Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הי חברים,

לפני מספר ימים רכשתי באמאזון  את המוצר הנ"ל קיט עם פותח גלגלים כדי להקל במעט על בעיות הגב שלי...

החבילה עוכבה במכס וקיבלתי מייל מעמילות מכס  דואר שאומר  שאני צריך לפנות למעבדת רכב מוסמכת על מנת לקבל אישור להכניס אותו לארץ.

בשלב ראשון פניתי למכון התקנים ואמרו לי לשלוח מייל עם פרטי המוצר לאחראי מעבדת רכב שם

אם יש דרך יותר מהירה \זולה יותר לשחרר את המוצר אשמח לעזרה

תודה

ניצן

עריכה אחרונה על ידי nit_zan
פורסם (נערך)

מכיוון שהזמנת מאמאזון, אני חושב שיש להם אחריות מסוימת וסמכות בשחרור החבילה מהמכס.

שווה ליצור איתם קשר. 

אגב, ברוב המקרים באמאזון המוצרים הם מוצרים סינים rebranded (בייחוד כשיש להם כיתוב כמו HIGH QUALITY בפונט גנרי),

לכן תמיד שווה לחפש באלי לפני שקונים באמאזון פי 2 או 3 במחיר, לדוגמה:

image.thumb.png.3ffdd14eed78c7df3b225f87a5f5d906.png

עריכה אחרונה על ידי Fraysa
  • רעיון טוב! 1

2016 BMW M235i.

פורסם

טוב,

(מזל שאנחנו בחופש)

פניתי למכון תקנים ולאחר שיחה עם כמה נציגים ועם זמן המתנה ארוך מהרגיל הצלחתי לקבל תשובה מנציגה נחמדה שהפנתה אותי לאחראי מעבדת רכב שם

לאחר פניה אליו במייל חזר אלי מיידית עם תשובות(לא מובן מאליו)

אז ככה

עלי להגיש בקשה מקוונת  במשרד התחבורה שנקראת מסלו"ל

נתן לי לינק אבל ב"כניסה למערכת" נדרש  "כרטיס חכם" שמן הסתם לא ברשותי

אז חזרתי לבחור ממכון התקנים והוא נתן לי לינק להגשת בקשה ללא "כרטיס חכם"

אז הגשתי את הבקשה שמורכבת מאינספור פרטים ושדות ומסמכים שצריך להעלות

וכרגע לא נותר לי אלא להמתין 

בנוסף פניתי לשירות לקוחות אמאזון שלא ממש יכלו לעזור אלא הפנו אותי לבלדר שהוא גם עמיל המכס מיודענו "דואר ישראל" 

מה שכן הבטיחו  שאם החבילה לא תימסר אקבל זיכוי מלא

• תוכן חדש...