Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest תמיר .א.
פורסם

אם הנתונים הללו נכונים, אז כול התאוריה של האיבוד מתחים וזרמים סליחה על הביטיי "שווה לתחת".

יותר מידיי טוב כדי לקבל 75W ב4 אום ו150 ב2 אום.

כדי שהוא יוציא 300W ב2 אום במקרה הזה על התעודת לידה כול ערוץ ב4 אום צריך להיות יותר מ85-90W

תמיר

Guest תמיר .א.
פורסם

לא אמרתי כלום, פשוט אמרתי מה בנוגע לתאוריה אם הנתונים נכונים.

גם עם ספק מיוצב.... לא יכול להיות 75W ב4 אום ו150 ב2 אום, הכי קרוב זה עם ספק מיוצב

וזה כ140W ב2 אום יהיה, אבל ספקים מיוצבים במגברים של רכב זה פשוט בזבוז אנרגיה אז לא בונים כאילו רק היוקרתיים.

תמיר

פורסם

תמיר באימא שלי את הכי מומחה פה בדברים האלה בכל תרד שאני פותח אני רק מחכה לשמוע את הדעה שלך, אבל כשאמרתי לי שהיפונקס שאני מביא לא עומד בהספקים האלה התאכזבתי אבל לא נורא עוד שבוע יהיה אצלי ואני אגיד לך איך הוא בפעולה.

אני לא רוצה לפתוח תרד חדש אז אני רוצה לשאול שאלה חבר שלי רוצה לרכוש מגבר ואחר כך להתאם לו קומפ' וסאב אז הוא חשב על מגבר פינקס גולד אז אמרתי לו שאני אברר איך הוא והאם הוא עומד בהספקים

http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=12979

דרך אגב גם הצעתי לו את המגבר הזה

http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=11626

איך שני המגברים ?

[left][b]חסוי[/b][/left]

Guest תמיר .א.
פורסם

אני לא מומחה......אני מבין פה שם במה שאני מתעסק זה הכול....

אחרי שאמרת לי שהיפוניקס הוא CLASS D אז ההספקים ניראים יותר הגיוניים.

בקשר לשני מגברים מהלינק, אין לי דעה עליהם כי לא שמעתי אותם, אבל אם תשאל אותי מה הייתי בוחר....זה במגבר הראשון, הלייטינג לא ניראה לי. הראשון יותר מתקדם לדעתי.

תמיר

Guest תמיר .א.
פורסם

מבחינת איכות אין לי תשובה, וגם אף אחד לא יכול לתת לך תשובה, רק מי שהשווה בינהם.

מבחינת ההספקים, ההספקים של הרופורד לא הגיונים משום שיש הכפלה שמה פי 2.

של הסרווין וגה יותר הגיוניים. הייתי הולך על הסרווין על בטוח כי אין דרך אחרת לבחור מגבר

אם לא שומעים חוץ מביקורות של אנשים בחול שקנו אותו.

תמיר

פורסם
אם הנתונים הללו נכונים, אז כול התאוריה של האיבוד מתחים וזרמים סליחה על הביטיי "שווה לתחת".

יותר מידיי טוב כדי לקבל 75W ב4 אום ו150 ב2 אום.

כדי שהוא יוציא 300W ב2 אום במקרה הזה על התעודת לידה כול ערוץ ב4 אום צריך להיות יותר מ85-90W

תמיר

אני לא מבין למה ניחושים?

בלינק שהוא נתן הנתונים הם בוואט ולא בrms ככה שזה סתם ניחוש אני לא בא להגיד שאתה טועה אבל בכל זאת...

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

Guest תמיר .א.
פורסם

אם אתה אומר אז אתה מבין, אני לא יתוכח.

תמיר

פורסם

יש ברשותי מגבר של קיקר, ואני מאוד מרוצה ממנו.

ולא נתקלתי באף מקרה שקיקר לא עמדו בהצהרות שלהם.

אני ממליץ בחום. (גם קיים מס' אנשים בפורום שיש ברושתם את הדגם המדובר)

שבוע טוב לכולם,

אורן.

• תוכן חדש...