Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש למרצדס וללקסוס מסלולי ליסינג אצל היבואן, אצל לקסוס לא ביררתי ומרצדס לא חזרו אליי אז לצערי אין לי יותר מידע מזה לתת.

בסיקסט ובאוויס אמרו שvolvo xc40 תעלה בערך 5000 לחודש (כמובן יעלה וירד בכמה מאות בודדות בתלות בקילומטר השנתי).

אם תצליח לדלות עוד מידע, אשמח לשמוע

• אהבתי 1

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

מעניין מה עדיף כלכלית, לעשות ליסינג לרכב יוקרה, או לקנות אחד בן 4-5 ולקוות שלא יותר מדי ישתבש...

שמעתי בסדרה 3 החדשות יש פנסי לייזר, מפחיד לחשוב כמה יעלה החלפה של כאלה.

פורסם

הלינקים שנתת פה הם נטו פרסומת. לא וסבר שם כלום על אי ךזה מתבצע ..זה שריינג רובר עולה לך 7 אלף לחודש בליסינג זה ממש לא הגיוני זה אפילו לא מכנס את הירית ערך שלה ככה שבטו חשיתווספו לכך תשלומים גדולים מאד בסוף התקופה

פורסם

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)

שוב פעם אתם מפנים לחברת ליסינג כזאת או אחרת ... אבל מה התנאים ? באף חברה הם לא רושמים כלום לגבי תנאים או מחירים ..

דרך אגגב החברה שמתי לב שכולם נותנים על הרכבים הפשוטים את אותם מחירים בערך

הוולוו XC40 שאמרתם ב5 אלף לחודש אני מאמין שזה הגרסת כניסה ולא R דיזיין ... וזה בטח מוגבל ל20 אלף קמ בשנה.. כל קילומטר נוסף זה לפחות עוד 60 אג  

בקיצור אין מתנות חינם... זה תמיד יעלה יותר מלקנות לבד ולהחזיק

עריכה אחרונה על ידי hagai_al
  • אהבתי 1
פורסם

עסקאות ליסינג פרטי הן אינדיבידואליות, תלויות דגם,רמת גימור,תנאי הליסינג(עם או בלי ביטוחים ,אגרות,טיפולים, מגבלת נסועה ושאר ירקות) . אף אחד לא יפרט לך לפני שתגיע למשא ומתן פנים אל פנים. 

הבחור שאל על ליסינג יוקרה. יש כזה ויש מתמחים בזה. מן הסתם זוהו שרות לנישה פחות "לכלל הציבור" שמחפש מציאות.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

מצטער לא יכולתי להתאפק..

פרסומת שקפצה לי בקארזפורום לפני שנה ושמרתי.

הקישור לא פעיל.

WhatsApp Image 2020-12-27 at 17.17.34.jpeg

• אהבתי 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...