Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום.

לאיזה בעל מקצוע אני צריך ללכת כדי לתקן את השריטות הללו, וכמה יעלה לטפל בהכל?

אני לא מתכוון לעשות צביעה מלאה של הגג לדודמא כי זה נעשה כבר, וזה קרה כבר פעם נוספת.

מעוניין לטפל בזה נקודתית, כי אני יודע בסופו של דבר שעוד מעט יהיו שריטות נוספות כי ככה זה בארץ,תודה לכולם.

20220319_120722.jpg

20220319_120714.jpg

20220319_120702.jpg

פורסם

אם אתה רוצה לסדר את   הגג צריך לקלף את הצבע, אחרת יהיו שוב קילופים, או לחילופין להדביק מדבקה דמוי גג פנורמי.

לגבי הפגושים, אפשר לרכוש צבע תואם לפי הקוד, או תיקון אצל פחח.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 48 דקות, yulianx כתב:

אם אתה רוצה לסדר את   הגג צריך לקלף את הצבע, אחרת יהיו שוב קילופים, או לחילופין להדביק מדבקה דמוי גג פנורמי.

לגבי הפגושים, אפשר לרכוש צבע תואם לפי הקוד, או תיקון אצל פחח.

קודם כל תודה רבה על התגובה והעזרה.

לגבי הגג, צריך לקלף רק את הצבע שמתקלף או את הכל?

אי אפשר למרוח שם חומר כלשהו ואז לצבוע את זה ?

• תוכן חדש...