Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה צריך לעשות כדי שמעבר מדלק 91 ל 96 יעשה ללא נזק לאוטו. מדובר על אודי 80 דגם 82' שלא נסעה אף פעם על דלק 96 (הרכב מוקפא 7 שנים ועכשיו אני מחזיר אותו לכביש)

אבי

פורסם

QUOTE=Voland]מה צריך לעשות כדי שמעבר מדלק 91 ל 96 יעשה ללא נזק לאוטו. מדובר על אודי 80 דגם 82' שלא נסעה אף פעם על דלק 96 (הרכב מוקפא 7 שנים ועכשיו אני מחזיר אותו לכביש) תפשיר את ההקפאה, החלף שמן מנוע +מסנן שמן+מסנן דלק, מלא דלק אוקטן 96, וסע לשלום המפתחות בפנים!

צפה רק לסתימות דלק וניקוי קדבורטור בגלל מים שבודאי הצטברו בטנק הדלק במשך השנים!

בהצלחה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תגידו מה שתגידו, לפני חודשיים בטיול ליד מעלות בצפון ראיתי תחנת דלק של פז (על הכביש הראשי לכיוון נהריה) שמוכרת 91! אולי זה היה שלט ישן, אבל הוא ממש ממש בלט...

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
תודה רבה על תשובות

ולגבי אוקטן 91 - עד היום יש בירושלים תחנה שכביכול מוכרת 91

שלום.

בשנות ה70 דלק 91 אוקטן היה חידוש כי לפני זה השתמשנו בדלק 87 אוקטן.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
אין שום בעיה.

שימוש בדלק 96 לא יגרור שום נזק למנוע.

בו נגיד שאני במקומך בעל האאודי -זו היתה הדאגה האחרונה שלי....

(מה ש 7 שנים לרכב ללא תנועה עושות לרצועות,צינורות ,חלקי מתכת,....ועוד..ועוד...)

בכל מיקרה-כנראה שתהיה לך הרבה תעסוקה בזמן הקרוב....

בהצלחה

ניצן

• תוכן חדש...