Jump to content

INFERNO070

  • הודעות

    5
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

כל מה שפורסם על ידי INFERNO070

  1. מה קורה חברים? אז בטעות נמחקה לי המערכת הפעלה(סיפור אחר), והמערכת תקועה על הלוגו של ANDROID, ואני מנסה להתקין Firmware חדש אבל לא מתאפשר, כי לא בטוח איך נכנסים למצב recovery/download , המערכת לא קוראת ישירות מה USB ניסתי לחבר USB זכר וזכר אחד למחשב נייד ואחד לUSB של המערכת יש תוכנות יעדוייות לזה ואני מנסה איתן אבל אין זיהוי של המערכת, מישהו ניתקל? יודע איך להיכנס למצבים אחרים?
  2. איכפת לך לשתף כמה עלה התיקון?
  3. אני מניח שלא תיהיה בעיה אני אדבר איתו ואעדכן
  4. היי, 1. רצועת טיימינג 2. לא בוצע טיפול גדול מכיוון שהרכב היה תקין ולא הייתה סיבה ( אני מניח שהייתי צריך לבדוק מבחינת טיפול יצרן) , אז סבבי תיקונים מידי פעם,מישהו שאני מכיר מגיע לבית לתיקון במידת הצורך ומבצע דיאגנוסטיקה שהכל תקין במערכת(כמובן שמחליף מה שצריך) 3.רכב כרגע לא לידי אבל אם אני זוכר בסביבות 150k
  5. מה קורה חברים? יש לי שברולט אופטרה 2008 ולאחרונה התחילו בעיות הזויות, באמצע נסיעה נדלקת מנורת אדומה השמן (ויש שמן בהכל) והרכב פשוט מתכבה באמצע נסיעה (כן זה מסוכן,כן צריך ליראות מוסך) יש מישהו שאני מכיר שבא אלי לסדר את הבעיה, טען שהיה משהו בחיישן בנוסף לזה יש בעיה של גז כשאני לוחץ על הדוושה הרכב לא מאיץ נחנק גם כשהדוושה בריצפה ואז מרעיש ואז מאיץ טיפה ,ברקסים בקושי מגיבים, יש רעידות חזקות של הרכב בנסיעה/חניה, יש לציין (אם קשור) לפני שהכל קרה נקרעה/הוחלפה רצועה משהו אחד שקשור להכל? השקעתי יותר מידי על הרכב (חוסר ברירה כרגע)
×
×
  • תוכן חדש...