Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Volvo v40 t4 kinetic plus התייעצות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם

שמתי עין על הרכב הנ"ל, יד שניה שנת 2015 (עלתה לכביש במאי 2015)

גרסת 180 כ"ס.

יד ראשונה הייתה ליסינג, 98 אלף ק"מ.

סך הכל נראית לא רע ונוסעת טוב.

מצרף כאן את דוח הבדיקה שעשו לה לפני מספר שבועות ואת המענה שהמוסך הציע לכל ההערות האלו.

אשמח לקבל ניתוח וחוות דעת ממבינים בנושא.

כמה שאלות:

1. לא הצלחתי להבין איך משקללים את המחיר לרבות נושא הליסינג וכמה באמת שווה.

צרפתיקיטוע ממחירון לוי יצחק ספטמבר 21.

2. יש הערות לגבי שרפת שמן ונזילה בין גיר למנוע, הנזילה נראית יותר כמו הזעה והצטברות מאשר נזילה מטפטפת. האם משמעותי? עלול להסתבך בהמשך?

3. הערות לא ברורות לגבי הגיר. שהייתי שמח להבין אם משמעותיות מפני שאני לא הרגשתי משהו חריג מלבד שיהוי בהילוך ראשון.

בכללי הייתי שמח לשמוע חוות דעת על הרכב והדגם הספציפי.

תודה.

ג'וני

Screenshot_20210926-210513_Gallery.jpg

Screenshot_20210926-210639_WhatsApp.jpg

Screenshot_20210926-211924_Gallery.jpg

עריכה אחרונה על ידי silver.d

:king:

פורסם (נערך)

שתי הערות:

1. מדובר בדגם פחות מומלץ של V40.  מנוע וגיר של חברת פורד.  עדיף לעשות מאמץ ולהתקדם לדגם עם מנוע וולוו - 1969 סמ"ק. 

2.  נראה שלא אתה הזמנת את הבדיקה.    לא הייתי סומך על הבדיקה הזאת. 

Capture1.thumb.JPG.a5c46e7e82bd572067308bcb4ea35e46.JPG

עריכה אחרונה על ידי banji man

S60 Rdesign

פורסם

אני מניח שהם ישרים בהקשר הזה. מפני שזו בדיקה שהם הזמינו כשרכשו את הרכב חזרה מהלקוח לפני כחודש.

מדוע הדגם פחות מומלץ? יש היסטוריה של תקלות ספציפיות חוזרות? 

:king:

פורסם
לפני כשעה, silver.d כתב:

אני מניח שהם ישרים בהקשר הזה. מפני שזו בדיקה שהם הזמינו כשרכשו את הרכב חזרה מהלקוח לפני כחודש.

כמו שתמיד אומרים.

שווה ערך ל "ליסינג נהג יחיד" ו"רכב עבר במשפחה נשבע באמא".

פורסם

לא נראה שהרכב עבר חיים קלים - מכות לא נעימות כולל תיקונים בדופן האחורי ובמשקוף(כנראה ללא נזק בטיחותי אבל בטח מסחרי), לא יודע אם הייתי רוצה לקנות לעצמי רכב כזה - נראה שהוא קצת בלי אבא ואמא.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

מבלי להתייחס לממצאי הבדיקה. מצטרף למה שכתב בני, מדובר במנוע וגיר לא אמינים בלשון המעטה, שווה להתאמץ ולמצוא את הדגם המחליף עם 190 כ"ס שמגיע עם גיר פלנטרי ומנוע וולבו.

בנוסף כדי להתאמץ למצוא רמת גימור גימור RD בשנתונים האלו התוספת מצחיקה כ1000 שקל. 

• תוכן חדש...