Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי רציתי לדעת על איזה סט הייתם הולכים מבין השניים מבחינת מחיר הם די דומים

audison av k6 או hertz mille Mpk 165p.3

תודה רבה 

פורסם

אם אני זוכר נכון הווצ'ה מבוסס על הרץ אנרג'י\היי אנרג'י בעוד המילה היא סדרה אחת מעליו. 

הייתי לוקח את ההרץ בעקרון אבל אני חושב שאתה גם משווה כאן בין סט שני חלקים לסט שלושה חלקים? (או שזו פשוט הסדרה השלישית - לג'נד) תסלח לי אם אני טועה או מטעה - אבל אני כבר לא לגמרי עוקב אחרי שמות הסדרות וK6 רק מרמז לי על מידבאס 6.5 אינטש. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שניהם מותגים מבית אלטרומדיה 

ההרץ הנ"ל הוא אחד משלושה סטים כניסה מסידרת המילה MPK מדובר בסידרה חדשה יחסית והוא סט נהדר 

הוא סט נציל ובעכבה של 3 אום כך שגם מגבר "חלש" יחסית יכול להגביר אותו היטב.

גם סידרת ה CENTO שיצאה במקביל מעולה ובמחירים יותר נגישים.

היבואן בארץ הוא אודיו סיסטם ויש גם חנויות שמביאות סטים של הרץ מיבוא מקביל אני מציע לך לחפש ברשת.

האודיסון הוא סט ותיק וטוב אם כי ברמת המחיר שהוא נמכר היו לו מתחרים חזקים 

והוא לא הפך להיות אופציה מועדפת.

אני אישית מעדיף את הסט של הרץ בניהם.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

מה הם סגנונות המוזיקה שאתה בדרך כלל מאזין להן? 

צוויון הסאונד שאתה מחפש? 

יותר לכוון של חד, בהיר ומדוייק? או דווקא לכוון של חם, עמום, רגוע? 

קשה מאוד להגדיר אופי סאונד אבל אלו הן בד"כ מילים שפוגעות למטרה כשמנסים להכווין. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני די אוהב את הצליל של ההרץ/אודיסון זה לא פעם ראשונה שיש לי סט של הרץ אז אני יודע שאודיסון דומים פשוט אני מתלבט בין שניהם ההרץ זה סדרה הכניסה של המילה אז מתלבט אם לקחת את המילה או הווצה

פורסם

העניין הוא שיש הבדל בין הווצ'ה למילה 

סדרות המילה בד"כ מתאפיינות בטוויטר מאוד נעים אבל עדיין מאוד מפורט - רק שהמדיבאסים שם בד"כ הם פאנטשיים, מדוייקים, מהירים. 

בעוד שבהיי אנרג'י - בייחוד בגרסאת הXL - המידבאס הוא יותר לכוון וופר מאשר מידבאס והטוויטרים קצת יותר צווחניים ברוב סדרות הכניסה והביניים של הרץ - מהזכרון שלי בעיקר. 

לא אומר שהדברים האלה בהכרח תקפים להיום ובטח ובטח עם הפערים העצומים שיש לי בידע וביכולת להוציא מסטים תוצאות - יתכן והדיעה שלי היום תהיה שונה לחלוטין אם אחד מהסטים האלו יגיעו לידיים שלי. 

אבל מהווצ'ה אני הייתי מצפה ב"אופי טבעי" (לשים את האלמנט בלי שום כווני DSP עליו אלא פשוט להושיב אותו על מגבר ורק לשחק קצת בדברים הבסיסיים במקרה הטוב) - להיות יותר לכוון חם וטיפה פחות מדוייק\מפורט לעומת סט מסדרת המילה. 

שוב, אלו רק הציפיות שלי, מזכרון ישן ועמום שיש לי מהם ממערכות ששמעתי פעם. 

דיעה אישית ואישית שלי בלבד - הייתי הולך על המילה. 

לגבי המגבר - הוא מגבר חזק מאוד! מנסיון שמיעתי על גבי מערכות ששמעתי בהן את המגבר הזה מותקן - לא יכול לאמר שהיה ניקיון צליל מספק. להאשים בזה את המגבר? לא, לא יכול -> רק מציין את ניסיון העבר שלי. 

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...