Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה חברים?

יש לי שברולט אופטרה 2008 ולאחרונה התחילו בעיות הזויות, באמצע נסיעה נדלקת מנורת אדומה השמן (ויש שמן בהכל) והרכב פשוט מתכבה באמצע נסיעה (כן זה מסוכן,כן צריך ליראות מוסך)

יש מישהו שאני מכיר שבא אלי לסדר את הבעיה, טען שהיה משהו בחיישן בנוסף לזה יש בעיה של גז כשאני לוחץ על הדוושה הרכב לא מאיץ נחנק גם כשהדוושה בריצפה ואז מרעיש ואז מאיץ טיפה ,ברקסים בקושי מגיבים, יש רעידות חזקות של הרכב בנסיעה/חניה,

יש לציין (אם קשור) לפני שהכל קרה נקרעה/הוחלפה רצועה 

משהו אחד שקשור להכל? השקעתי יותר מידי על הרכב (חוסר ברירה כרגע)

פורסם

אהלן,

האם נקרעה רצועת אביזרים או רצועת טיימינג?

מתי בוצע טיפול אחרון?

על כמה ק"מ הרכב עומד?

POLO, 1.4 2001 > SPARK, 1.0 2014 > 108, 1.2 2016 > CLIO - 5, 1.0T 2021

פורסם
לפני שעה, Kooper כתב:

אהלן,

האם נקרעה רצועת אביזרים או רצועת טיימינג?

מתי בוצע טיפול אחרון?

על כמה ק"מ הרכב עומד?

היי,

1. רצועת טיימינג

2. לא בוצע טיפול גדול מכיוון שהרכב היה תקין ולא הייתה סיבה ( אני מניח שהייתי צריך לבדוק מבחינת טיפול יצרן)

, אז סבבי תיקונים מידי פעם,מישהו שאני מכיר מגיע לבית לתיקון במידת הצורך ומבצע דיאגנוסטיקה שהכל תקין במערכת(כמובן שמחליף מה שצריך)

3.רכב כרגע לא לידי אבל אם אני זוכר בסביבות 150k 

פורסם

1. האם לאחר קריעת הרצועה בוצעה דיאגנוסטיקה מקצועית לשלילת נזק למנוע?

2. מה הכוונה לא בוצעו טיפולים? רכב לא מטופל הוא לא רכב תקין. טיפול עושים כל 15,000 ק"מ (יש יצרנים שמגדירים כל 20,000 ק"מ) או שנה מהטיפול האחרון, המוקדם מבינהם.

שגרת האחזקה נועדה למנוע תקלות כאלו ואחרות ותפקידה היא לשמור על המנוע ושאר מכלולי הרכב בצורה הטובה ביותר.

3. אבקש ממך לפרט את כל התקלות למינהן ברכב. לדוגמה הרצועה שנקרעה, הדוושת גז שלא מגיבה, הרעידות שציינת וכמובן הטיפולים שפספסת.

ברגע שתהיה תמונת מצב מלאה ככל הניתן על הרכב, אוכל לתת דעה יותר מבוססת.

בשורות טובות.

POLO, 1.4 2001 > SPARK, 1.0 2014 > 108, 1.2 2016 > CLIO - 5, 1.0T 2021

פורסם
לפני 3 שעות, yairw כתב:

האם הבחור שעושה לך דיאגנוסטיקה יכול לחלוק איתך את הקודים עלו לו בסריקה?

אני מניח שלא תיהיה בעיה אני אדבר איתו ואעדכן

• רעיון טוב! 1
פורסם

הייתה לי אופטרה 2007, גם כל פעם נדלקה נורת שמן. יש שם חיישן לחץ שמן מעפן שעושה בעיות.

גרושים התיקון עלה לי.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
לפני 27 דקות, GABIUBOGI כתב:

הייתה לי אופטרה 2007, גם כל פעם נדלקה נורת שמן. יש שם חיישן לחץ שמן מעפן שעושה בעיות.

גרושים התיקון עלה לי.

איכפת לך לשתף כמה עלה התיקון? 

פורסם

בעבר נדלקה גם לי הנורה (לסירוגין ולפעמים קבוע).

במקרה שלי, החלפתי יוניט לחץ שמן (עלה פחות מ100 ש"ח) בעצמי. אפשרי לגמרי בלי ליפט, צריך רק את המפתחות המתאימים, אפילו לא צריך לנקז את השמן.

תתחיל מלבדוק שמן. אם נקי ויש מספיק ממנו, תחליף את היוניט.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...