Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 2.0 2014 תוצאות בדיקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם לקחתי מאזדה 3 צורה חדשה מנוע 2000 לבדיקה שנת 2014. הופיעו 2 דברים 1-להחליף גומיות מוט ייצוב 2-נזילה קטנה בין מנוע לגיר.

מה לדעתכם יכול לגרום לנזילה ומה עלות התיקונים?

פורסם

גומיות מוט מייצב סיפור של 200 שקל+-. 

נזילה בן הגיר למנוע זה בטח הזעה,כנראה איזה מחזיר שמן

לא הייתי פוסל על זה רכב אם יש רק הזעה ולא נזילה. שהרכב עומד כמה שעות יש טיפות שמן על הרצפה?

פורסם

אם זה כל מה שהבדיקה העלתה -יש שתי אפשרויות:

1. בדיקה מכורה מראש (תיאום מול המוכר)

2. מציאה שאין כמותה, אם עוד לא לקחת -תעביר טלפון.

ההזעה כנראה כסת"ח. גומיות מוט מייצב? גם אם כן, שיהיה. זה כלום לרכב בגיל הזה. כמה ק"מ הוא עבר?

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם (נערך)

126 אלף. רשמו עוד דברים כמו פגיעות מרכב שהכרתי ובדקתי בסליקת ביטוח בלי ירידת ערך בלי נזק לשלדה. ולחדש את הפנסים.

עריכה אחרונה על ידי bambamtiras
פורסם

אם יש היסטורית טיפולים, המוכר נראה אמין. ודו"ח הסליקה לא מבשר רעות - הייתי מתקדם לרכישה. אגב, מקוריות פרטי? איזה יד?

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

זה לא בעיות,יש לי הזעה גם בן המנוע לגיר ממחזיר שמן. לא מפרקים גיר בישביל זה. 

מוט מייצב זה שטיות,תחליף בטיפול כלשהו..

פורסם

בדרך כלל המכוני בדיקה האלה מגזימים מאוד בשביל כסתח אבל אם זה רק מה שהם כתבו כנראה שהאוטו באמת במצב טוב.

הזעה קטנה בין הגיר למנוע זה לא נורא ואין טעם להתעסק והגומיות זה סיפור מאוד זול.

• תוכן חדש...