Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Seat leon fr 2.0

yhruiho
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, החלטתי להשתדרג ואחרי התלבטויות רבות בין רכב חדש לרכב יד שניה הגעתי למסקנה שאולי עדיף יד שניה שאהנה ממנו יותר.

כמה שאלות לגבי הרכב שבכותרת, איך האמינות שלו? (מדובר על שנתון 2019-2020 הגרסה הישנה לא החדשה מן הסתם) ואני לא מדבר על גיר מאחר וזה הרטוב אני יותר מתכוון אל המשאבות צינורות סדקים במיכלים או כל מחלה ידועה שיש לרכב.

המנוע אמין לפי מה שאני יודע תקנו אותי אם אני טועה.

ומבחינת ירידת הערך בסיאט כמה היא משמעותית בטווח הארוך?(מן הסתם ששנים ראשונות היא חזקה אבל האם לאורך זמן הערך שלו יורד בצורה סבירה)

ובכללי אני מחפש רכב פרקטי עם זיקה קלה לספורטיביות האם הוא מספק את זה או שעדיף לחשוב על משהו אחר?

תודה מראש.

פורסם

אחלה רכב. קח בחשבון שהגיר הרטוב דורש החלפות שמן יזומות, מה שמייקר קצת את עלויות האחזקה.

דעה אישית - בתור אחד שאוהב נהיגה, וגם הייתה לי סיאט לאון בעבר (1.8 2017), אחרי שעברתי להנעה אחורית אני לא יכול להמליץ על הנעה קדמית למישהו שמחפש ספורטיביות.. למרות שבנסיעה ישר הלאון נוסעת מאוד יפה.

לפני כשעה, SlowRide כתב:

לא אכפת לי שמעלים כל הזמן את מחיר הדלק כי אני תמיד מתדלק ב100 שקל 🙂

פורסם
לפני 11 שעות, motek כתב:

אחלה רכב. קח בחשבון שהגיר הרטוב דורש החלפות שמן יזומות, מה שמייקר קצת את עלויות האחזקה.

דעה אישית - בתור אחד שאוהב נהיגה, וגם הייתה לי סיאט לאון בעבר (1.8 2017), אחרי שעברתי להנעה אחורית אני לא יכול להמליץ על הנעה קדמית למישהו שמחפש ספורטיביות.. למרות שבנסיעה ישר הלאון נוסעת מאוד יפה.

הנעה אחורית בעייתי כי אני מחפש שנתון גבוהה ואבזור רב, בתקציב של בערך 130 ותחזוקה שהוא בגדר הסבירה אז תקן אותי אם אני טועה אבל אין לי אופציה כזו לצערי.

כל כמה זמן צריך להחליף את השמן בגיר? שנתיים?

פורסם
לפני 11 דקות, yhruiho כתב:

הנעה אחורית בעייתי כי אני מחפש שנתון גבוהה ואבזור רב, בתקציב של בערך 130 ותחזוקה שהוא בגדר הסבירה אז תקן אותי אם אני טועה אבל אין לי אופציה כזו לצערי.

הבנתי, אם תרד ל-2018 אולי אפשר למצוא אינפינטי Q50 בתקציב..

לפני כשעה, SlowRide כתב:

פורסם
לפני 12 דקות, yhruiho כתב:

איך הis300h?

לפי הנתונים לדעתי חלשה מדיי והגיר רציף שזה לא להיט.. אבל תעשה אולי איזה סיבוב על אחת, תרגיש בעצמך.

לפני כשעה, SlowRide כתב:

פורסם

מה לגבי הג׳ולייה מעניין?

כי היא נראית מאוד מאובזרת ועושה רושם של רכב מאוד מרשים מבחינת ביצועים השאלה אם האמינות היא של אלפה שם או שאפשר להסתדר איתה

פורסם (נערך)

אלפא ג'ולייה חביבה ביותר מבחינת נהיגה. אבל חוץ מזה שהיא לא נכנסת בתקציב שהגדרת, היא גם לא ממש מאובזרת בגרסאת הבסיס (מילאנו) ודי "ערומה" לדעתי. הגרסאות ברמות הגימור הגבהוהות יותר, יקרות יותר מן הסתם, ולא בהפרש זניח.

מבחינת אמינות לא שמעתי דברים קשים, אבל מציע לבדוק עוד לעומק כי אני לא מכיר מספיק טוב.

דבר מאוד נחמד בג'ולייה זה המנוע שיודע לעמוד בהספקים מאוד גבוהים ביחס למה שמגיע סטוק מהיצרן, ואפשר עם תוכנה להגיע לאיזור ה- 300 כ"ס.

דבר מאוד מאכזב (אותי לפחות) בג'ולייה זה שאי אפשר לנתק בקרות מבלי לנתק פיזית את הפיוז שלהן. דבר שמבחינתי פוסל את הרכב לגמרי, אבל אם אתה לא מתכוון לבלות במסלולים אז אני מניח שזה לא קריטי מבחינתך. מצד שני.. אם אתה מחפש הנעה אחורית, ותרצה לעשות קצת שטויות פה ושם.. אז לי מרגיש שזה מפספס את המטרה.

עריכה אחרונה על ידי motek
לפני כשעה, SlowRide כתב:

• תוכן חדש...