Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש המלצה לרכב משומש שיהיה נוח גם לנסיעות משפחתיות ארוכות (3 ילדים במושב האחורי), וכמובן בטיחותי, אמין וחסכוני.

תקציב כ- 90K, שנים 2001 וצפונה, בנזין, אוטומטי.

מעדיף סטיישן \ מיקרו\מיניואן.

בכל הבדיקות שעשיתי לא הצלחתי למצוא רכב שיענה על הדרישות טוב יותר מהסניק. הבעיה היחידה שאני רואה בסניק היא תא מטען קטן יחסית.

אשמח לשמוע המלצות לרכבים נוספים מתאימים.

פורסם

הנסיעות הארוכות הן לא תכופות. סה"כ שנתי כ 25000 ק"מ. עד כמה שידוע לי פחות מ-30000 ק"מ לשנה עדיף בנזין. אני טועה?

פורסם

לגבי דיזל או בנזין, תלוי את מי שואלים. פה יש דיון בנושא.

לגבי אופציות בנזין - מאזדה 626 סטיישן. או פאסאט סטיישן יכולות להיות אופציות לא רעות.

גיא

פורסם

הסניק מתאימה מאד למשפחה.

אנחנו מחזיקים סניק 2001 (מנוע 2000) אשתי נהגת ראשית ומאזדה 626 שנת 2000 עבורי.

אשתי מאושרת מהסניק עד הגג (שני חלונות בגג...)

אני פחות מבסוט מתנוחת האוטובוס בנהיגה, ומעדיף נסיעות בינעירוניות מנהלתיות דווקא במאזדה.

הסניק לא נחשב אוטו אמין במיוחד, אבל מנסיון הוא לא נורא . בסדר בסעיף האמינות, נחות מטויוטה ועדיף על סיטרואן C5 או רנו לגונה. אנחנו זכינו להתקע פעמיים ב 25000 ק"מ - פעם אחת פשוט התרופף חיבור של המצבר וכל מה שהיה צריך הוא חיזוק שלו (אבל היינו תקועים שעתיים עד שהגיעה הישועה) ובפעם אחרת נוצר קרע בצינור הדלק (600 ש"ח על חתיכת צינור פלסטיק!!!) עריכה: מאידך היתה לנו גולף וצ'מפיון לא פחות קורעים. קל לי להאמין שאותה צינורית בגולף לא תעלה פחות.

טיפולים ותיקונים כמו הדוגמה הנ"ל אינם זולים (אני בטוח שכל מוסך היה יכול להתקין צינור דלק סטנדרטי וטוב ב 200 ש"ח כולל העבודה) אבל אשתי מתעקשת על מוסכים מורשים בלבד. סה"כ נון די גדול בסעיף האחזקה.

הבונוס הגדול הוא מחלקת עסקים של הילדים מאחור, עם המגשים הנפתחים ושפע תאי האחסון.

גם הלוק הכללי של האוטו חביב, ויש לציין לטובה מרווח גחון טוב לטיולים.

לעניין תא המטען - אמנם הנפח הכולל שלו אינו גדול אבל השימושיות שלו מצויינת -המידות שלו הן אופטימליות ונוחות הגישה אל הדברים מירבית. בפועל ניתן לדחוס לתוכו כמו לתוך ה 626 (5 דלתות) כשאנחנו מדברים על דברים עם צורות של אופניים שלשה גלגלים למשל ולא על חבילות סוכר. יותר מכך - ג'יפ חשמלי שני מושבים כזה http://www.toys4us.co.il/display_one.asp?p=1189

נכנס לבגאז' של הסניק (באלכסון) ולא לשום אוטו בגודל דומה.

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם

עד כמה שראיתי, בפאסאט ובמזדה 626 המושב האמצעי מאחור הוא לא ממש נוח כמו הצדדיים, בניגוד לסניק שבה גם המושב האמצעי הוא... מושב.

אריק, תודה על התגובה המפורטת.

אם כבר סניק, האם עדיף להתאמץ למצוא 2000 סמ"ק או להעדיף 1600 משנתון מתקדם יותר?

פורסם
עד כמה שראיתי, בפאסאט ובמזדה 626 המושב האמצעי מאחור הוא לא ממש נוח כמו הצדדיים, בניגוד לסניק שבה גם המושב האמצעי הוא... מושב.

אני חושב שב-626 ובפאסאט יש אפשרות חוקית להוסיף 2 מושבים בסטיישן. שווה בירור.

פורסם

ב-626 סטיישן שני המושבים הנוספים הם סטנדרטיים.

בפאסאט תוספת המושבים אינה מאושרת ע"י משרד התחבורה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אני חושב שב-626 ובפאסאט יש אפשרות חוקית להוסיף 2 מושבים בסטיישן. שווה בירור.

אני התכוונתי למושבים של השורה השנייה. המושבים בשורה השלישית ב-626 מצמצים מאוד את תא המטען.

אני מחפש רכב שיאפשר ל-3 ילדים לשבת בנוחות ובנוסף תא מטען סביר+

פורסם

אז מה, אין עוד רעיונות???

תגידו, אם עולים מדרגה למיניוואן, לדוגמא יונדאי טראג'ט, השאלה היא, מעבר לעלות הקנייה הגבוהה יותר, מה היא תוספת העלות בהחזקה השוטפת לעומת רכב כמו הסניק (באחוזים אם לא נהוג בפורום לדבר על מחירים).

פורסם

תנסה את ה B4?

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תוכן חדש...