Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נדלקה מנורת חוסר שמן במנוע, לא פעם ראשונה - בעבר מילאתי קצת שמן וזה פתר את הסיפור.

הפעם נראה שיש נזילת שמן רצינית מכיוון מיכל המים, כלומר נררה ששמן ןמים מתערבבים..

ברור לי שהמצב לא טוב, אבל אנחנו בחופשה משפחתית ולכן תוהה אם אפשר לנסוע חזרה הביתה, כ 60 קמ, או לגרור ישירות לגבע על גרר.

מה דעתכם?

פורסם

עדכון לאחר שיחה עם רונן ממוסך גבע ( בשישי אחה"צ!  איזה תותח שהוא ענה בכלל.. ) הוחלט להשאיר את הרכב במלון, המפתח יחכה אצל פקיד הקבלה והוא יגרר בבוקר ראשון לגבע.

מקווה שזה לא ראש מנוע, אלא משהו שפיר יותר, אעדכן פה עם ממצאים לכשיהיו לטובת האומללים האחרים שיחוו את זה עם הרכב הנ"ל.

• אהבתי 1
פורסם

איזה שנה?

כמה ק״מ עבר?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שנת 2015, עבר 120k.

לפי המוסך המנוע סיים את חייו יש מעבר מים לשמן ולא ברור מאיפה.

תיקון יעלה כ13k, בין אם נשפץ ובין אם נלך על מנוע מפירוק.

מתלבט אם לעשות את הנל, או לזרוק את הרכב לברזלים.

הרי גם תיקון לא יבטיח שזה לא יחזור על עצמו עוד כמה זמן.. תהיה לי אחריות לתיקון למשך חצי שנה, ומעבר לזה, רק להתפלל.

מה הייתם עושים?

פורסם

משהו לא ברור, בשנת 2015 לא היה לc3 מנוע פיורטק אלא מנוע 1.6 פרינס.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הקקטוס הגיע ב2015.

פורסם (נערך)

עם מנוע 1.2? 130 כס?

כמה עלות התיקון ביחס למחירון?

עריכה אחרונה על ידי מלטבשי

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אם אתה מאזןר המרכז הייתי מבקש עוד חוות דעת מגבע/אורן שירותי רכב.

פורסם

יוליאן, הרכב כבר אצל גבע.

מלטבשי, אכן 1.2 130 כס.

אני לא יודע  מה המחירון, אבל אני מנחש שהרכב לא שווה יותר מ25 כשהוא תקין לחלוטין.

זה לא שאני אתקן ואמכור, זה הרכב הראשי של הבית, הוא מסיע את הילדות לגן וכו'. זה יהיה לתקן, למצוא רכב אחר, ואז למכור.. ייקח הרבה זמן לדעתי.

פורסם

אם כך אין טעם לקחת למוסך אחר.

לפי מה שאני קורה רכבים כאלו מוצעים באזור ה 30 אלף, לכן לברזל לא הייתי זורק.

הייתי מנסה לבדוק כמה יתנו לך ביד 2/סוחרים.

אם השיפוץ טוב, למה שמנוע לא יחזיק לעוד הרבה שנים?

גם מה התקתיב שלך לרכב אחר?

פורסם

הרכב כבר עבר החלפת מנוע אחת, לאחד חדש מהיבואן, ב50k  קמ.

ולכן אני מניח שהמנוע תוך כמה עשרות אלפי קמ  ימות שוב.

אלו מנועים מחורבנים כפי שאתה קורא בפורום, להניח שההתפגרות לא תקרה זו טעות לדעתי.

• רעיון טוב! 2
פורסם

ניסית לדבר עם לובינסקי כדי לברר על מחוות רצון טוב? אולי יפתיעו אותנו בלקוחות אחריות על הנפגע הזה...

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...