Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MG EHS PHEV - היברידי- או לחכות לקאיה EV6?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט אם לקנות MG EHS PHEV - היברידי או לחכות 4 חודשים לקאיה EV6.

אני יודע שרלה שני רכבים שונים במחירים שונים אבל 4לה שני הרכבים "שהגיעו לגמר"

יש למישהו MG EHS? ויכול לתת חוות דעת?

פורסם

MG EHS הוא אכן רכב פלאג-אין, אך אם כוונתך ברכישה לחסוך בהוצאות הדלק ו/או לזהם את הסביבה פחות ה-EHS הוא אחת בחירות הכי לא מוצלחות שתוכל לקחת. צריכת הארנגיה שלו כמעט כפולה מזאת של הנירו PHEV, וברגע שנגמרת הסוללה צריכת הדלק שלו די דומה לצריכת הדלק של רכב סטנדרטי בגודל שלו.

זאת כמובן מעבר לעובדה שהמחיר והמפרט של ה-EV6 עדיין אינם ידועים, ולמרות כל ההצהרות, קשה לדעת מתי היא תגיע לכאן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

לקנות רכב פלאגין כיום כמו MG EHS PHEV זאת טעות ענקית. אתה קונה רכב יקר עם טכנולוגיה מיושנת ומערכות כפולות ומיותרות.

ברור שעדיף לקנות רכב חשמלי שבו תהנה מחשמל זול במקום דלק יקר, טיפולים מוזלים במוסך ואגרת רישוי מופחתת.

עריכה אחרונה על ידי Gopher
פורסם

לאבא שלי יש את הMG הזאת, רכב מפתיעה ברמות, לפי מה שאני יודע יש רשימת המתנה לא קטנה, תעשה בדיקה בסוכנות לראות כמה.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
בתאריך 20.9.2021 בשעה 11:18, shlomub כתב:

כיוון שנירו חשמלית מתומחרת ב-180K ותימכר כאן עוד שנתיים לפחות, יש לצפות ש EV6 תתומחר משמעותית גבוה ממנה

EV6 לא מקבילה ליונדאי 5?

לדעתי מחיר בסיסי צריך להיות זהה..

פורסם

שום דבר לא "צריך" להיות. הערכה זהירה: המחיר יהיה גבוה יותר ויחל בסביבות 200K.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בין שניהם הייתי מחכה ל ev6. אבל לא כל כך ברור לי למה לא האיוניק 5 שכנראה יהיה זול יותר, מרווח יותר ועם פלטפורמה זהה?

פורסם
בתאריך 24.9.2021 בשעה 17:04, Uri-G כתב:

בין שניהם הייתי מחכה ל ev6. אבל לא כל כך ברור לי למה לא האיוניק 5 שכנראה יהיה זול יותר, מרווח יותר ועם פלטפורמה זהה?

לא מתחבר לצורה של האיוניק 5, נסעתי עליה, אוטו מפנק ברמות נוח ומרווח אבל חסר קצת "פילפל".

העיצוב של ev6 לטעמי הרבה יותר יפה

• תוכן חדש...