Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי, אז מעמד המכירה של האיביזה קופרה שלי הולך וקרב מה שגורם לי להבין עד כמה אני אבוד ועד כמה אני לא באמת יודע מה אני רוצה מהרכב הבא אז אני פונה אליכם חברי הפורום לעזרה.

האיביזה שירתה אותי נאמנות אך הגיע הזמן להתקדם למשהו קצת יותר בוגר ופחות אגרסיבי וקשיח. הצורך העיקרי שלי מהרכב הבא הוא נוחות נסיעה, אני עושה באיזור ה25K בשנה וכפי שכולם מכירים את כבישינו, האיביזה שברה לי תגב, לכן זהו משהו שאני לא מוכן להתפשר בו, נוחות לפניי הכל (עדיפות מספר 1). הדבר השני הוא צריכת הדלק, אני סה''כ ריאלי ולא חיי בלללנד ולא מבקש 20 ק''מ לליטר, אבל שתיהיה טובה יותר מהאיביזה (1 ל-10) לפחות. (עדיפות מספר 2). הדבר השלישי והפחות קריטי (אבל יהיה נחמד אם הוא אכן יהיה) זה נגיעה של ספורטיביות, שוב, לא מבקש רכב ביצועיסט, לא מבקש רכב למסלול, ממש לא. אבל שלפחות תיהיה לו איזושהי אוריינטציה ספורטיבית, גם אם זה רק במראה (ממש לא חייב).

אופציות שחשבתי עליהן עד כה:
BMW 530i/523i E60 2004-2008 - על טעם וריח אין מה להתווכח אבל E60 זו החולשה שלי וזה לדעתי רכב מפנק ונוח בטירוף שמצוייד במנועי m54/n52 שידועים כאמינים (יחסית). - הבעיה שאני לא מוצא אפילו אחת שלא עברה 200 אלף ק''מ, 5 ידיים, ועברה כמה וכמה סשנים של אמברקס בחניון. 

Lexus CT200H 2011-2013 - אפילו שזו טויוטה פריאוס בתחפושת, יש משהו נורא יוקרתי בלוק שלה ובסמל הזה, והיא היברידית ככה שהיא עונה על דרישה מספר 2, השאלה איך נוחות/חווית הנסיעה שלה. מבחינת ספורטיביות זה הכי רחוק משם בעולם אני יודע. וראיתי כמה דוגמאות עם קילומטרים סבירים והגיוניים ככה שזו כרגע האופציה העיקרית.

Volvo s60/s80 2011-2013 - זה היה תמיד נראה לי כמו מותג של רק אלה "שמבינים", אבל עדיין בדגמים אלו ספציפית הייתי מעוניין לשמוע חוות דעת אמיתיות של מישהו שהוא בעלים של אחת כזאת או היה פעם.

אשמח לשמוע עוד הצעות, כפי שאתם רואים אני מאוד גמיש בשנתונים אבל כמובן כמו כולם אני אעדיף כמה שיותר חדש. תודה מראש!

עריכה אחרונה על ידי SmallbutClean

2005 VW Passat B5.5 2.0l 115hp 
1991 VW Golf Mk2 1.3l 55hp 

פורסם

לגבי ב.מ.וו דיי ענית לעצמך. לאתר אקזמפלר במצב הגיוני יקח חודשים וגם אז זה לא מבטיח לך אמינות ותחזוקה זולה.

הלקסוס היא טויוטה אוריס בתחפושת והיא למעשה נחותה ממנה כמעט בהכל. תא הנוסעים איכותי יותר אך צפוף ולטעמי איכות הנסיעה בינונית לכל היותר, זה לא מה שמקבלים בדגמים הבכירים של לקסוס.

לגבי וולבו יש לא מעט חומר בפורום, תנסה לעשות חיפוש. בעיקר מומלצות הגרסאות עם מנועי וולבו ולא עם מנועי הטורבו של פורד שהראו אמינות לא מושלמת.

אם אתה מוכן לקחת סיכון עם מנועי פורד אז אולי כדאי לבדוק פורד של ממש ולא וולבו. פוקוס עם מנועי 1.5 היא תמורה מאוד גבוהה למחיר, אם אתה מחפש נוחות נסיעה אז דווקא הדגמים הבסיסיים עם הג'אנטים הקטנים יהיו עדיפים. כבונוס היא גם דיי חזקה ומהנה לנהיגה.

מאזדה 3 יקרה יחסית אבל בעיקרון עונה היטב לדרישות שלך. הספיריט מהדור הקודם עם מנועי 2 ליטר יחרגו מהתקציב אבל אולי כדאי לך לשקול לאור ההתאמה לדרישות.

אם תוותר על הנגיעה הספורטיבית אז גולף יכולה להיות מאוד נוחה ונעימה בנסיעות ארוכות, וגם חסכונית יחסית. אם אתה מגיע מאיביזה אני מניח שאתה מכיר את כל ענייני האמינות של פולקסווגן וגם יודע איפה לטפל. סיאט לאון תהיה זולה יותר אבל פחות נוחה.

• תוכן חדש...