Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מוכרים את הרכב שלנו.  ביקשתי מקונה שנפקיד צ'ק בנקאי בבנק ותוך כדי נעשה עברת בעלות במטלפון.

הקונה ביקש שנעשה עברת בעלות בדואר. במקרה הזה  הוא נותן לי צ'ק בנקאי בדואר. 

אני חוששת מהעיניין של זיופים - הוא יוצא מהדואר עם רכב והולך ואז אני הולכת להפקיד כסף. 

איך עושים נכון?  פעם ראשונה אני שומעת שעושים עברת בעלות לפני תשלום....

אני חושש מזיופים והוא לא מוכן לעשות עברת בעלות בטלפון.  

פורסם

העברת זה"ב. הקונה מעביר את הכסף בהעברת זה"ב ובאותו רגע אתם רואים אותו בחשבון וממשיכים להעברת בעלות.

בטוח בהרבה מצ'ק בנקאי ומזומן.

פורסם

כן, כשמכרתי וקניתי רכב, תמיד הועבר התשלום ואז בוצעה העברה בנקאית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הכי מומלץ, אחרי שעושים את כל הבדיקות ומסכמים כל מה שצריך, להגיע לדואר (או להתחבר לאיזור האישי הממשלתי, אבל אני מבין שזה לא רלוונטי), לוודא שאין כל מניעה להעביר בעלות, לעשות את ההעברה באמצעות טלפון לבנק או אתר הבנק (לא בטוח שבכל הבנקים אפשר באתר), לראות שהכסף נכנס לחשבון ואז לאשר לפקיד/ה לעשות את העברת הבעלות.

צריך 'להצטייד' במספרי IBAN ושם באנגלית.

בד"כ מעבירים את הכסף לפני העברת בעלות, כי העברת בעלות אי אפשר לבטל. כסף אפשר להחזיר. משודדים לאור יום ממילא לא נוכל להמנע.

פורסם

מניסיוני יש בנקים שבהעברה בנקאית/זה"ב מעל סכום מסוים ירצו נוכחות פיזית בסניף, או פקס לסניף (WTF... אבל יש עוד דינוזאורים כאלה למרות קלות הזיוף).

ממליץ במצב כזה לחתום מראש על זכרון דברים, ובעיקר למצוא קונה שאפשר לבנות איתו מספיק אמון כדי למנוע "שוד לאור היום". אם יש לך תחושת בטן לא טובה לגבי קונה כלשהו, יהיו אחרים שהליך המכירה יהיה פשוט יותר איתם.

• תוכן חדש...