Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 208 - 1.6 טורבו דיזל 2018

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן.

רציתי לשאול אם מישהו עשה "סטייג 1" לפי'גו 208 1.6 טורבו דיזל (שנת 2018)?

היחיד שהצלחתי למצוא עליו קצת פרטים זה סטייג של  br performance  שמעלה את הרכב ל130 כוח ו32 מומנט עם רצועה ארוכה יותר.

https://www.br-performance.be/en-be/chiptuning/1-cars/43-peugeot/4083-208/6988-06-2015-2019/7000-1-6-bluehdi/

בארץ מי שראיתי שמעתסק בזה (לפחות אחריי חיפוש קצרצר בגוגל) זה ID-GO Tuning

https://www.facebook.com/1595624120664822/posts/2865562067004348

מישהו שעשה ויכול לשתף חוויות לגביי זמינות הכוח / תצרוכת דלק(הכי חשוב בסיפור - ברור שלי שבלחיצות ומאמץ הצריכה תרד כי יש יותר שימוש בנוע אך בנהיגה רגועה האם באמת יש צריכה זהה או אפילו שיפור בצריכה?)

תודה רבה!

עריכה אחרונה על ידי xGolani
פורסם

סבלנות חבר.

קודם תקנה את האוטו ותראה אם המצב הנוכחי מספק אותך.

26 קג"מ ב 1750 סל"ד ו-100 כ"ס יתנו לך גמישות מעולה הן בטווח עירוני והן בטווח בינעירוני. 
תתרגל להעביר הילוכים מהר ו"לרכב" על המומנט, שם אתה מנצל בצורה מושלמת את רצועת הכח של המנוע (אין לך מה לחפש בקצה העליון, זה לא האיזור הטיבעי שלו).

איזה אוטו היה לך עד עכשיו ?

איציק

• אהבתי 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)
לפני 21 דקות, איציק נ. כתב:

סבלנות חבר.

קודם תקנה את האוטו ותראה אם המצב הנוכחי מספק אותך.

26 קג"מ ב 1750 סל"ד ו-100 כ"ס יתנו לך גמישות מעולה הן בטווח עירוני והן בטווח בינעירוני. 
תתרגל להעביר הילוכים מהר ו"לרכב" על המומנט, שם אתה מנצל בצורה מושלמת את רצועת הכח של המנוע (אין לך מה לחפש בקצה העליון, זה לא האיזור הטיבעי שלו).

איזה אוטו היה לך עד עכשיו ?

איציק

כן יש לי איזה קטע עם לדעת הכל מראש מא' על ת' ואז פשוט להחליט מה כן ומה לא :)

נסעתי על הרכב כמה פעמים, הרגיש לי שהרצועה די צרה, אולי כי נסעתי חסכוני והעלאתי הילוך יחסית מהר ולכן היה לי מאוד רדום בכביש.

מבחינת בעלות פרטית זה הרכב הראשון שלי אבל יצא לי לנהוג על לא מעט רכבים לאורך הזמן, לרוב על S60 Polestar, סונאטה ו- i10

עריכה אחרונה על ידי xGolani
פורסם

אתה צריך להתרגל להילוכים הארוכים ולרצועת הכח של המנוע, זה קצת שונה ממנוע בנזין שם שיא ההספק הוא בסל"ד יותר גבוה וההתנהגות מעט שונה. 

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 3 דקות, איציק נ. כתב:

אתה צריך להתרגל להילוכים הארוכים ולרצועת הכח של המנוע, זה קצת שונה ממנוע בנזין שם שיא ההספק הוא בסל"ד יותר גבוה וההתנהגות מעט שונה. 

איציק

אני שוקל לעשות נהיגה נוספת - היום לקחתי את הרכב לסיבוב נוסף ופשוט הרגיש לי שבהילוך החמישי סביב ה105 הוא היה מאוד מאוד איטי ורדום, לרגע הסתכלתי לראות שאני בכלל לוחץ על הדוושה.

פורסם

נשמע לא סביר, אבל אל תשכח שהילוכים ארוכים לא נותנים לך שינויים דרמטיים בסל"ד בכל לחיצה על הגז, הם כן אמורים לתת לך תזוזה במד מהירות - ועליו אתה אמור להסתכל. כמו כן אתה לא צריך ללחוץ את הדוושה עד לרצפה, דווקא במנועים האלו לחיצה עדינה על הגז נותנת תגובה טובה.

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 57 דקות, איציק נ. כתב:

נשמע לא סביר, אבל אל תשכח שהילוכים ארוכים לא נותנים לך שינויים דרמטיים בסל"ד בכל לחיצה על הגז, הם כן אמורים לתת לך תזוזה במד מהירות - ועליו אתה אמור להסתכל. כמו כן אתה לא צריך ללחוץ את הדוושה עד לרצפה, דווקא במנועים האלו לחיצה עדינה על הגז נותנת תגובה טובה.

אני גם הופתעתי לרגע, לא יודע אם זה היה חוסר ריכוז שלי וסתם לא לחצתי או באמת משהו חשוד שם. 

• תוכן חדש...