Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 שעות, Night Driver כתב:

מי שעובד בתל אביב כדאי לו לגור בתל אביב ומי שעובדבכפר סבא כדאי לו לגור בכפר סבא.

בדיוק. אני גם עובד בכפר סבא, וזה 10 דקות נסיעה בשבילי. וגם הכל קרוב אליי, ולא מרגיש שחסר לי.

מקסימום יש לי את כל אזור דרום השרון והמרכז (כולל ת"א) במרחק לא גדול).

ובשביל הייטקיסט מצוי, גם אם העבודה בתל אביב, הוא לא חייב לעבוד בתל אביב. אפשר לגור במקום יותר סימפטי ולעבוד מרחוק, אחת ממסקנות הקורונה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אנחנו גרים ברמת גן בשכונת תל יהודה. יש לנו כל מה שצריך קרוב לבית במרחק הליכה ומה שלא - כל 10 דקות אוטובוס ישיר לת"א 2 מטר מהבית. יש מוסדות חינוך ברמה גבוהה, גינות ציבוריות מטופחות, העיריה משקיעה בניקיון.
אבל מה, יש גם חסרונות. 
היתה לנו תקופת קריוקי בבניין ממול עם מסך קולנוע 200 אינץ' שראינו מהסלון שלנו מעבר לכביש, אבל הערסים למזלנו התחלפו במשפחה נורמלית ועכשיו אנחנו רואים את הסיפריה והעציצים שלהם. 
יש מכולת ממש ברחוב הניצב וזה מאד נח, אבל אם איזה פפואס מחליט שהוא קופץ עם האוטו ל5 דק' להביא סיגריות הוא חונה על הכניסה לחניון של הבניין של המכולת ואז מתחילות צפירות. בדרך כלל בשישי בבוקר עם הקפה, תענוג.
אין חניה ברחוב. אם מגיעים אלינו אורחים,  צריך לתצפת מהחלון עם המתפחות של הרכב בהיכון וברגע שמישהו ברחוב זז לרוץ לתפוס במקומו כדי שהאורח יוכל לחנות בחניה הפרטית שלנו.
יש גן לילד במרחק 5 דק' הליכה מהבית וזה תענוג, רק שהמדרכות ברוחב ממוצע של 1.5 מטר ומכוניות חונות עליהן. לא נח בכלל להתנייד עם עגלה וכמובן יש להוסיף את הקורקינטים השיתופים שזרוקים על המדרכה ואת רוכבי האופניים שמנסים לדרוס אותך מדי פעם.
כמובן יש את כל עניין הפקקים הבלתי נסבלים ביציאה מהעיר בימי חול.
אנחנו מתלבטים אם לעבור עכשיו לבית מרווח יותר במקום יותר פרברי ושקט שלילדים יש פחות סיכוי להידרס בו או להתקין חלונות חוסמי רעש ולהתמודד. 

• רעיון טוב! 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

וגם יש את סביח הנגבה מתחת לבית, לא? למרות שלא אכלתי שם עשור אז אני לא יודע אם זה שווה משהו עדיין.

רוב האנשים שאני מכיר עוברים בהדרגה לרמת גן או גבעתיים. יש יחסית המון התחדשות עירונית (מקווה שזה לא יתפוצץ מתישהו), החיבור למרכז תל אביב סביר (לפחות בחלק מהשכונות) ובסוף זה +- כמו עוד שכונה בתל אביב ובעייני חלקים שם גם עדיפים על יד אליהו, דרך הטייסים ואפילו שכונות עבר הירקון. 

• רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 8 דקות, יבגניפ כתב:

וגם יש את סביח הנגבה מתחת לבית, לא? למרות שלא אכלתי שם עשור אז אני לא יודע אם זה שווה משהו עדיין.

שווה שווה. יש לו גם סמבוסק עיראקי משהו אש. אבל מצד שני יש לך את הסביח של עובד בוולט.

• רעיון טוב! 1

פורסם

גרים באזור ר"ג עם נגישות מעולה לתל אביב ולעבודה באופן כללי. היינו רוצים לעבור לשכונה שקטה ומרווחת יותר באזור ר"ג-גבעתיים מבלי לוותר על נגישות לתחב"צ, מעבר לכך כל עוד העבודה של שנינו היא באזור תל אביב אני לא צופה מגורים במרחק שעולה על 30~ דק' דלת לדלת.

עבורינו, עירוב שימושים וקרבה של רוב השירותים ברמה של הליכה הם הפרמטרים החשובים ביותר (כרגע) בבחירת מקום מגורים. אני מניח שבהמשך חינוך ואופי האוכלוסיה יהפכו לגורמים משמעותיים יותר, אבל ממה שנתקלתי בר"ג-גבעתיים האוכלוסיה בסדר גמור.

בנוגע לשאלה ששאלת, זה כנראה קודם נגזר מהתקציב שאתה יכול להעמיד לטובת דיור ואז לחפש יישובים/קיצובים/מושבים שקרובים לקו החוף עם אופי אוכלוסיה שאתה מחפש.

לפני 4 דקות, SlowRide כתב:

אבל מצד שני יש לך את הסביח של עובד בוולט.

סביח (בפיתה) פחות מומלץ במשלוח (כמו רוב סוגי האוכל). ברוב הפעמים התאכזבתי כשהזמנתי במשלוח.

• רעיון טוב! 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אצלנו זה מגיע תוך רבע שעה, לפני שהפיתה מספיקה להתרטב מהאדים.

פורסם

גם אצלנו, אבל גם אחרי 5 דק' זה מתחיל להיהרס. אבל אולי אני נחרץ מידי.

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

פורסם

הזמנתי לאחרונה מסניף כלשהו של פרישמן ודי התאכזבתי. איפה הימים שהייתי הולך לשם שיכור ויושב עם פיתה כמו הומלס בכיכר?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

התברגנת, אין מה לעשות. עכשיו כל מה שנשאר זה להביא 2 ילדים, לעבור למודיעין ולקנות ג'יפון.

אל תשכח לשלוח הודעה כשאתה מוכר את הפיאט :)

עריכה אחרונה על ידי Gosser1860
  • מצחיק 1

לפני 5 שעות, falou כתב:

פורסם

מזנון הסביח ברחוב נגבה ברמת גן הוא מעולה! הוא גם ה"סביח המקורי" האמיתי...

סבא שלי מספר שהיה אוכל אצל ההורים של אלו שעובדים שם היום אני חושב כשעוד היו בשדרות ירושלים אם אני לא טועה

• רעיון טוב! 2
  • אחראי פורום
פורסם
לפני כשעה, Blaz00r כתב:

השרשור הזה לעולם לא יהיה שלם עד ש @Transporter

תבלו

לשחרר לכם את כמגאי מהמעצר, להשלמת האווירה?

• מצחיק 4

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

גר בכפר סבא ועובד באזור התעשייה של הרצליה פיתוח.
מאז שפתחו את כביש 531 לכל אורכו לוקח לי 15-20 דקות נסיעה בבוקר לעבודה ו - 20-30 חזרה. תענוג.
מבחינתי כפר סבא היא עיר נוחה ונחמדה. אני גר במרכז ("העיר העתיקה") ויש לי במרחק הליכה קניון, חנויות רחוב, רופא, וטרינר, בתי מרקחת, ספרייה, מאפייה, בתי קפה ומסעדות וגם תחנות אוטובוס ורכבת. אפילו בית חולים...

העיר יחסית שקטה ונעימה אם כי כבר שנים שיש בעיות חניה באזור שלנו - כמו כמעט בכל מרכזי הערים בארץ

נוף לים אין פה...

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

כפר סבא זו אחלה עיר, מאד נח ללכת שם ברגל דרך הגינות הציבוריות ויש שם חנויות, משרדים, רכבת וכל מיני דברים בלב העיר ולא רק בשוליים באיזה קניון מעפן שחובה להגיע אליו ברכב. ברור שזה לא מתחרה עם העירוניות של ת"א-גבעתיים-ר"ג אבל זה לא אסון תכנוני ברמה של כפר יונה, צור יצחק, פ"ת, ראש העין ועוד בתי קברות בסגנון. מדי פעם אני מחפש דירות שם, אבל למצוא משהו עם 2 חניות ומרפסת לא כזה פשוט.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 3 שעות, SlowRide כתב:

אנחנו גרים ברמת גן בשכונת תל יהודה. יש לנו כל מה שצריך קרוב לבית במרחק הליכה ומה שלא - כל 10 דקות אוטובוס ישיר לת"א 2 מטר מהבית. יש מוסדות חינוך ברמה גבוהה, גינות ציבוריות מטופחות, העיריה משקיעה בניקיון.
אבל מה, יש גם חסרונות. 
היתה לנו תקופת קריוקי בבניין ממול עם מסך קולנוע 200 אינץ' שראינו מהסלון שלנו מעבר לכביש, אבל הערסים למזלנו התחלפו במשפחה נורמלית ועכשיו אנחנו רואים את הסיפריה והעציצים שלהם. 
יש מכולת ממש ברחוב הניצב וזה מאד נח, אבל אם איזה פפואס מחליט שהוא קופץ עם האוטו ל5 דק' להביא סיגריות הוא חונה על הכניסה לחניון של הבניין של המכולת ואז מתחילות צפירות. בדרך כלל בשישי בבוקר עם הקפה, תענוג.
אין חניה ברחוב. אם מגיעים אלינו אורחים,  צריך לתצפת מהחלון עם המתפחות של הרכב בהיכון וברגע שמישהו ברחוב זז לרוץ לתפוס במקומו כדי שהאורח יוכל לחנות בחניה הפרטית שלנו.
יש גן לילד במרחק 5 דק' הליכה מהבית וזה תענוג, רק שהמדרכות ברוחב ממוצע של 1.5 מטר ומכוניות חונות עליהן. לא נח בכלל להתנייד עם עגלה וכמובן יש להוסיף את הקורקינטים השיתופים שזרוקים על המדרכה ואת רוכבי האופניים שמנסים לדרוס אותך מדי פעם.
כמובן יש את כל עניין הפקקים הבלתי נסבלים ביציאה מהעיר בימי חול.
אנחנו מתלבטים אם לעבור עכשיו לבית מרווח יותר במקום יותר פרברי ושקט שלילדים יש פחות סיכוי להידרס בו או להתקין חלונות חוסמי רעש ולהתמודד. 

אני שכן שלך, ברוא"ה ליד הנגבה

איפה אתם גרים - בר"ג

איפה הייתם רוצים לגור-בצפון, בית פרטי עם חצר רחבה לילדים

איפה כדאי לגור - כל אחד ומה שבא לו

אני גדלתי בגבעתיים, אשתי בתל אביב ורכשנו דירה בר"ג, שתי מטר מהגן של הילדים, 20 דק נסיעה באופניים לעבודה, סופרים, מכולות, קופות חולים וקניונים מתחת לבית ועדיין החלום הרטוב זה בית פרטי בצפון עם חצר רחבה שיהיה שתי מטר מהירוק והפתוח.

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

• תוכן חדש...