגב, פיקנטו בתקציב הזה הייתי מחפש מהצורה החדשה יותר (נמכרו בערך מאמצע 2017) שכבר הגיעה עם בלימה אוטונומית, מולטימדיה מקורית (החל מרמת גימור EX) ועוד אבזור מקורי שגם זמין החל מרמת הגימור EX (חיישני רוורס שטוחים מקוריים, פנסי ערפל קדמיים, ג'אנטים, מצלמת רוורס מקורית, בקרת אקלים וכדומה).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
בתאריך 2.5.2022 בשעה 09:03, itamarg כתב:

מיקרה הייתי מוותר בגלל בעיות בגיר הרציף וחוץ מזה שזה אוטו מזעזע בטירוף עם בטיחות לא משהו ובעיות בכפתור הדלקה של מזגן שעולות הון תועפות. גם I10 ופיקנטו לא הייתי לוקח בגלל צריכת דלק (יש תביעה ייצוגית בנושא).

אני הייתי הולך על הספארק.  

ספארק זה אותו גיר כמו המיקרה.

מיקרה רכב אמין מאוד,חסכוני וזול משנתונים 2014 הצורה החדשה,יש לי 2.

I10 גיר רובוטי לא נעים לנסיעה.

אני הייתי רוכש את האיגניס,חסכוני ואמין.

פורסם

במקרה הגיר מדמה יחסי העברה כמו תיבה פלנטרית?

פורסם
לפני 12 דקות, yulianx כתב:

במקרה הגיר מדמה יחסי העברה כמו תיבה פלנטרית?

לא,הוא עובד כגיר רציף קלאסי,יש כאלה שזה מפריע להם,לי אישית לא מפריע להיפך אני אוהב רציפות.

פורסם
לפני 9 שעות, levy כתב:

ספארק זה אותו גיר כמו המיקרה.

מיקרה רכב אמין מאוד,חסכוני וזול משנתונים 2014 הצורה החדשה,יש לי 2.

I10 גיר רובוטי לא נעים לנסיעה.

אני הייתי רוכש את האיגניס,חסכוני ואמין.

ב-60 אלף ש"ח ה-i10 שהוא יקנה זה עם גיר פלנטרי 4 הילוכים. לא רובוטי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...