Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נוחות מושבים ברכבים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בן אדם נכנס לרכב, כיוון את המושב בהתאם למבנה גופו, התחיל לנסוע.

אם המושב לא נוח, אז הוא לא נוח.

זה לא שהמושב יהפוך לנוח יותר ככל שהנסיעה תתארך.

או שאני טועה?

פורסם

לפעמים צריך לשנות תנוחה או לכוון את המושב שוב. לא תמיד הכיוונון הראשוני נכון, בודאי ברכב לא מוכר. הנוחות גם מושפעת מתנאי הנהיגה.

ברכבי השכרה כנראה שהבלאי שונה מאקזמפלר לאקזמפלר, גם זה משפיע על הנוחות.

ובכל מקרה, כפי שציינתי במעלה השרשור, הנוחות אישית ומשתנה לא רק מדגם לדגם, אלא, במקים לא מעטים, בין רמות גימור של אותו דגם. אז לכתוב "פיג'ו ורנו נוחים, יונדאי וקיה לא" זו הכללה גסה מדי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תופעה
חושב שיש מה שנקרא "הסתגלות" למושב ואז מתחילים להרגיש יותר נוח. כמובן שאינדיבידואלי.
וגם משחק בכיוונונים מאפשר למצוא התנוחה הכי נוחה.
ונראה לי שבאוטו חדש, לוקח לכסא גם מה שנקרא break in - כמו בנעליים/רמקולים וכו' - המושב מתרכך + ההסתגלות אליו.

פורסם

מצטרף להמלצות על פיז'ו למיניהם, היה לי 206 ועכשיו יש לי 406, שניהם מ2001 (את ה206 היה לי לפני עשור)

גם המושבים מאוד נוחים וגם המתלים מעולים, גם נותנים נסיעה נוחה והרכב נשאר זריז

פורסם
לפני 12 שעות, ronrcz כתב:

מהנסיון שלי וכל הסובבים אותי,כולם ללא יוצא מן הכלל אמרו שלפיגו המושבים הנוחים ביותר שהם ישבו ,זה האמת ידוע אבל לא ציפיתי שחברים שיש להם רכבים יקרים מאד יגידו את זה.

תנסה.

להוציא מכוניות כמו ה-107 עליהן שמעתי תלונות לגביי הנוחות.

וגם לסיטרואן ולרנו יש מכוניות מאוד נוחות.

לא יכול לשכוח איזו C5 שנסעתי עליה, נוחה בטירוף.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
בתאריך 20.8.2021 בשעה 09:53, ronrcz כתב:

מהנסיון שלי וכל הסובבים אותי,כולם ללא יוצא מן הכלל אמרו שלפיגו המושבים הנוחים ביותר שהם ישבו ,זה האמת ידוע אבל לא ציפיתי שחברים שיש להם רכבים יקרים מאד יגידו את זה.

תנסה.

זה די ידוע שבגזרת הרכבים הלא סופר יקרים, לצרפתיות יש מושבים מאוד נוחים. היה לי בעבר הרחוק רנו פלואנס, כיום איוניק, ההבדל בנוחות מושבים שמיים וארץ לטובת הפלואנס. שלא לדבר על הקורולה שהייתה לי לפני האיוניק ששם המושבים היו פשוט עונש.

פורסם

ברור שיש מושבים נוחים יותר ו פחות, אבל זו ראיה מאוד צרה, אלא אם אתה רוכש רכב כדי לשבת בו בחניה.

נוחות היא תוצאה של חוויה בהרבה יותר רחבה מהמושב עצמו. כמובן שזה מתלים, בידוד, אופי הרעשים, ולא פחות חווית הנהיגה.

רכב עם מושב מאוד נוח יכול להזכר כסיוט מתיש אם הוא נכשל באחד או חלק מהנ"ל.

פורסם

אם אחרי 20 דקות של נהיגה רצופה מתחילים כאבי גב,  שרק מתגברים כל דקה נוספת, אתה לא מחפש כבר הנאה מנהיגה, אלא רק ראייה מאוד צרה - "מתי הנסיעה הזאת תגמר?"

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

הפוך גוטה. אצלי זה, לשבת במושב קשה והדוק שבחוויה הראשונית אתה אומר ווט דה פאק, ואז אחרי 20 דק להגיד, וואו - שלא יגמר...

כנראה לא הצלחתי להעביר את המסר - כאב הגב יכול להיות גם לא מהמושב עצמו...

עריכה אחרונה על ידי מיץ פטל
פורסם

לא רשמתי מושב רך או קשה, אלא נוח.

ולכל אחד זה שונה.

כנראה אינך סובל מבעיות גב, והשרשור כאן הוא על נוחות המושבים ( אם לא שמת לב ).

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני לא מדמיין שום דבר -מתיישב במושב ומהר מאוד מבין האם זה נוח לי או לא. בתור מישהו שכבר 25 שנה נוסע כמעט 40 אלף קילומטרים ממוצע שנתי( בכל מיני רכבים, פרטיים, מסחריים מיני וואנים- וזה יכול להיות רכב אחר יום אחרי יום) , מכיר המון רכבים והמושבים שלהם.

השרשור מלא הכללות גבי יצרנים שונים ( צרפתי/ יפני וכו..).

אז בתוך היצרן שנקרא טויוטה - מבחינתי ביאריס ( הקודמת ) / אוריס  המושב בלתי נסבל, בקורולה סביר מינוס , אבל בוורסו / אוונסיס מעולה ( ויותר נוח לי מאשר בהרבה רכבים צרפתיים). 

פורסם

אתה נצמד למשהו מאוד צר. ואני טוען שהנוחות אינה תלויה רק במושב.

כאבי גב קשורים גם למצב נפשי ורכב עם מאפיינים בעייתיים יזכיר לבעליו את הצרה הזו גם אם המושב נוח ולעומת זאת גם ההיפך יכול לקרות (כל עוד לא מדובר במצבי קיצון מבחינת הגב או המושב)

פורסם (נערך)

כאבי גב קשורים למצב הגב ותמיכה בו ע"י המושב, והשרשור הוא בנושא המושבים.

לא משווים כאן מתלים,  בידוד רעשים וכו..שמשפיעים על הנוחות הכללית של הנסיעה.

אני מבין את מה שאתה אומר - כאשר כל בור קטן בכביש  נותן מכה לגב, גם המושב הנוח ביותר לא עוזר לחוויה. ויש מי שמתבלבל בין נוחות המושב לנוחות הרכב בכלל.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

• תוכן חדש...