Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 48 דקות, SlowRide כתב:

נשמע כמו בזבוז זמן רציני. אתה רגיל לאכול צהריים לצלילי מוזיקת מעליות של ההמתנה בטלפון?

בגלל זה אני לא עושה יותר שום כרטיס, כדי לבטל את זה צריך לרדוף אחריהם, אתה בסוף מתייאש וסתם נתקע עם פלסטיקים מיותרים והם מצאו עוד מישהו שאפשר להפיץ לו דואר זבל ופרסומות.

יש כרטיסים שניתן לבטל אונליין, לא?

• תגובות 123
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני מכיר שאפשר לבטל אונליין במקרה של גניבה למשל אבל זה לא ביטול אמיתי כי אחרי זה הם שולחים לך כרטיס חדש...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כמעט לכל חברת אשראי יש שירות בוואטסאפ/פייסבוק, אני מניח שאפשר לעשות שם כל מיני פעולות ולא צריך לחכות על הקו, רק להמתין שיגיעו אליך

פורסם (נערך)

Cal FixNet לרכישות אונליין (קשבק של 5%)

Diners Extra Home לחברת חשמל ודלק (קשבק של 5%)

שופרסל (ל...שופרסל)

Pepper (מעולם לא היה בשימוש)

Cal FixBack לכל מה שלא נכנס באחת הקטגוריות הנ"ל (קשבק של 1% על כל חיוב)

*את הקשבק מממשים דרך BuyMe

לא משלם ולא אשלם לעולם על אף אחד מהכרטיסים (כולם "פלטינום" או מה שזה לא יהיה. לא שזה משנה משהו)

אבל זה מזכיר לי סיפור מעצבן:

אני מקבל כל חודש לדואר דפי פירוט אשראי שהם לא שלי של כרטיס אשראי שופרסל. הכתובת שלי (זו דירה שלי) אבל אין לי מושג מי זאת. כל פעם שאני מקבל את זה אני מנסה לתפוס את כאל באותו יום (זכור לי המתנה של מעל שעה!! על הקו) ללא הצלחה, מתייאש וחוזר חלילה חודש הבא. יש להם לכאורה שירות בוואטסאפ אבל כל פעם מתקבלת הודעה "שירות הוואטסאפ לא פעיל כעת".

לא רוצה לקבל את הדפי פירוט של הבת *ונה הזאת. אין לי מושג מי זאת וגם אם היה לי אין לי שום עניין לפנות ו/או לסמוך עליה שתשנה בעצמה את הכתובת. מקבל עצבים כל פעם שרואה את זה בתיבה. והכי הזוי שהמטומטמת לא עושה שימוש בכלל בכרטיס (כלום, 0) וכל חודש משלמת עליו 18 שקל, מדברים על צרכנות נבונה 🤦‍♂️

עריכה אחרונה על ידי Blaz00r
  • אהבתי 1
פורסם

כתוב על המכתב "לא ידוע בכתובת" ושלשל לתיבת דואר. לא יודע לאן זה יגיע, אבל אולי בסוף יהיה איזה צדיק שיבדוק את העניין. או שהדואר יחליט שזה של מסר ויעביר להשמדה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 5 דקות, Blaz00r כתב:

אני מקבל כל חודש לדואר דפי פירוט אשראי שהם לא שלי של כרטיס אשראי שופרסל. הכתובת שלי (זו דירה שלי) אבל אין לי מושג מי זאת. כל פעם שאני מקבל את זה אני מנסה לתפוס את כאל באותו יום (זכור לי המתנה של מעל שעה!! על הקו) ללא הצלחה, מתייאש וחוזר חלילה חודש הבא. יש להם לכאורה שירות בוואטסאפ אבל כל פעם מתקבלת הודעה "שירות הוואטסאפ לא פעיל כעת".

לא רוצה לקבל את הדפי פירוט של הבת *ונה הזאת. אין לי מושג מי זאת וגם אם היה לי אין לי שום עניין לפנות ו/או לסמוך עליה שתשנה בעצמה את הכתובת. מקבל עצבים כל פעם שרואה את זה בתיבה. והכי הזוי שהמטומטמת לא עושה שימוש בכלל בכרטיס (כלום, 0) וכל חודש משלמת עליו 18 שקל, מדברים על צרכנות נבונה 🤦‍♂️

מסמנים איקס על הכתובת ומכניסים בחזרה לתיבת הדואר האדומה. רושמים על המכתב - כתובת לא נכונה. אמורים להחזיר את המכתב לשולח

לפני 3 דקות, sperial כתב:

כתוב על המכתב "לא ידוע בכתובת" ושלשל לתיבת דואר. לא יודע לאן זה יגיע, אבל אולי בסוף יהיה איזה צדיק שיבדוק את העניין. או שהדואר יחליט שזה של מסר ויעביר להשמדה.

ככה גיליתי שמפלגת העבודה לא לוקחת את הדואר שלה. זרקו הכל למחזור נייר

למרות שההבדל במרחק מהמשרד שלהם הוא הצד השני של הבניין (ונראה לי שהתאים שלהם שמה). 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
Just now, Yondalar כתב:

@Blaz00r

על הדיינרס אתה גם לא משלם כלום מראש, או שיש הנחה לפי שימוש?

כלום, בלי שום תנאים

Just now, DareDevil כתב:

מסמנים איקס על הכתובת ומכניסים בחזרה לתיבת הדואר האדומה. רושמים על המכתב - כתובת לא נכונה. אמורים להחזיר את המכתב לשולח

השאלה אם זה עובד באופן חד פעמי, או שחודש אחרי אני אקבל שוב פעם. יש לי הרגשה שהאופציה הראשונה יותר סבירה

פורסם
לפני 2 דקות, Blaz00r כתב:

השאלה אם זה עובד באופן חד פעמי, או שחודש אחרי אני אקבל שוב פעם. יש לי הרגשה שהאופציה הראשונה יותר סבירה

תלוי כבר בדואר ובחברה עצמה. 

אני מאמין שתצטרך לחזור על העניין כמה פעמים.

מניסיוני אני תמיד צריך להחזיר את המכתבים כמה פעמים. 

לרוב אני מחפש את הכתובת של הבנאדם או מתקשר אליו (לקוחות בחברה) אבל אם מדובר במישהו שאני לא מכיר אני לא אתאמץ יותר מדי בהתחלה. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני 7 שעות, A_lex כתב:

לפני ימי הקורונה כשעוד הייתי הולך לסופר פיזית, ניסיתי את כל הסופרים בעירי (3 רשתות גדולות ו-2 קטנות ויקרות) ובחרתי במודע לשלם יותר בשופרסל בשביל חוויית הקניה (מרווח, נקי, מסודר, תורים יחסית קצרים ואפשרות לקופת שירות עצמי, מוצרים מסוימים שאין אצל האחרים וכו'...). כמובן שניצלתי את המבצעים והקופונים האישיים שלהם שלעיתים מספקים מחירים שוברי שוק.

כשהתחילה הקורונה ועברתי לקניה אונליין, שוב ניסיתי את האפשרויות של הסופרים השונים. ולצערי שוב גיליתי שלפחות באיזור שלי, שופרסל היו רמה אחת מעל השאר. בדקתי את זה שוב לפני כחודשיים כשהתפוצץ הסיפור עם שופרסל מהדרין, ועדיין חזרתי לשופרסל כי הבנתי שאני מעניש את עצמי. זמינות, דיוק, שירות לאחר רכישה (כי כולם מפשלים), מבחר מוצרים וכו'. הם פשוט טובים יותר.

באונליין כולם מרימים מחירים, רק שחלקם מספקים לעיתים מוצרים שהיה עדיף שלא יספקו (פרי רקוב, קוטג' עם תוקף יומיים...), או כמות לא קשורה בעליל (מזמין קילו, מקבל 3. שופרסל כבר חטפו תביעה ייצוגית בנושא אז הם מדייקים). ואז לך תשיג זיכוי (בשופרסל זה פשוט לכתוב הודעה בווטסאפ ולצרף תמונה. תוך כמה דקות תקבל זיכוי בלי שאלות). כרגע גם זמינות המשלוחים טובה יותר באיזור שלי.

אז כן, רמי לוי כנראה היה יוצא קצת יותר זול (באמת קצת עם הכרטיס חבר וההנחות על מותג הבית), אבל היה עולה לי בהרבה יותר עצבים ואכזבות.

אז קודם כל,אין צורך להצדיק למה לך ספציפית נוח לרכוש בשופרסל,בדיוק על אותו עיקרון לשני נוח לקנות בטיב טעם,ולשלישי בפיצוציה ליד הבית....כמו שלי נוח לעבור דרך הרבה סוגי רשתות,כי אין דבר כזה סופר שהכל משתלם,אני אוהב לקנות בשר ברשת מסוימת,ירקות בכלל לא מסופר....אצלי סופר הולך לפי קטגוריות בכלל או אם צריך השלמות.ובמסגרת ניהול זמן שלך בכלל עברת לרכישת אונליין.....תרשה לי פשוט לא להתייחס לזה,פשוט ביזיון אחד גדול נכון להיום,במיוחד שאני רואה איך מלקטים את זה בשיטה הכי מטומטמת,רק אם אהיה משותק למיטה,ואשתי לא יודעת מה זה סופר מאין ברירה אפנה לשירות הזה.
דבר שני,אין דבר כזה יקר או זול,וזה היופי בשוק חופשי,לא זכור לי שמישהו איים אלי למה אני לא קונה מוצר מסויים ברשת מסויים,ולפי כמות הפיצוציות/חנויות נוחות/פורמט עירוני היקר של סופרים שנפתחו בשנים האחרונות,כנראה יש מי שקונה שם,שום עסק לא יחזיק מעמד אם אין קונים ופדיון לטווח ארוך.כל בן אדם רשאי לנהל את הכסף/זמן שלו בצורה הכי נוחה לו,רק שיפסיקו ל**ן את השכל שיקר פה,כי חוץ מלהיות צרכן נבון,איזה פתרון יש,שהמדינה תתחיל לקבוע מחירים,או שתיכנס לסופר והעובד יגיד לך,אח שלו עזוב,ממול זה יותר זול.....הרי על אותו שדרה של חנויות במרכז מסחרי,לפעמים אותו מוצר יום-יומי יכול להיות בהפרשים של עשרות אחוזים.

פורסם (נערך)

בחירת מקורות האספקה שלך תלויה בכל כך הרבה גורמים - לא רק במחיר על התווית (עד שתעלם). החל במרחק מהבית, דרך נוחות חניה, מבחר ואיכות המוצרים. אתה לא יכול להשוות את רמי לוי הזול והמגעיל בקניון חיפה לשופרסל דיל המרווח עם המבחר העצום בשער הכרמל. לכל אחד מהם יתרונות וחסרונות, ואת הקניות מחלקים ביניהם בהתאם לכך, ומדי פעם משלבים מקורות נוספים.

דרך אגב - אני כבר לא זוכר באיזה שרשור דיברנו על תרבות הקפה בבית קפה בבוקר - אז תרבות חנויות הנוחות גם היא לא מובנת לי. במיוחד כאשר חנות הנוחות צמודה לאיזה קניון. כמורן, ההתרשמות (הלא סיסטמטית) שלי היא שבאירופה הרבה חנויות נוחות דווקא אינן יקרות, וחוץ מזה מציעות חוויית קניה נעימה של מקום מרווח ומסודר, בניגוד לכוכים הצמודים לתחנות הדלק בישראל (אולי עם כמה יוצאים מהכלל שאפשר לספור על אצבעות הידיים).

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 19 דקות, קיורטוש אוטומוטיב כתב:

אצלי סופר הולך לפי קטגוריות בכלל

תוכל לשתף?

בבקשה

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

כמו ש-sperial רשם,זה כל כך אישי,תלוי מכל כך הרבה גורמים שזה בלתי אפשרי לדבר בהכללה.
המיומנות שלי זה תוצר של 20 שנה שאני קונה "הכל" במשפחה חוץ מבגדים של אשתי/ילדים,ידע קמעונאי ומסחרי,יכולת לפרק "סל קניה" וזיהוי לוס לידר,באיזה מוצרים יש יבואנים פרללים אגרסיבים,באיזה קטגוריה רשת מסויימת קונה טוב או מסתפק ברווח צנוע יותר,באיזה ימים/מחזוריות יש מחירים טובים במחלקות מסוימות,ובשתי דקות מבין מה קורה ברשתות בעידן האינטרנט,בקושי זקוק לפרייסז,אם כבר זה כדי שיהיה לי ברקוד/רשימת קניה של מוצרים שאני קונה קבוע,יש "קבוצת וואטסאפ סופר משפחתי" שכולם מעלים בקשות,כי הפסקתי לקנות מוצרים רק כי הם במבצע אם בפועל זה נזרק,רק אם זה משהו חדש שרוצים לנסות....הרשימה כל כך ארוכה,אבל אני לא מתפשר על איכות,מחפש רק את המוצרים הטובים במחיר שנראה לי סביר,וכמובן זה מביא אותי שאני נכנס לסופר עובר כמו "סורק" בין המדפים,לא מתמזמז,בטואלטיקה/מוצרים קשים עם אורך מדף ארוך אני בכלל עובד לפי סטוקים,לכן יש שבועות שרוב הקניה זה השלמות קטנות.

פורסם
לפני כשעה, קיורטוש אוטומוטיב כתב:

כמו שלי נוח לעבור דרך הרבה סוגי רשתות,כי אין דבר כזה סופר שהכל משתלם,אני אוהב לקנות בשר ברשת מסוימת,ירקות בכלל לא מסופר...

טעות בציטוט, איזה סופר נוח לקנות בשר\ירקות וכדומה?

Ready To Rock
Ready To Rumble

• תוכן חדש...