Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לאנשי הפורום הטובים.

מתלבט קשות ולא מצליח להתכוונן למכונית מועדפת.

מחפש את הג'יפון הבא ומתלבט בין כמה אפשרויות שראיתי בשנתונים 2018 - 2019  ומצאו חן בעיני

הסדר אקראי

1. פורד קוגה 

2. אאוטלאנדר 

3. ניסאן אקסטרייל

4. שברולט Equinox דגם LT

5. אופל גראנדלנד X דגם innovation pre.

מעבר לאמינות, קלות במכירה, עלויות של טיפולים וחלקים, חשוב לי שיהיה מקום מספק לשלושה ילדים 12- 18 

וכלב שיהיה אפשר לשים בתא המטען  -  חלק מתא הנוסעים בג'יפונים. (בקיצור תא מטען גדול)

אודה לעזרתכם,

הבלבול רב.

פורסם

אני יכול לעזור בנוגע לשני רכבים, לאשתי יש אקווינוקס ולאמא שלי יש איקס טרייל

האקווינוקס 1.5 טורבו בנזין האקס טרייל 1.6 טורבו דיזל.
השברולט יותר נוחה ושקטה בנסיעה ויש לה חמישה מושבים. רכב לא בזבזן גדול של דלק. יתרון גדול בשבילי זה הנעה מרחוק שבקיץ הישראלי אני מניע את הרכב שתי דקות לפני שאני נכנס לאוטו וזה משפר את החוויה. תא מטען עצום.

האיקס טרייל עם גיר רציף שדורש החלפת שמן גיר אם רוצים לשמור על אורך החיים שלו, הרצועה של הגיר הרציף עשוייה ממתכת ועם הפעולה מתפוררת מעט מה שסותם את הפילטר שבתוך הגיר וגם המגנט שאמור לתפוס את החלקיקים האלה מתמלא ולא ממנגנט בשלב מסוים כלומר צריך לנקות אותו. ניסאן ממליצים להחליף שמן גיר כל 150, מכונאים שמכירים את הרכב ממליצים כל 75-100. 
בנוסף, יש לרכב שבעה מקומות ישיבה מה שיקל על הסעת שלושה ילדים שיוכלו להתחלק שניים במושב האמצעי ואחד מאחורה וכו׳. האיקס טרייל הוא באיזור 1:13-14 בנסיעה רגועה. 

לגבי שאר הדגמים שכתבת אני לא מכיר אישית רק מקריאת חוות דעת באינטרנט וכו׳ אז אני לא רוצה לרשום משהו ספציפי 

• אהבתי 1

פורסם

הקוגה יהיה זול יחסית, וברמות האבזור הגבוהות גם מאובזר לא רע, אבל הוא מרגיש מיושן והוא לא חסכוני.

אאוטלנדר מיושן אף הוא, לא ציינת תקציב אבל מומלץ להתמקד בדגמים שהגיעו עם מערכות בטיחות אקטיביות, אם אני זוכר נכון משנת 2018 ומעלה. הוא שימושי יותר בזכות שני מושבים נוספים לנוסעים מזדמנים אבל הוא יקר יחסית עקב ביקוש מאוד גבוה.

אקסטרייל מרגיש מודרני יותר מהאאוטלנדר. אני יודע שדגמי הדיזל מציגים אמינות נמוכה יחסית וגם לא מאוד חסכוניים, בגרסאות המאובזרות תא הנוסעים הבהיר נראה נחמד אבל לא מזדקן יפה, בעיקר ההגה.

את שברולט אקווינוקס אני פחות מכיר, אבל לפחות במאליבו אותה יחידת הנעה לא מפגינה רמת אמינות טובה. אני מכיר אישית מאליבו מודל 2018 שהוחלף בו טורבו, אחר כך גיר, ולאחר מכן כל המנוע קומפלט, וזה עוד רק בתקופת האחריות.

לגבי אופל גרנדלנד, אם מדובר בבנזין אני ממליץ לך לקרוא את השרשור בנוגע לפיורטק בפורום הכללי. אם בדיזל אז לבדוק מה קורה עם מיכל האוריאה.

אם אמינות היא בראש מעינייך פנה לג'יפוני המיינסטרים - יונדאי טוסון, קיה ספורטאז', מאזדה CX-5 או טויוטה ראב 4. דגמי הבנזין של השניים הראשונים, וכל דגמי CX-5 וראב 4 אמינים מאוד וגם עלויות האחזקה סבירות. הם אמנם קצת משעמים, המאזדה קצת פחות, והיונדאי והקיה דיי שתיינים, אבל מבחינת אמינות יהיה לך ראש שקט.

פורסם

לפי הרשימה שלך אני הייתי הולך על האאוטלנדר שהוא מפגין אמינות מצוינת,שוק מעולה,מיוצר מס' שנים אותו דגם ולא סובל מחבלי ילדות וצריכת דלק משולבת טובה באיזור קרוב ל 1:12.

אופציה שניה מהרשימה שלך האקסטרייל עם מנוע דיזל בלבד

פורסם (נערך)

מודה מאד לכל העונים, עזרתכם הועילה מאד.

בין הרכבים שציינתי, מהי רמת הסחירות?

מבין שאאוטלנדר היא המכונית עם השוק הטוב ביותר?

עריכה אחרונה על ידי talorit
  • תוכן חדש...