Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היועץ, השוק והכלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכישה נאה. יצא לי לנהוג על אחד כזה באירופה מהשכרה בטיול עם חברים, 5 גברים בוגרים ברכב על ציודם, חלקם הולנדים (גבוהים מהממוצע) יושבים מאחור ואף אחד לא התלונן. אפילו לא היינו צריכים לפתוח את הכיסאות הנותרים ו3 ישבו במושב האחורי זה לצד זה ונהנו מהנסיעה. אין ספק שבקטגוריית מטען (בין אם אנושי או דומם) מדובר ברכב מעולה עם תמורה מצוינת. על הנוחות כמובן אין תלונות, רכב נוח בהחלט ועשה איתנו דרכים עירונית ובין עירוניות רבות במהלך 3 ימים.

תתחדש, תהנה וסע בדרכים טובות

• אהבתי 2

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

תתחדש.

אני בהחלט חושב שבמצב השוק של היום תפקיד של יועץ שגם הולך ורואה את הרכב זה באמת משהו שהפך להיות מאוד רלוונטי.

לא אמרת כמה עולה השירות הזה, אבל מזכרוני זה לא משהו זניח. משהו בסדר גודל של 3-6 אלף.

רק כמה שאלות:

1. כמה זמן לקח למצוא את הרכב? האם אתה שלחת לו במקביל רכבים שראית וחשבת שהם מעניינים או שפשוט ישבת רגל על רגל ונתת לו לעשות הכל?

2. האם נלקחו כמה רכבים לבדיקה? האם יש הגבלה למספר הרכבים שאפשר לקחת לבדיקה? האם הבדיקה במוסך היא הבדיקה היחידה?

3. האם המו"מ היה דרכו או ישירות מול המוכר?

4. כמה זמן בעצם הוא מוכן למשוך עד שתגיד לו כן? 

בסופו של יום קנית רכב שהוא לא בדיוק מה שהגדרת. 

הוא לא רחוק משם. אבל לא בדיוק.

זה כי אתה החלטת להתפשר?

פורסם
לפני 40 דקות, Nakamichi כתב:

תתחדש.

אני בהחלט חושב שבמצב השוק של היום תפקיד של יועץ שגם הולך ורואה את הרכב זה באמת משהו שהפך להיות מאוד רלוונטי.

לא אמרת כמה עולה השירות הזה, אבל מזכרוני זה לא משהו זניח. משהו בסדר גודל של 3-6 אלף.

רק כמה שאלות:

1. כמה זמן לקח למצוא את הרכב? האם אתה שלחת לו במקביל רכבים שראית וחשבת שהם מעניינים או שפשוט ישבת רגל על רגל ונתת לו לעשות הכל?

2. האם נלקחו כמה רכבים לבדיקה? האם יש הגבלה למספר הרכבים שאפשר לקחת לבדיקה? האם הבדיקה במוסך היא הבדיקה היחידה?

בסופו של יום קנית רכב שהוא לא בדיוק מה שהגדרת. 

הוא לא רחוק משם. אבל לא בדיוק.

זה כי אתה החלטת להתפשר?

א. המחיר תלוי טווח תקציב. זה בין 3-5.

1. כחודשיים

גם וגם. אני שלחתי לו והוא שלח לי רכבים שחשבנו שכדאי להתעניין בהם. 

אבל אפשר גם לשבת רגל על רגל. 

2. האמת שאלה שלא שאלתי וזה קצת תחום "אפור" כמה רכבים אפשר לקחת לבדיקה. אולי אורי יענה בעצמו. אשלח לו לינק. 

יש בדיקה שאורי עושה( הוא בעל ניסיון מתחום הרכב). הוא בודק גם עובי צבע. 

אם הבדיקה העצמית תקינה לוקחים לבדיקה נוספת במוסך מתמחה. 

3. אורי מבצע את המו"מ ישירות מול המוכר. הוא גם מציג עצמו כיועץ כלפי המוכר ולכן מדבר עם המוכר ואז הקונה ואז המוכר כדי לוודא שזה סכום שמקובל על הקונה. בעצם לפני הבדיקה הפיזית ולפי היסטוריית טיפולים ועבר ביטוחי הוא מגיע למחיר מקסימום של הרכב. 

4. כמו סעיף 2

אני חושב שאם מישהו לא רציני אז הוא לא ישים מקדמה שזה אלף ש"ח. 

וברגע שמישהו רציני למה לו לדחות רכב טוב? באמת שאורי לא מנסה לדחוף סתם רכב. 

5. זה מאוד קרוב למה שהגדרתי וזה בגלל פשרה שלי. אורי היה מאוד סבלני ולא הרגשתי לחץ מצידו. 

כמו שכתבתי היו רכבים שאורי ייעץ לי לא לרכוש. למשל רכב מליסינג שרצו עליו מחיר של רכב מאדם פרטי ואורי סבר שהמחיר פשוט גבוה מדי. 

באמת שהשוק מאוד בעייתי עכשיו. בכלל ממליץ לדחות רכישה לשנה-שנתיים למי שיכול. 

לפני 46 דקות, אליהו שבת כתב:

רכב נפלא 

גרסת אקסלוסיב לפי הגאנטים

קומפורט האמת. 

יכול להיות שהוסיפו לו את הגאנטים ברכישה. 

שולם מחירון + 7%

• אהבתי 1
פורסם
לפני 8 שעות, אליהו שבת כתב:

אלוקים ישמור

מכרתי אקסלוסיב מחירון -30 לפני כשנה...

לא נורא, נקנה במחירון -50 לפני שנתיים

קח בחשבון שזה דיזל אז מלכתחילה הוא שומר יותר על המחירון לעומת הבנזין

פורסם

תתחדש. מצטרף להמלצה על אורי הלוחש. רכשנו בעזרתו רכב והוא עשה מעל ומעבר. מקצועי, מבין עניין, סבלני, מתאים לדרישות הלקוח, מלווה בתהליך הרכישה וגם לאחריו. בקיצור שווה כל שקל במיוחד בג'ונגל הרכבים יד שנייה שקיים בארץ.

• אהבתי 4
  • ספונסר פורום
פורסם
לפני 13 שעות, Nakamichi כתב:

רק כמה שאלות:

אשתדל לענות ברמה הכללית - ותודה לתומר על הסבלנות במהלך התהליך ועל הפירגון🥰

1. בעיקרון - לוקח כמה שלוקח, עד שמוצאים את הרכב המתאים. בייחוד בתקופה הנוכחית אני מדגיש לכל לקוח חדש שיש צורך להצטייד בהרבה סבלנות היות ומצב השוק בעייתי מאד, ורוב המכוניות פשוט לא עונות לקריטריונים שלי לרכב טוב.

2. כל רכב שנבדק אישית על ידי (אני מכונאי מוסמך), יעבור לאחר הסינון הראשוני שלי עוד בדיקה אצל מכונאי שמומחה לאותו סוג רכב. אין אצלי שום הגבלה למספר הבדיקות, פשוט כי הגעתי למצב שבו אני מסוגל לסנן כבר בטלפון את כל הזייפנים למיניהם ואני מתרכז מלכתחילה במוכרים שנשמעים אותנטיים וישרים - וכך אני מוצא לרוב את הרכב הנבדק בדיוק במצב שתואר טלפונית, ללא הפתעות. כמעט...

3. אני מבצע את כל שלבי הפרוייקט: עזרה בהגדרה, חיפוש, בדיקה, מו"מ ואח"כ גם ייעוץ בצורת התשלום/העברת הבעלות, מציאת ביטוח, ייעוץ לגבי מוסך מומלץ לטיפול, ואפילו (שלא נדע...) במקרה של תאונה חו"ח - עזרה עם שמאי מקצועי שידאג לאינטרס של הלקוח בלבד, ולא של חברות הביטוח. הלקוח מעודכן בקביעות ויכול להיות מעורב בכל שלב בתהליך לפי רצונו. מדובר בחליפה שנתפרת בהתאמה ליכולת/רצון ללמוד/ידע/זמן פנוי של כל לקוח.

4. במהלך הכמות הגדולה מאד של מכוניות שעזרתי לרכוש, בתקציבים שנעו בין 20 ועד 300 אלף ש"ח, מעולם לא קרה שלקוח התייאש ממני או אני ממנו. עניין של תיאום ציפיות מדוייק יחד עם שקיפות מלאה בתהליך והסבר מלא לגבי השיקולים בעד ונגד כל רכב שבא בחשבון.

מקווה שעזרתי להבהיר הכל, מוזמן לפנות טלפונית אם יש שאלות נוספות.

• אהבתי 3

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם

יופי של שירות, פעם הבאה שחמתי תחפש רכב אני מפנה אותה אלייך במקום שתשגע אותי למה נשאר דבק על השמשה מהמדבקה של הטסט.

• מצחיק 3

• ספונסר פורום
פורסם
לפני 1 דקה, TZR84 כתב:

יופי של שירות, פעם הבאה שחמתי תחפש רכב אני מפנה אותה אלייך במקום שתשגע אותי למה נשאר דבק על השמשה מהמדבקה של הטסט.

אהבתי🤩

שכחתי לציין שיש לי התמחות (ומחיר מיוחד...) בפולניות!

• אהבתי 1
  • מצחיק 4
  • רעיון טוב! 1

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

• תוכן חדש...