Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

בעבר, כשרכשתי את האוטו הקודם לקחתי את הרכב לדייטלר וחצי שנה אחרכ שטפתי את הרכב רק עם ג'ילדה, דלי ומים בלבד וזה הספיק לסטנדרטים שלי דאז.

כעת, רכשתי רכב חדש (בצבע לבן אם זה משנה) ואני רוצה להשקיע בו טיפה יותר.. אני רוצה להכנס לטפח את הרכב ולהשקיע בו בעצמי (לפחות בהתחלה), ולא לקחת את הרכב לשטיפה במכונות למינהן.

נעזרתי המון באשכול הנעוץ פה ובמיוחד בזה. ברור לי שאני לא אהיה מקצועי וברמה של חברי הפורום אבל שטיפה ידנית אחת לשבוע\שבועיים זאת נראית לי משימת ברת השגה.

אז קראתי על שיטת 2 הדליים שנראה לי שאיישם אותה, אבל לא ברור לי כל כך איזה שמפו ווקס לקנות (הלינקים המצורפים ישנים נורא, לכן הלינקים שבורים וגם יכול להיות שכיום קיימים תחליפים טובים יותר).

חשבתי לקנות:

• כפפות מיקרופייבר.
  • 2 מטליות מיקרופייבר.
  • שמפו (אשמח להמלצות)
  • ווקס (אשמח להמלצות ושיהיה פשוט ליישום)

ולהלן השאלות:

1. האם יש עוד משהו שצריך לקנות?
  2. האם אוטם צבע שימושי במידה ואני אשמתמש בווקס?
  3. מה עוד אפשר אני אוכל לעשות כדי לשמור על הברק ועל צבע הרכב?
  4. במידה ואני קונה גרניק ומקציף עם סבון, אפשר לוותר על הדלי עם הסבון ולהסתפק בדלי אחד של מים בלבד לניגוב?
  5. לרכב יש גג פנוראמי - האם דורש התייחסות מיוחדת מבחינת ניקוי ותחזוקה (אולי של הגומיות)?
  6. האם מומלץ לעשות ציפוי נאנו לרכב חדש? או להמתין קצת?

תודה!

עריכה אחרונה על ידי adon1
פורסם

1. תתחיל מהדברים הבסיסיים ואז לאט לאט תקנה עוד דברים, אני לא חושב שזה חכם לקנות ישר מלא דברים ואז להתבאס כי אתה בקושי משתמש בחומר x או שפתאום קראת שבכלל עדיף חומר y וכו'.

2. אוטם צבע לא שמים על וקס, וקס אפשר לשים על אוטם צבע. בכלל, לדעתי עדיף להשתמש באוטם צבע ולא בווקס - אוטם מחזיק ביישום טוב 3-5 חודשים, וקס מחזיק שבועיים גג חודש. על האוטם אפשר לשים קוויק דיטיילר לברק, במיוחד אם אתה שוטף פעם בשבוע שבועיים.

3. כמו שאמרתי ואוסיף - אוטם מיועד יותר להגנה, וקס יותר לברק, אבל אוטם עם קוויק דיטיילר זה מספיק בשביל שניהם. לשמירה על צבע הרכב תשתדל לשטוף בצורה נכונה.

4. תלוי בצורת השטיפה, בעיקרון עדיין כדאי להישאר עם שני דליים.

5. לשמן את הצירים ולשים חומר לשמירה על הגומיות. אני גם מעדיף לא לשים אוטם על הגג הפנורמי אבל QD כן.

6. בעיקרון עדיף יותר כשהרכב חדש, יצריך פחות הכנה וישמור על הצבע החדש.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

תודה רבה,

האם יש המלצות על מוצרים ספציפיים?

האם יש סרטוני הדרכה ליישום למוצרים אלו?

• תוכן חדש...