Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השוואת רכבים חשמליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נאמר שנפלה ההחלטה לקנות רכב חשמלי ב 12 החודשים הקרובים. עד 200k

האם יש מקום שעושה סדר ומייצר השוואה בין כולם - למשל:

מה צפוי לצאת ומתי?

מה תקני הבטיחות של הרכבים?

יתרונות חסרונות של כל אחד?

מה מהם מוסב ומה נולד חשמלי והאם זה משנה?

מה הטווח הריאלי?

טיפולים נדרשים?

אני מכיר שיש יונדאי איוניק, mg, ג'ילי, סקודה קאמיק, aiways וכמובן טסלה 

כאשר רק mg, סקודה ויונדאי עומדות בתקן הבטיחות האירופאי.

בהנחה שבטיחות, טווח ומרחב פנימי הם הקטגוריות שחשובות לכם, מה עדיף?

פורסם
לפני שעתיים, gild כתב:

בהנחה שבטיחות, טווח ומרחב פנימי הם הקטגוריות שחשובות לכם

בהנתן וזה מה שחשוב לך, גם האיוניק 5 וגם הסקודה יענו על כל הצרכים שלך. ה mg ייתן פחות מענה אבל יעלה 40+ אלף פחות.

הטסלה בטיחותית מאוד (גם במבחנים האירופאים) וטווח דומה לסקודה ואיוניק 5, אבל לא ממש מתחרה איתם מבחינת המרחב.

פורסם
לפני שעתיים, gild כתב:

האיוניק והאניאק יותר מרווחים, מעבר לזה יש איז  יתרון נוסף?

ביחס ל mg אני מנחש שכן(לא נהגתי ב mg), ה mg הוא ג'יפון קטן יותר מה שאמור להתבטא בנוחות ויציבות פחות טובה, אבל אתה צריך לבדוק אותו בפועל אם זה מציק לך.

ביחס לטסלה יש להם פחות יתרונות שהאטצ'בקיות(דלת מטען נפתחת) הוא העיקרי שבהם לעומת זאת לטסלה יתרונות משמעותיים לעומתם בביצועים, התנהגות, טכנולוגי ובאופן כללי הוא כיף יותר לנהיגה.

לאניאק באופן ספציפי יש יתרון שהוא מרגיש מאוד בנזיני בהתנהגות ותפעול, דבר שיכול לעזור למעבר לחשמלי למי שמפחד מהמעבר.

בכל מקרה, 4 הרכבים האלה מאוד שונים אחד מהשני (אני מנחש לגבי ה mg) כמעט בכל אספקט הקשור לנהיגה. כך שנהיגת מבחן אמורה להסביר לך בקלות איזה מתאים לך.

*תיקנתי לך לאניאק

פורסם

נכון, התכוונתי אניאק. 

ביצועים - פחות מרגש אותי. 

טכנולוגי - תלוי מה. 

יש דגמים נוספים שאמורים לצאת, משהו שאמור להיות מוצלח במיוחד? 

אני הזמנתי נסיעת מבחן ב mg, כרגע אין במלאי. 

אני מאמין שהיא תהיה טובה ביחס ל מזדה 2 2010 שיש לי היום.

פורסם (נערך)

הכוונה בטכנולוגי הוא - תפעול קולי או דרך מסך לרוב פעולות הרכב. התחברות לרכב ותפעול דרך אפליקציה בטלפון מרחוק. מצלמות הרכב משמשות כמצלמות דרך , מצלמות אבטחה ושטח מת חיבור לנטפליקס וספוטיפי ויש עוד שלל פיצ'רים. יש הרבה סרטונים ברשת על כל הפיצ'רים, רצוי לחפש סרטונים חדשים בלבד שכן טסלה מעדכנת ומוסיפה פיצ'רים לאוטו כל הזמן.

עיקר הדגמים החדשים שיגיעו בשנה הקרובה הם במחיר גבוה מ 200 אלף.

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
פורסם

שאלת על טיפולים - יש הבדלים בין היצרנים והיבואנים השונים וכדאי לבדוק איך זה ברכב שעל הפרק. לדוגמא בטסלה אין טיפולים תקופתיים בכלל. גם אין יבואן קונים ישירות מהחברה לטוב ולרע. כרגע יש רק מוסך אחד בפתח תקווה+ניידת שירות שמגיעה הבייתה.

• תוכן חדש...