Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תעלומת נזילת מים 2005 VW passat b5.5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

קניתי לפניי שבועיים בערך פאסאט שנת 2005 מנוע AZM 2.0L 115HP, במהלך היישור קו שבוצע לרכב, הוחלפו 2 ציריות, קולר שמן, הוחלפו כמה צינורות מים, וכמובן שבוצע טיפול.
לאחר יומיים שמתי לב שעדיין יורד גובה המים במיכל האיבוי והכל רטוב ואדום מתחת לאוטו. חזרתי למוסך בטענה שהכל נוזל ושיבדקו את העיניין, מה שמצחיק הוא שגם עם חיבור לחץ למערכת המים, על הליפט במוסך הכל היה יבש, אפילו שהאוטו היה מונע על הליפט במשך שעה וקצת טיפה אחת לא נזלה. (מן הסתם שחוזקו כל הבאנדים, כל צינור וצינור נבדק שהוא לא סדוק או קרוע, המיכל איבוי תקין לגמריי ולא סדוק, וכפי שכבר ציינתי חוברה מערכת קומפרסיה שהלחץ בה בקושי בקושי ירד) .אבל לאחר נסיעה של כ12-13 ק''מ מהמוסך הביתה ולילה שהאוטו עמד בחניה, שוב שמתי לב שנוזל ממש באותה צורה כמו קודם.

השאלה שלי היא האם מישהו אי פעם נתקל במקרה כזה? שהמכונאים ממש התקשו לעלות על מאיפה הזילה? מה הסיכוי שזו איזו הצטברות נוזל קירור שנשארה מהנזילה הקודמת והיא פשוט משפריצה בנסיעה? נשמע לי לא הגיוני כי עדיין יורדים המים במיכל איבוי. (אני מודע לזה שהמים יורדים כי יוצא אוויר בחלק מהמקומות, אבל הכמות לא הגיונית). 

בנוסף, אשמח להמלצות על מוסך באיזור המרכז שמתעסק בוואגיות ישנות, כי עם כל הכבוד לחבר'ה שטיפלו עד עכשיו, מה שהם לא מוצאים מישהו אחר ימצא. תודה מראש!

WhatsApp Image 2021-12-27 at 09.23.54.jpeg

WhatsApp Image 2021-12-27 at 09.23.55.jpeg

עריכה אחרונה על ידי SmallbutClean

2005 VW Passat B5.5 2.0l 115hp 
1991 VW Golf Mk2 1.3l 55hp 

• תוכן חדש...