Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נוחות מושבים ברכבים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הערה כללית - הטון של המחנך עם הניסיון לא משכנע יותר.

זה פורום רכב ולא פורום ריהוט.

אתה עצמך סותר עצמך בתגובה כשמציין ש"גם המושב הנוח ביותר לא עוזר...". וזו הערה שמחוייבת המציאות ולכן שיתפתי בדעתי.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 4 דקות, מיץ פטל כתב:

זה פורום רכב ולא פורום ריהוט.

לא דיברתי על כסאות באיקאה.

לכן ההערה שלך לא לעניין.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
בתאריך 20.8.2021 בשעה 22:13, dorsht כתב:

להוציא מכוניות כמו ה-107 עליהן שמעתי תלונות לגביי הנוחות.

וגם לסיטרואן ולרנו יש מכוניות מאוד נוחות.

לא יכול לשכוח איזו C5 שנסעתי עליה, נוחה בטירוף.

צודק לגבי ה107 ,וזה כי זה למעשה טויוטה...אבל זה חריג יחיד.

לסיטרואן מתלים מדהימים בכל הקשור לנוחות אבל הכסאות לא הכי נוחים.

פורסם

כמה הכללות לגבי קיה ויונדאי...

המושב בספורטאג' 2018 היה נוח לי בכמה רמות מהאוקטביה אמבישן 2014 ובטח ובטח מקורולה ואוריס. 

לעומת זה, נירו 2019, המושב פחות נוח מהספורטאג' אבל עדיף על קורולה.

ובניגוד לסיטיגמה על נוחות אירופאית, המושבים באיביזה דור קודם פשוט בלתי נסבלים, ובקליאו דור קודם בינונים מינוס.

כל רכב לגופו, והמושב תלוי בקהל היעד ובתמחור הרכב.

פורסם
לפני 1 דקה, דור-- כתב:

ובניגוד לסיטיגמה על נוחות אירופאית, המושבים באיביזה דור קודם פשוט בלתי נסבלים, ובקליאו דור קודם בינונים מינוס.

כל רכב לגופו, והמושב תלוי בקהל היעד ובתמחור הרכב.

לא הייתי מכליל על אירופאיות, בכללי הייתי אומר שהמושבים בגרמניות העממיות נוטים להיות דווקא קשים (כל משפחת ואג + אופל). 

יש כמה חריגות כמו קארוק (רמת גימור אמצעית ומעלה). 

מסכים איתך לגבי האיביזה, הבסיס של המושב קשה מדיי והם לא שינו אותו במעבר לדור הנוכחי. החליפו את המשענת שהייתה בסדר אבל לא את הבסיס. 

פורסם
בתאריך 20.8.2021 בשעה 18:03, BassDriver כתב:

תופעה
חושב שיש מה שנקרא "הסתגלות" למושב ואז מתחילים להרגיש יותר נוח. כמובן שאינדיבידואלי.
וגם משחק בכיוונונים מאפשר למצוא התנוחה הכי נוחה.
ונראה לי שבאוטו חדש, לוקח לכסא גם מה שנקרא break in - כמו בנעליים/רמקולים וכו' - המושב מתרכך + ההסתגלות אליו.

מסכים. לקח לי סביבות ה-9 חודשים להתרגל למושב בגולף.

Volkswagen Golf 1.4T Trendline 2013

פורסם
בתאריך 22.8.2021 בשעה 10:32, vladclar כתב:

כאבי גב קשורים למצב הגב ותמיכה בו ע"י המושב, והשרשור הוא בנושא המושבים.

לא משווים כאן מתלים,  בידוד רעשים וכו..שמשפיעים על הנוחות הכללית של הנסיעה.

אני מבין את מה שאתה אומר - כאשר כל בור קטן בכביש  נותן מכה לגב, גם המושב הנוח ביותר לא עוזר לחוויה. ויש מי שמתבלבל בין נוחות המושב לנוחות הרכב בכלל.

מסכים לחלוטין.

פורסם

אני לא נוסע מרחקים ארוכים (עבדתי בזמנו 15 ק"מ מהעבודה, שרובם על כביש 5) והמושב לא גרם לי לכאבי גב, אלא רק היה לא נוח ומעייף, אז חייתי עם זה, עד ששילוב של משחקים עם זווית/מיקום המושב והתרגלות הביאו אותי סוף-סוף למצב שהמושב מרגיש בסדר.

• אהבתי 1

Volkswagen Golf 1.4T Trendline 2013

פורסם (נערך)

אם אני צריך לתת ציונים למושבים של רכבים שנסעתי בהם, בעיקר נסיעות בינעירוניות למשך תקופה של לפחות כמה ימים (וברובם כמה שנים), אז הייתי מדרג בערך ככה:

שברולט ספארק 2013 - 6

מאזדה 2 2011 - 7

שברולט ספארק 2016 - 7.5

איוניק 2020 - 7.5

סוניק אר אס 2014 - 7.5

פוקוס 2016 - 8

רנו קליאו 2016 - 8

סיטרואן 2013 סי4 - 8.5

ניסאן מקסימה 2015 - 9.5

שברולט אימפלה 2005 - 10

עריכה אחרונה על ידי yonisi
  • מצחיק 1

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם (נערך)

לא יודע מה נסגר איתכם ..בן אדם לא צריך לנסוע  חצי שעה שעה כדי לדעת שהמושב לא נוח ולגבש דיעה.

כשאתם קונים ספה אתם יושבים עליה חצי שעה ואז מחליטים? .

יושבים 5 דקות וכבר יש דיעה מגובשת. בקוראניות (דגמים זולים) המושבים פחות נוחים.

עריכה אחרונה על ידי netanel1014
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

נוסע על ה 3008 פרימיום כבר שנתיים וחצי, היום הרכב נכנס לפחחות ושכרתי HRV, לקח לי דקה להתגעגע למושב ברכב שלי. ואחרי שישבתי כמה דק ב DS7 אני כבר לא יכול לחכות ששלי תגיע. 

פורסם
לפני 3 שעות, netanel1014 כתב:

בקוראניות (דגמים זולים) המושבים פחות נוחים.

לא רק בקוריאניות אלא ברכבים זולים ככלל. גם ביפניות ואירופאיות (אולי חוץ מפיגו וסיטרואן)

• אהבתי 1

• תוכן חדש...