Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

המחיר לא יוצא דופן וכנראה שאפשר לקבל אותו בכל חנות
https://www.sancenter.co.il/product/מכונת-כביסה-hoover-hwp-69ambc1-s-‏9-‏קג-הובר
לא קניתי מהם, אבל משווק מורשה ונחשבים אמינים.

לפני כשעה, Derish כתב:

יש לך מושג למה הכוונה ב"אחריות על ידי ניופאן שנת אחריות כדין + 3 שנות אחריות מוגבלת"?

זאת שאלה לניופאן. כנהוג בארץ האריכו את המבצע,אבל לא עדכנו את התקנון.
יש החרגות סטנדרטיות וכנראה אין דמי ביקור (עריכה למעט 49 בהתקנה עם טכנאי, התקנה עצמית אפשרית).

בהארכת אחריות לשנתיים של BSH יש פחות סייגים. אבל התמורה פחות טובה ומחוץ לת"א\חיפה זה אותו שירות של פל.
בכל חברה בארץ צריך לקוות לא להשתמש בשירות, למרבה הצער.

דא הם כנרא יגבו 49 ל
מלאסטפרייס:

HOOVER_NOV3.png

HOOVER_NOV.png

HOOVER_NOV2.png

עריכה אחרונה על ידי shake
  • רעיון טוב! 1
  • תגובות 276
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה הדרישות ממכונת הכביסה? בגדי תינוקות אני מניח כבר מחוץ לתחום.

באושר עד (וגם במחסני חשמל?) מוכרים מכונות ב1000 ₪ לא יודע אם הן יחזיקו פחות זמן מהקונסטרוקטה...

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם (נערך)

לי יש בוש 1200 8 קילו תוצרת גרמניה. עלתה סביב 3.3 לפני 9 שנים.

בזמנו, אבל זה היה לפני כמה שנים, טכנאי של BSH השירות של בוס סימנס קונסטרוקטה, הגיע יומיים לפני תום אחריות מורחבת, והחליף קפיץ ובולמי זעזועים כי המכונה רעדה. הוא גם היה יסודי, הפעיל אותה, ראה שכמות המים הנכנסת קטנה, ומסתבר שהברז היה לא משהו ומשחק קל בו הכניס הרבה יותר מים. הוא גם פירק איזה שטות של מניעת מים קשים קיבלתי מתנה מהמתקין מייבש כי לקחתי הרחבת אחריות.

חייב לציין שאני נאבק בעובש במגירה, לא תפסתי את זה בזמן, זה הגיע מתא המרכך, לדעתי בעקבות שימוש במרכך סמיך שהיה משאיר שאריות. תמיד היינו משאירים את הדלת פתוחה, גם של המכונה וגם של האבקה.

מה חסר לי היום - משתמשים המון בתוכנית 15 דקות. חסר תוכנית 30 דקות.

עוד משהו - מכונת 9 קג 1600 סלד צריכה להיות כבדה. עם כל הכבוד לבולמי הזעזועים, בלי משקל, המכונה תזוז וגם אם לא,  זה ישפיע על חיי השירות שלה. הייתי מנסה לבדוק שהההייר הזה לא קל משמעותית. זה משהו שאני בטוח שגם בו מנסים לחסוך, במשקל של המשקולת ייצוב ששמים במכונה.

עריכה אחרונה על ידי KipodYam
פורסם

אם יש לי דבר טוב לומר על תוצרת BSH זה שהשירות של CSB משקיע מאוד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
בתאריך 29.11.2024 בשעה 01:23, borsood כתב:

באושר עד (וגם במחסני חשמל?) מוכרים מכונות ב1000 ₪ לא יודע אם הן יחזיקו פחות זמן מהקונסטרוקטה...

לא כולל הובלה או התקנה וכדאי לחפש בגוגל את השם של היבואן\נותן שירות קודם.

בתאריך 29.11.2024 בשעה 04:56, KipodYam כתב:

עוד משהו - מכונת 9 קג 1600 סלד צריכה להיות כבדה. עם כל הכבוד לבולמי הזעזועים, בלי משקל, המכונה תזוז וגם אם לא,  זה ישפיע על חיי השירות שלה. הייתי מנסה לבדוק שהההייר הזה לא קל משמעותית. זה משהו שאני בטוח שגם בו מנסים לחסוך, במשקל של המשקולת ייצוב ששמים במכונה.

1600 מתחיל להיות נפוץ באירופה, פה עדיין מוכרים דגמים עם 1000RPM. בין דגמים מקבילים עם 1400\1600 יש הבדל של קילו, כולל בBSH. אני מעדיף מכונה שמתכוננת למהירות גבוה יותר, תמיד אפשר להוריד את מהירות הסחיטה.

עריכה אחרונה על ידי shake
פורסם

ההערה הרגילה שלי, המשקלים שמופיעים בפרסומים (7-8-9-10 ק"ג) מתייחסים בד"כ רק לתוכנית כותנה, כל שאר התוכניות בד"כ מוגבלות לחצי ואף פחות ממשקל זה. כך שכדאי להסתכל על האותיות הקטנות, מה שחשוב זה הקיבולת בתוכניות סינטטי מעורב שזה תכל'ס מה שמשתמשים רוב הזמן.

יש לי את אחד מדגמי אלקטרולוקס המקבילים ל- AEG הנ"ל, משקל מקסימלי נקוב 8 ק"ג, בפועל מקסימום תוכנית סינטטית 3.5 ק"ג, עד 1400 סל"ד. סה"כ מכונה בסדר גמור, אין תלונות עד עכשיו. מקווה שתשרוד עוד 5-6 שנים.

חזיר דיזל

פורסם
לפני 5 שעות, shake כתב:

לא כולל הובלה או התקנה וכדאי לחפש בגוגל את השם של היבואן\נותן שירות קודם.

1600 מתחיל להיות נפוץ באירופה, פה עדיין מוכרים דגמים עם 1000RPM. בין דגמים מקבילים עם 1400\1600 יש הבדל של קילו, כולל בBSH. אני מעדיף מכונה שמתכוננת למהירות גבוה יותר, תמיד אפשר להוריד את מהירות הסחיטה.

כמה שמהירות נמוכה יותר

אורך החיים של המכונה והמיסבים ארוך יותר

פורסם
לפני 4 שעות, קורן בן אשר כתב:

ההערה הרגילה שלי, המשקלים שמופיעים בפרסומים (7-8-9-10 ק"ג) מתייחסים בד"כ רק לתוכנית כותנה, כל שאר התוכניות בד"כ מוגבלות לחצי ואף פחות ממשקל זה. כך שכדאי להסתכל על האותיות הקטנות, מה שחשוב זה הקיבולת בתוכניות סינטטי מעורב שזה תכל'ס מה שמשתמשים רוב הזמן.

יש לי את אחד מדגמי אלקטרולוקס המקבילים ל- AEG הנ"ל, משקל מקסימלי נקוב 8 ק"ג, בפועל מקסימום תוכנית סינטטית 3.5 ק"ג, עד 1400 סל"ד. סה"כ מכונה בסדר גמור, אין תלונות עד עכשיו. מקווה שתשרוד עוד 5-6 שנים.

למה עושים את ההגבלות האלה למשקל כתלות בתוכנית?

לפעמים יוצא שאני ממלא את המכונה עד הסוף בתוכניות שהן לא כותנה, לא שמתי לב להבדל ברמת הניקיון

פורסם

כנראה שיש סיבה מספיק טובה. וכנראה שיש גם סיבה מספיק טובה למשתמש במכונה לעקוב (בגדול) אחרי מגבלות אלו.

1. התוכניות שונות, תוכנית כותנה הרבה יותר אגרסיבית.
2. המכונה ממננת את כמות המים לפי כמות הכביסה הנומינלית, אם תשים 8 ק"ג במקום 4 אני לא בטוח שהמכונה תדע לפצות על כך.
3. במקרה שלי, לפחות, המכונה מתחילה לצעוק עליי שיש משקל יתר.

4. סביר להניח שבתכנון המכונה לקחו בחשבון שהיא תעשה במהלך חייה X מחזורים במשקל מלא (כותנה) ופי כמה מזה מחזורים אחרים במשקל מופחת. כך שאם תפעיל מכונה כל חייה עם תוף מלא ודחוס, היא לא תאריך ימים. 

חזיר דיזל

פורסם
לפני 4 שעות, levy כתב:

כמה שמהירות נמוכה יותר

אורך החיים של המכונה והמיסבים ארוך יותר

בדיוק כך.

סוחט ב-900 RPM (למרות שהמכונה מגיעה עד 1600).

לא רואה יתרון במהירות הגבוהה (גם לא לקיצור זמן לטובת מייבש).

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

גם אנחנו נפלנו, 

אחרי 8 וחצי שנים מכונת הכביסה של פנסוניק החליטה למות ואנחנו החלטנו להתחדש, צריכים מכונה של 9 ק״ג למשפחה של שני מבוגרים ושני ילדים(בני שנתיים ושש).

מבחינת תקציב עד 2500 ש״ח.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

מוכן לחרוג קצת?

https://ksp.co.il/web/item/343208

2744 ש"ח.

או

https://ksp.co.il/web/item/328819

האחות הכמעט תאומה 2490 ש"ח.

שניהם יבואן רשמי, הבוש סוחטת 1400 לעומת 1200. לא פער אדיר וכך גם המחיר. שניהן תוצרת פולין. בספק אם יש הבדל מעבר לכך במציאות.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

• חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)
בתאריך 7.7.2024 בשעה 07:16, Nakamichi כתב:

אם אתה קונה bsh אין מתקין.

אתה מתקין לבד ואז משוחח טלפונית עם נציג לוודא שהכל בסדר

שאלה אליך ואחרים שהתקינו לבד.

קבעתי טכנאי טלפוני ליום ראשון ואין לי סבלנות לחכות עם ההתקנה עד ליום ראשון.

כתוב על האריזה לא לפתוח ללא ליווי טכנאי.

המוביל אמר כמו שאתה אמרת שהוא רק מתקשר לבדוק שהכל בסדר.

השאלה כמה זה קריטי לחכות לו עד יום ראשון, או כבר אפשר להתקין עכשיו?

רק לציין שעל המכסה של המכונה יש שריטה קטנה שכנראה קרתה בהובלה, לא משהו שאני אבקש בגללו להחליף או לתקן.

ובהחלט אפשר להזמין מתקין בחינם, אבל זה עוד יום לחכות.

עריכה:

מצאתי את התשובה בלינק הוראות התקנה:

https://bshbrands.co.il/products/washing_machine.html

ציטוט

במידה ובחרת בהתקנה עצמית, ניתן להתקין בעזרת הסרטונים
הבאים, ללא המתנה לנציג טלפוני

עריכה אחרונה על ידי Alf3

• תוכן חדש...