Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו BRZ החדשה בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, menir1 כתב:

רוב המכוניות של סובארו הן משפחתיות שמעלות פיהוק ורובן ככולן משווקת בעיקר עם גיר אוטומאטי, אז זה עניין של עלות מול תועלת. על תשכח שכמות הברזים לעומת סך כל ה-SUVs בטלה בשישים.

ועדיין הם עשו אדפטציה בסופו של דבר כי הם לא רצו לאבד את השוק האוסטרלי או כל סיבה אחרת.
למה מראש לא לעשות מעט מאמץ ולשחרר את הרכב עם זה? לא ברור.

*אני בעיקר ממורמר על המובילאיי לא צריך לקחת אותי כל כך ברצינות.

• רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
בתאריך 23.6.2023 בשעה 14:07, menir1 כתב:

איזה שמות תואר הדבקתי לך? הגבתי לגופו של עניין - ״הכעס שלך על היצרן״ ש״סתם״ מאלץ שימוש באוקטן 98.

כל בחירה הנדסית משמעותה העדפת נקדות איזון ספציפית, המנסה לגשר בין דרישות שונות בתכלית. המכונית הזאת היא "one trick pony״, היא תוכננה לתכלית אחת, להיות מכונית ספורט מהנה. היא לא שימושית, המושבים שלה מאחור מגוחכים, בקיצור היא מכונית חד מימדית, כך היצרן החליט. ככזאת, היצרן העדיף (במידה רבה של צדק בעיני) לקחת את המנוע לקיצון - אותה נקודת קיצון (יחסית) לא מתפשרת על סוג האוקטן כדי להפיק את המקסימום מהסטאפ הנבחר. 

אתה יכול לאהוב את זה, או לא. 

בין העיסוקים שלי לכמות ההודעות כאן, יצא שפספסתי את ההודעה הזו והוחזרתי אליה עכשיו בזכות תגובה של מישהו להודעה שלי אז אני מתנצל מראש על ההקפצה הקלה.

לעניין החד מימדיות, אין לי מה להוסיף על הדברים של פרקש.

לעניין הריטורי, הדבקת את שם התואר ״מגוכחת״ לטענה שלי וטרחת לעטוף את המילה דעה במרכאות.

זלזול/הגכחה/ריצת אמוק למחוזות הגזלייטינג, בכל פעם שמישהו שומע משהו שלא מוצא חן בעיניו, היא תופעה מוכרת במחוזותינו אבל המופע שלה בקארספורום הוא איכשהו קיצוני במיוחד והרושם שלי שזה מטפטף מלמעלה.

זו לא תרבות דיון וזה גם לא עושה יותר מדי רושם חוץ מלגרום לאנשים לא לרצות להשתתף פה בדיונים.

אני בטוח שאתה מבין את זה.

• רעיון טוב! 3
פורסם
בתאריך 23.6.2023 בשעה 06:59, Liviur כתב:

נחשב כרכב דיי זול

בסיאטל זה רכב של אסיאתיות קטנות

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
לפני 33 דקות, omerkot כתב:

לעניין הריטורי, הדבקת את שם התואר ״מגוכחת״ לטענה שלי וטרחת לעטוף את המילה דעה במרכאות

אתה כתבת: 

Screenshot_20230624_224803_Chrome.thumb.jpg.9bbb52da3f7c14eb60eb2f2e0f92fb39.jpg

הפשט של מה שכתבת, שהיצרן דורש דלק אוקטן 98 ללא הצדקה - זאת טענה מגוחכת. 

יכלת לכתוב, שהעובדה שהמנוע דורש דלק באוקטן 98 היא סיבה לפסילת המכונית, וזאת כבר דעה לגיטימית. 

• רעיון טוב! 1

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

איכשהו נראה לי שאף אחד מהמשתתפים בדיון על ה 98 לא מגחך.

העובדות ידועות, אז אפשר להפסיק את הניטפוקים.

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם (נערך)
בתאריך 24.6.2023 בשעה 10:40, HybridBoy כתב:

הדגם הידני ה"חדש" יעלה יותר?

או שזה מתקזז בערך עם העלות של מובילאי?

כי בסוף יש פה עוד מערכת.

האוטומטית עולה "החל מ240K", שזה 10K מעל הידנית והיא מגיעה עם EyeSight וגיר אוטומטי.
נראה לי שזה נותן חסם עליון לידני+EyeSight בהנחה שהיבואן לא יחליט שבא לו להקפיץ מחירים כי זרחה השמש.

ממה שאני קורא מדובר במהלך של היצרן שרוצה מערכות בטיחות מתקדמות בכל הדגמים שלו בגלל יעדים פנימיים שלו בנושא בטיחות ונפגעים בתאונות במכוניות סובארו.
אם נאמין להצהרות ולעובדה שהוא השקיע משאבים כדי להתאים את המערכת אני נוטה להאמין שהדגם הידני ישווק עם המערכת הזו בכל השווקים.
עכשיו נשאלת השאלה האם היבוא ימשך ב2024 או לא, אני נוטה להאמין שיהיה ייבוא, אם היבואן יעלה מחיר משמעותית או לא אין לי מושג.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

פורסם

שאריות? איזה?
אומרים שהביקוש לרכב מטורף ויש מחסור.
מההודעות של סובארו אפשר לנחש במידה גבוהה של וודאות שמ-2024 הרכב ייוצר עם EyeSight גם בגרסה הידנית לכל השווקים בעולם.

• רעיון טוב! 2

פורסם

בדיוק

אין שאריות כי כל ההזמנות תפוסות בערך וגם אם סמלת היו רוצים לקבל אותם יש שווקים שאין בהם צורך לזה והזמנות של כל מה שזמין עם זמני המתנה ארוכים …

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

הסיבה שבהרבה כלי רכב שנועדו בעיקר לשם הנעה מנהיגה אין מערכות בטיחות היא שרבים מהלקוחות שהכלים האלה נועדו עבורם לא מעוניינים בהתערבות של מערכות חיצונית בנהיגה שלהם.

פורסם (נערך)

אני לא מכיר את הEyeSight בכנות.
השאלה האם התערבות אקטיבית שלה הוא משהו שניתן למנוע בלחיצת כפתור או שלא.
למשל תיקון נתיב זה משהו שבהרבה רכבים ניתן לכיבוי בלחיצת כפתור.
לגבי בלימה אוטונומית בכביש הציבורי זה כנראה לא יפריע. מה קורה במסלול? לא יודע לא נהגתי במסלול.

פורסם

חברים יקרים, עקב נסיבות אישיות אני נאלץ להפרד מהברז החדשה שלי. 

לבנה ידנית 3000 ק"מ.

האוטו רשום על שם חברה פרטית, ללא שעבודים.

כמה לדעתכם אני אמור לבקש עליה?

• מבאס 1

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם

כמה שעולה חדש פחות כמה שיגרום לאנשים לוותר על ריח הנילונים ובחירת הצבע
ברכב כזה הייתי מתמחר את זה ב ~40-50K מתחת למחיר חדש

• מצחיק 2
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני כשעה, Arik TG כתב:

לבנה ידנית 3000 ק"מ.

ביום טוב יתנו לך עליו 70 אלף.

זה חרא אוטו בלי שוק לידני, שלח הודעה פרטית אעזור לך להיפטר מהנבלה.

• מצחיק 5
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, Arik TG כתב:

לבנה ידנית 3000 ק"מ.

אם אתה כנה עם עצמך תחשוב כמה הנחה היית רוצה לקבל כדי לקנות אחת משומשת במקום חדשה+תוסיף על זה שהרכב שאתה מתעניין בו רשום על חברה וזה תמיד יעלה שאלות לך (לקונה) ולזה שתרצה למכור לו (שהקונה ירצה למכור לו בעתיד).

• אהבתי 1

• תוכן חדש...