Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

כרגע אנחנו עם 2 ילדים (הגדול בן 3.5) ומסתדרים לא רע עם טיוטה אוריס. בקרוב נתרחב ואני מחפש רכב יותר גדול.

אין לי יותר מידי דרישות-

צריך להכיל 3 כיסאות בטיחות במושב האחורי (לא בוסטרים).

קצת יותר מקום בכיסא של ליד הנהג,בזמן שמותקן מאוחריו כיסא בטיחות נגד כיוון הנסיעה.

עד 80 אלף שקל.

מה אתם ממליצים?

ברכבים הללו יש משמעותית יותר מקום במושב האחורי ובמושב הקדמי לעומת האוריס?

תודה!

פורסם (נערך)

יש רכבים בעלי שלושה מושבים נפרדים בשורה השניה:
סיטרואן c4 פיקאסו (נקרא ספייסטורר בשנתונים יותר מאוחרים) שמגיע בשתי גרסאות 5 מושבים (כמו שיש לי) ו7 מושבים. 

טויוטה וורסו ופריוס פלוס (ההיברידית), שתיהן בעלות 7 מושבים. 

ברכב כזה, בעל שלושה מושבים נפרדים אפשר למקם מושב בטיחות על כל מושב של הרכב.

בפיקאסו יש 3 איגוני איזופיקס וזה מקל על חיבור המושבים, לגבי הטויוטות לא בטוח

ברכבי 7 מושבים כשמושבי השורה השלישית מקופלים תא המטען גדול והוא גדול גם בפיקאסו בעל 5 מושבים. 

תמונה להמחשה:
image.thumb.png.8410a6982e413fc4356458b1fd327047.png

עריכה אחרונה על ידי mcshmupi

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם (נערך)

שלי מודל 2016. היא אצלנו כמעט שנתיים.

בזמן הזה היתה לי תקלה אחת. הטיפול במוסך המורשה הוא לא זול אבל שום דבר נורא וזה רכב שצריך לקחת למוסך שמכיר אותו לדעתי. אפילו החלפת מצבר בו לא מאוד פשוטה. 

עריכה אחרונה על ידי mcshmupi

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

• תוכן חדש...