Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

https://m.calcalist.co.il/Article.aspx?guid=bkxascn115

"לפי הפשרה, יקבלו 26 אלף רוכשי מכוניות משלושת המותגים מ-11 במאי 2011 עד 3 במרץ 2022 אחריות מוארכת, הכוללת שנת אחריות רביעית (שנה אחת נוספת), או עד 130 אלף ק"מ (30 אלף ק"מ תוספת). אם רכבם כבר אינו נמצא באחריות, הם יקבלו החלפת מסנן שמן על חשבון היבואן במוסכיו. שווי הפשרה הוא כ-4 מיליון שקל."

"הפיצוי יינתן רק למי שרכש מכוניות לשימוש פרטי, ולא יחול על דגמים מסחריים ועל מי שרכש באותה תקופה מאזדה, פורד ומיני עבור ליסינג, השכרה ומכירה בערוצי אפס ק"מ, לשימוש כמונית או כרכב חברה – ומי שרכש אותם ממנו כמשומשים."  😔

עריכה אחרונה על ידי Shab00
פורסם (נערך)

לא הבנתי, שנת אחריות שוות ערך להחלפת מסנן שמן?

לא יודע מה עצוב יותר, זה ששנת אחריות שווה כל כך מעט או שהחלפת מסנן שמן כל יקרה

עריכה אחרונה על ידי ArikM

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם

מעניין שהתביעה הא לא על תקלה במכוניות אלא על צריכת דלק גבוהה יותר מהפרסום של היצרנים - מה שתמיד קורה (או לפחות תמיד קרה בעבר)

האם יש פה מכרה זהב? כעת יהיו תביעות באותו נושא כנגד יבואנים נוספים?

מתוך הכתבה:

מדובר בתביעה שהגישו עורכי הדין תומר אפלדורף ויאיר שפרן בשם אחד הרוכשים בטענה לפערים מהותיים בין נתוני צריכת הדלק שהציגה דלק מוטורס בפרסומיה ובין נתוני צריכת הדלק שהתקבלו בזמן נסיעה בכלי הרכב בכבישי הארץ.
אף שאת נתוני הצריכה מספקים היצרנים לפי התקן הרלוונטי, אירופי או אמריקאי, הסכימה דלק מוטורס לפשרה בתביעה. החברה התחייבה גם להוסיף בפרסומיה כי קיים פער בין הנתונים העולים מבדיקות המעבדה על בסיסם הפרסומים ובין הנתונים המתקבלים בשימוש בפועל, דבר אותו עשתה כבר ב-2018, לאחר שנגד יבואנית קיה הוגשה תביעה דומה בשל פערים בצריכת הדלק בדגמי פיקנטו, תביעה שגם היא הסתיימה בפשרה.

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני 56 דקות, ArikM כתב:

לא הבנתי, שנת אחריות שוות ערך להחלפת מסנן שמן?

לא יודע מה עצוב יותר, זה ששנת אחריות שווה כל כך מעט או שהחלפת מסנן שמן כל יקרה

הקטע המצחיק שזה לא שמן ופילטר, זה רק הפילטר, פילטר מקורי בחנות לפיאסטה שלי עולה 45-50 שקל, להחליף שמן ופילטר במוסך על ליפט נגיד שלוקח להם כל הפעולה 10-15 דקות אז הפילטר מתוך זה הוא 5 דקות כי רוב הזמן זה לחכות שכל השמן יתרוקן ולשים שמן חדש? מדובר פה על 70-80 שקל אם המחיר היה סביר ו150 כי הוא מנופח במוסכי יבואן, מה שאומר שמבחינת בתי המשפט שנת אחריות שווה 150 שקל.

אז מה שיעשו בתגובה לזה במוסך זה לעלות את המחיר על השמן/עבודה כדי לאזן את זה שיצא אותו דבר כמו לפני.

פורסם

הדבר היחיד שמשמעותי פה הוא שעורכי הדין יקבלו 632,000 ש"ח ומגיש התביעה יקבל כ 100,000 ש"ח.

נראה לי שפה קבור הכלב.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם

כול תביעה יצוגית זה ככה. 

האינטרס הוא עבור המרוויחים הגדולים ,שהם מגיש התביעה והעורך דין. 

והשאר, מצידם שיקבלו חבילת פוגים וכרטיס ברכה. זה לא מעניין. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 22 שעות, Shab00 כתב:

"הפיצוי יינתן רק למי שרכש מכוניות לשימוש פרטי, ולא יחול על דגמים מסחריים ועל מי שרכש באותה תקופה מאזדה, פורד ומיני עבור ליסינג, השכרה ומכירה בערוצי אפס ק"מ, לשימוש כמונית או כרכב חברה – ומי שרכש אותם ממנו כמשומשים."  😔

לא הבנתי.

אם אני יד שניה של הרכב, זה חל עליי, או לא?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני שעתיים, vadim6385 כתב:

לא הבנתי.

אם אני יד שניה של הרכב, זה חל עליי, או לא?

חל עליך רק אם הרכב שלך נקנה כפרטי, לא משנה איזה יד כרגע הרכב.
אם יש לך עדין אחריות אז תתווסף לך שנה נוספת(רביעית) או עד 130 ק"מ.
אם יצאת מתקופת האחריות אז תקבל החלפת מסנן שמן.

MAZDA 3 SPIRIT 2015

פורסם

הופה הופה!!!

למכירה, אחד פילטר שמן לפורד. 

מוכן להחלפה על שרוול כוסות חד"פ חם בלבד או שני גלילי נייר טואלט במצב טוב. לא למחפשי מחירון ומציאות. יודע מה יש לי והפילטר הוחלף לא מזמן אז לא לחוץ למכור. לא לקשקשנים.

לפני 6 שעות, Ido.G כתב:

הדבר היחיד שמשמעותי פה הוא שעורכי הדין יקבלו 632,000 ש"ח ומגיש התביעה יקבל כ 100,000 ש"ח.

נראה לי שפה קבור הכלב.

נו אלא מה...

לפני 8 שעות, ch2856 כתב:

גם לי זה נשמע מוזר שאפשר לתבוע על חוסר עמידה בתקן, אלא אם כמובן נעשה משעה דיזלגייט. 

לא יכול להיות פה מעשה דיזלגייט כי דלק לא מחליטה כלום בנושא הזה. היצרן מצהיר על נתון מסוים תוך עמידה בתקן מסוים וזהו. 

האמת שמוזר לי נורא שדלק הסכימו לפשרה כזו ולא בעטו את התובע מכל המדרגות ושלחו אותו לתבוע את המדינה שהחליטה שזה התקן המקובל ו/או את האיחוד האירופאי שקבע את התקן. 

נראה שהם אכלו כל כך הרבה קש עם הפאוורשיפט שעכשיו הם פשוט מוכנים להיות אקסטרה סופר דופר אולטרה לארג'ים רק כדי לא לבעוט במוניטין של פורד כשהוא על הרצפה. וחבל לי לראות שיש כל מיני bottom feeders שמנצלים את זה. פויה.

• אהבתי 1

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תוכן חדש...