Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 6.10.2021 בשעה 15:05, sperial כתב:

האמת היא שגם אני בחנתי בעבר את האופציות של טבעון או אלוני אבא. בטבעון אפילו מצאתי דירה בדו משפחתי שעלתה בערך כמו דירה בגודל דומה ברב קומות בחיפה. אבל, אז תפסתי שכבעל משפחה צעירה אני אהפוך לנהג תורן למשך לפחות 15 שנה, וירדתי מזה.

"נהג תורן", אפשר לחשוב איזה עבדות...אני גר ביישוב קהילתי שמחייב שני כלי רכב, ואשתי ואני פה ושם מסיעים את שלושת ילדינו לחוגים, אז מה? זה חלק מההשקעה בילדים. חוץ מזה, תמיד מתחלקים עם הורי ילדים אחרים, אז לא תמיד זה נופל עלינו.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
לפני 5 שעות, Shmelov כתב:

יש שם כמה פרויקטים, אולי אם תגיע פיזית למשרדים תקבל מחירים יותר ריאליים.

איתי דיברו על 2.8 ל-4 חדרים בקומות נמוכות. העניין הוא האכלוס הרחוק.

אילו פרויקטים למגורים יש שם?

אני מצאתי רק חברה אחת שבאמת משווקת כרגע, ואצלם במשרדים הייתי. הם ביקשו על 4 חדרים בקומה בינונית (6) כ-3M, ועל 5 חדרים בקומה דומה מעל 3.4M.

וזה אכן סביבות 4 שנים לאכלוס, אז תצמיד חלק מהסכום למדד תשומות הבניה, מה שיעלה עוד 100-150K.

מס רכישה זה עוד 50-80K (נניח דירה ראשונה) .

בקיצור, בשביל ארבע חדרים, עם חניה בודדת, ובלי שום נוף, צריך 3.15M. רחוק מאוד מה2.5 של פות"ש. אך אשמח להתבדות.

(עבור חמישה חדרים, דרך אגב, זה כבר מתקרב בסה"כ ל3.7M. לדירה על הנייר, כן?... נפלו על הראש, כבר אמרתי?)

פורסם

@thebaronנתחיל בכך שאני מדבר על תקופה שלפני הרחבת 75, לפני הגישור ביגור ובודאי לפני שהיו 22 ו-23. התנועה נראתה אחרת לגמרי מהיום.

הוסף לכך שבאותם ימים שבוע העבודה שלי היה בין 80-100 שעות ותבין את התענוג. העדפתי לגור קרוב לעבודה, כך שלא ארדם על ההגה בדרך הביתה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 39 דקות, sperial כתב:

נתחיל בכך שאני מדבר על תקופה שלפני הרחבת 75, לפני הגישור ביגור ובודאי לפני שהיו 22 ו-23. התנועה נראתה אחרת לגמרי מהיום.

היו הסעות לבית הספר המדובר וחזרה. 

מי שרצה - יכל. אבל אני בהחלט מסכים איתך שזה חתיכת תיק.

שלא לדבר על זה שמבחינה חברתית לילדים זה בעייתי, ואני מתאר לעצמי שלא היית מתפשר על מוסד כזה לטובת אורט גרינברג 🤣

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

אפסיק להספים ואתחיל לתרום.

גר בקיבוץ.
נוסע 40 דקות לכיוון לעבודה בכל יום (נתניה).
אין לי פאבים ולא מסעדות בקיבוץ.
יש בריכה.
יש שקט, שומעים ורואים מלא ציפורים שלא ראיתי שנים.

יש מלא דשא ומלא שבילים.

יש חצר.

יש ג'ימוברי בחינם אפשר להגיד במרחק של 20 מטר מהבית (לא טעות, 20 מטר).
יש פינת חי וגן שעשועים 100 מטר מהבית.
יש גן 200 מטר מהבית.

יש עגלת קפה.

יש יער קרוב.

יש ילד בן שנה וקצת והוא מבסוט מהחיים. כל הזמן רוצה לצאת ולהסתובב וללטף את העיזות.

זהו החיים הפכו למשעממים אין לי עוד שאיפות.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • רעיון טוב! 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

בתור קיבוצניק, שנולד והיה בקיבוץ במשך ה 22 שנה הראשונות לחיים, אכן מקום שכדאי לגדול בו. ילדות שונה, הטבע מורגש וגם השקט. היום קצת פחות, אבל עדיין יש הרגשה של קצת אי.

לנסוע לעפולה בתור ילד באוטובוס, היה כמו לטוס לניו יורק

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם
לפני 54 דקות, farkash7 כתב:

יש ג'ימוברי בחינם אפשר להגיד במרחק של 20 מטר מהבית (לא טעות, 20 מטר).
יש פינת חי וגן שעשועים 100 מטר מהבית

אם עם אלה יש לך שקט אז או שההגדרות שלנו לשקט שונות, או שאין בקיבוץ ילדים או שאתה צריך לבדוק את השמיעה שלך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זה קיבוץ ידידי.
זה לא ג'ימבורי של עיר, מלא רעש, נזלת וילדים. זה ג'ימבורי של קיבוץ. אתה בא לשם ואין שם אף אחד. הכל נקי ומסודר וכן גם שקט.
הפינת חי קטנה, עיזות וארנבות/שרקנים. העיזות שקטות. עיזות קיבוצניקיות, עברו סדנת שקט.

באמת שלילד זה גן עדן.
האמת שגם להורים או סתם בני אדם זה לא רע בכלל.
רוצה לבלות? סע.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

פורסם
לפני 34 דקות, farkash7 כתב:

רוצה לבלות? סע

אני האחרון שצריך לשכנע אותו בזה.

החלום שלי זה לגור בחווה עם בעלי חיים שמסתובבים, שקט ושלווה אבל אשתי לא רק שלא מוכנה לוותר על עיר אלא שהיא לא מוכנה לשמוע על בית פרטי.

פורסם
לפני 35 דקות, farkash7 כתב:

זה קיבוץ ידידי.

קיבוץ מתחדש? חבר קיבוץ ?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

@Night Driver נראה לי שאשתך מבינה משהו חשוב: החזקת בית פרטי מצריכה הרבה מאד כסף וזמן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, DareDevil כתב:

קיבוץ מתחדש? חבר קיבוץ ?

לא ולא. אומנם גדלתי במושב אבל מה לי ולקיבוץ?
אישתי אשמה בהכל. בזכותה הגענו לפה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

• אחראי פורום
פורסם
לפני 15 דקות, sperial כתב:

@Night Driver נראה לי שאשתך מבינה משהו חשוב: החזקת בית פרטי מצריכה הרבה מאד כסף וזמן.

נא לא להגזים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לפני 18 דקות, sperial כתב:

כסף ישואני לא מץכוון לקחת אותו איתי לקבר ובהינתן שכסף יש ניתן לקנות זמן של בעלי מקצוע לאחזקת הבית.

היא מפחדת מפורצים ומזוחלים.

• תוכן חדש...