Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 54 דקות, EliC25 כתב:

אתה לא עוקב

נהדר כבר התקדמות.
יש משהו על הכוונת או שאתה מתכנן מארב ארוך בחשכה?

*רק אומר שעם מצב השוק היום כדאי עד מאוד לקנות את הרכב הבא לפני שאתה מוכר את הקיים (זה נכון תמיד אבל כיום על אחת כמה וכמה).

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לו עוד 2 רכבים. 

למכור רכב לפני קונים מחליף זה מטומטם בכל תקופה, לא רק עכשיו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 37 דקות, farkash7 כתב:

יש משהו על הכוונת או שאתה מתכנן מארב ארוך בחשכה?

כן יש משהו שהגעתי אליו מפה לאוזן וראיתי היום שמצא חן בעיניי. הבנאדם בעיקרון לא חשב למכור, ורק 'העביר' הלאה דרך @RBRBאת הרכב למקרה ו...

פורסם

אני שמח שלא מכרת את הקיה שאתה אוהב כי ראיתי אנשים שמכרו אוטו תפור עליהם שאהבו אותו וקנו כדי להתקדם בשנתון וכאלה ואשכרה נהיו אנשים עצובים 

פורסם
לפני שעה, דובצע כתב:

אני שמח שלא מכרת את הקיה שאתה אוהב כי ראיתי אנשים שמכרו אוטו תפור עליהם שאהבו אותו וקנו כדי להתקדם בשנתון וכאלה ואשכרה נהיו אנשים עצובים 

קוראים לזה חרטת קונה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני כשעה, Fraysa כתב:

אני די בטוח שאם הוא ירכוש סקודה סופרב חדשה בשנתון מהקיה הוא לא יהיה עצוב

אני אהיה מדוכא...

בתאריך 29.3.2022 בשעה 22:59, WE988244 כתב:

כמה, הל"ק בעיקרון אמין מאוד,

והוכחה שהוא מגיע ל600/700 אק"מ כמו גבר,

ואני מדבר בלי לרדת לשטח, 

כי כל ירידה לשטח עולה כסף,(ציריות,מיסבים,תפוחים,גומיות,קפיצים,צינורות,וכד')

פתחת פה

הלך טורבו

19 אלף מקורי חדש

10 אלף משופץ

מחיר של איי20

• מבאס 1
פורסם

אגב עם היכרותי את הפורום ואת פותח השרשור לפני שמתחיל פה דיון סוער על DSG או בלבולי מוח על האמינות של קיה בת 15 שנה, ״סופרב״ זה שם קוד. מבחינתי קח סדרה 5 חדשה מול הקיה. בטוח שתרגיש אושר מהו

2016 BMW M235i.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

עד שתיכנס לטיפול תקופתי ביבואן.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כתבת חדש. לטפל לבד ברכב חדש זה ויתור על האחריות.

פורסם

כתבתי חדש יותר מהקיה. אפשר להביא אחלה כלי, גדול בכמה שנים, שיגרום לו להיות מאושר ולשכוח את הקיה בתוך 3 שניות. 

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני 13 שעות, EliC25 כתב:

פתחת פה

הלך טורבו

19 אלף מקורי חדש

10 אלף משופץ

מחיר של איי20

יש קיט שיפוץ? ואם כן - כמה עולה? 

הסיכוי שתמצא משהו מפירוקית נראה לי שיהיה רק אם יש את הטורבו הזה בדיוק בדגמים אחרים בקונצרן. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...